טלוויזיה

Eileen26

New member
טלוויזיה

חשבתי שכדאי שאני אספר לכם: שישי-שבת הייתי בירושלים (סופ"ש כדי לנשום אוויר צח מכל מה שקורה עכשיו בחיפה). בשבת הלכנו לעיר העתיקה ובשוק פגשנו עיתונאים מTELEFE(בטח מתו מחום היה רותח בירושלים בשעה הזאת
)! אני בטוחה שרובכם מכירים, אבל למי שלא מכיר/לא היה בארגנטינה ולא שמע, TE-LE-FE זה ערוץ נורא פופלארי. אני מצאתי את הכתובת על הג'קט שלו מוכרת, אבל לא חשבתי שזה זה. אחרי זה מישהו מהמשפחה שלי אמר לי שאלו הם
הם ראיינו שם באמצע השוק כל מיני אנשים באנגלית וגם מישהו משלנו (בספרדית כמובן). בקיצור, סוף כל סוף הארגנטינאים יבינו מה באמת קורה פה, ולא מכתבים אלא מאיתנו, הארגנטישראלים!
דר"א אפשר לשאול אתכם שאלה קטנה שמעניינת אותי? מאיזה ערים בארגנטינה אתם? שבוע טוב ושקט לכולנו
.

אלון 58

New member
לא כולם עם קשר ישיר לארגנטינה...,

אם יעניין אותך עוד פרטים,אספר לך.

Eileen26

New member
אין צורך, אני יודעת על מה אתה מדבר

אני ואחותי היחידות שנולדנו פה, אבל כל שאר המשפחה (כולל בן-דוד טיפה יותר גדול מאחותי) נולדו שם.

אלון 58

New member
אצלי במשפחה הקרובה...,

אף-אחד לא נולד שם.יש לי פה בעירי זוג קרובי-משפחה מצד אמי שהבעל נולד בארגנטינה,ואת רעיתו הוא הכיר שם כישראלית שטיילה שם,אבל זה לא כל-כך נחשב.

yoelmati

New member
חבל שלא צפית ב-CRONICA השבוע...

לא יודע למה, אנשים כאן מעדיפים לצפות בערוץ CRONICA המזעזע הזה שלידו אפילו אל גז'ירה נראה כמו SPORTCENTER של ESPN בימיו הטובים. אבל לא נדבר על האיכות הירודה ונעימת החדשות המעוררת צמרמורת. הערוץ הזה פרו-ערבי יותר מ-CNN, ובכלל לא מראה את הצד הישראלי בכל העניין. אז כשמישהו אומר לי (לא החברים, אלא יותר בכיוון "מכרים" שיודעים שאני מישראל): "בואנה ישראל ממש נבלות, ראיתי בCRONICA מה אתם עושים ללבנונים והזדעזעתי!" אני עונה ב"אין תגובה". מול חדשות כאלה אין הרבה מה להסביר לארגנטינאי הממוצע על תולדות הסכסוך. בסה"כ זה לא כזה פשוט להסביר את המצב מנקודת מבט פוליטית ניטרלית, אבל אני משתדל להעביר מסר חיובי לכל מי שבאמת שואל ומתעניין. שבוע טוב לכולם... נ.ב כמו שזה נראה עכשיו, לקראת אמצע אוגוסט אני אהיה על טיסה לת"א. קיבלתי צו 8 לבית (בישראל כמובן), עשיתי חושבים, והחלטתי להקשיב ללב... אם באוניברסיטה לא יעשו יותר מידי בעיות זה אכן יצא לפועל. לא בדיוק החופשה שתכננתי בארץ, אבל זה נראה לי יותר הגיוני מלהישאר פה כשכל החבר'ה שלי גוייסו כבר. בייחוד עם כל מה שקורה עכשיו. ואולי בכלל ב"ה המלחמה תיפסק לפני זה. הלוואי.

yaelgro

New member
ראית את התגובות

בזמן ההפגנה בשבוע שעבר(את של אתמול לא ראיתי אבל אם הביאו כוחות מיוחדים של המשטרה ושחררו אותנו מוקדם היה אמור להיות הרבה בלגן)? פשוט לא יאומן כמה שהם פרו פלסטינים בערוץ הזה. ואם יש לך מידע על ההפגנה של אתמול, אני אשמח לשמוע. אני הגעתי הביתה ונרדמתי עד היום בשבע בבוקר(אחרי שבוע של עבודה מטורפת ולא הרבה שינה).

MiAdi

New member
אני............../images/Emo140.gif

נולדתי ב- Buenos-Aires ומגיל שנה וחצי עד עלייתי ארצה בגיל 10.5 גדלתי ב- Concordia - Entre-Rios.

גרי רשף

New member
אני נולדתי כאן בארץ, אבל הורי משם..

אבי נולד בבואנוס איירס (מטאדרוס), ואימי במדאנוס שליד בהיה בלנקה.

arg@00

New member
נולדתי בבואנוס איירס

וויז'ה ווז'סטר. עליתי ארצה בגיל 3.

למעלה