טלוויזיה.

dans girl

New member
../images/Emo185.gifאוף, המלצתם כבר על הכל../images/Emo10.gif לא נשארו לי סדרות להמליץ עליהן ../images/Emo10.gif

RenanaD

New member
ברור שסקראבס ../images/Emo99.gif../images/Emo131.gif

חוץ מזה אני לא מורידה כלום. אה, בעצם גם את Big Shots (השבוע לא היה פרק! דווקא כשהתחיל להיות מעניין
), אבל אל תטרחי, זה לא שווה את זה

LemonLimeLilach

New member
עדיף לא להמליץ על סדרות חדשות חח

במילא עם השביתה המזדיינת הזאת של התסריטאים כל הסדרות החדשות הולכות לעוף =/ אבל אם בא לכם בכל זאת... אז תראו פרייבט פראקטיס וגוסיפ גירל. גוסיפ גירל סדרה גדולההההההההההההה חוצמזה אני רואה פריזון ברייק, עב"ן, האנטומיה של גריי. מתישהו אני אתחיל לראות הירוז. אל תצפו יותר מדי ללוסט, זה רוב הסיכויים לא הולך לקרות. הפרק האחרון ששודר של פריזון ברייק כנראה יהיה האחרון לעונה. האנוטמיה - עוד שני פרקים ויאללה ביי. כנ"ל על היתר... שניים שלושה פרקים וביי עד שנה הבאה, אלא אם השביתה תסתיים תוך משהו כמו שבועיים.

o0Invisible0o

New member
דווקא בגלל זה צריך להמליץ!

כי אם כל הסדרות יפסקו..חייבים להתחיל משהו חדש!!
מה זה הגוסיפ גירל הזה?
לא שמעתי אפילו..! תתחילי, תתחילי לראות הירוז!

LemonLimeLilach

New member
אממ לוידעת אם תאהבי את הרעיון

זה מהיוצר של האוסי, אבל זה מבוסס על סדרת ספרים... וזאת שעושה את ה voice overs זאת קריסטן בל והיא בהירוז
בקיצר זה חבורה של ילדים עשירים מניו יורק וכל הצרות שלהם. כולם שם שחקנים חדשים כאלה ולא מוכרים אבל הם ממש ממש טובים וזה נורא מצחיק! ואם כל הסדרות ייפסקו, יהיה ריאליטי עד סוף השנה, אולי יהיה את הסדרות של הקיץ כמו 4400 אם השביתה תסתיים...

Moreiro

New member
לא כולם חדשים../images/Emo2.gif

דווקא את סרינה אני מכירה, היא שיחקה את ברידג'ט באחוות המכנסיים הנודדים

"רכשתי" את גוסיפ גירל

וזה נראה ממש ממכר...
והם באמת שחקנים טובים, עשו עבודה טובה בליהוק...

Moreiro

New member
טוב, אני פשוט אכתוב אחרי מה אני עוקבת כרגע../images/Emo6.gif

Prison Break Dexter
Tell Me You Love Me Grey's Anatomy Scrubs Gossip Girl Pushing Daisies Private Practice וממ נראה לי שזהו.

אזירפאל

New member
התחלתי אתמול את דקסטר ../images/Emo2.gif

נראה טוב. הסדרה השלישית של Showtime שאני רואה.

limors2

Well-known member
התחלתי לראות פעם את הפרק הראשון, והחלטתי

שזה לא מעניין ולא התחשק לי להמשיך. ומוזר, כי זה דווקא אמור לעניין אותי
אני אנסה פעם שוב

אזירפאל

New member
ומה שאני רואה בימים אילו

- עד היום - Weeds. אתמול היה הפרק האחרון של העונה השלישית. חיכיתי לזה בערך שנה וזה כבר נגמר.
בכל מקרה, זו הסדרה הכי טובה בטלוויזיה כיום לדעתי, אז מומלץ ביותר.
- עקרות בית נואשות - שיפור ענק לעומת העונה השלישית הגרועה. - Californication: סדרה חדשה וחביבה, שנגמרה לפני שבועיים בערך. קורעת מצחוק, אני באופן אישי ממש אהבתי.
- האנטומיה של גריי: לא משהו, אבל זה כבר הדרדר מאז העונה השלישית אז אני כבר לא כל כך מאוכזב. למרות שחל שיפור קל. - דקסטר: אתמול התחלתי.
נראה מעניין. והכי חשוב - תשמעו רדיוהד

למעלה