טלוויזיה

m i t a l y

New member
טלוויזיה

השעה היפה שלי ושל בעלי שאני אוהבת ומחכה להן כל היום, הן שעות הערב, כאשר הבית כבר נקי ומסודר אחרי הפעילויות עם הבנות. אלה הן שעות בהן אנחנו ביחד מול הטלוויזיה, שותים קפה (לעיתים מנשנשים משהו מתוק, ואת זה ניתן לראות עלי כמובן...)... משוחחים על מאורעות היום... בד"כ אנחנו רואים חדשות, את התכניות של השעה 21:00 בערוצים 2 ו-10 (בד"כ זבל...) ובשעה 22:00 אני בד"כ פורשת למיטתי ובעלי נשאר לצפות בערוץ ההיסטוריה או המדע. ואתם? איזה שעות במהלך היום אתם הכי אוהבים? איזה תכניות אתם אוהבים לראות? האם אתם רואים/הייתם רואים תכניות יחד עם ילדיכם? תכניות אהובות? אתם רואים הרבה? גם לפני השינה? שבת שלום

אנחנו, זמר שושנים בעלי ואני כמעט לא

רואים טלוויזיה. משתדלים לראות כל יום חדשות וגם זה לא תמיד יוצא.בעלי אף פעם לא ראה הרבה. כשהילדים היו בבית ראיתי איתך מפעם לפעם - רחוב סומסום, קישקשתא, רגע עם דודלי וכד'. ומאוד אהבתי לראות עם בנותי המתבגרות בברלי הילס 90210. זוכרים? והיום בתי הצעירה גרה שם בברלי...

הושפעה מהסידרה ?../images/Emo6.gif

חדשות ותכניות שלא על בסיס קבוע. אקטואליה ובטחון בעיקר. לא אוהבת סדרות. בעיקר עוסקת בהקלטות מכל הגיאוגרפיק למיניהם. טוב, סומסום, פרפר נחמד, מרקו (מתגעגעת אליו) עם הילדים שהיו צעירים. שמתי לב (עכשיו שאת מדברת על זה שהטלויזיה כמעט הפכה ל"קישוט"

גלבועא

New member
הטלוויזיה איננה "אישיו"

בחיינו ומעולם לא היתה. יש כמה תוכניות שאני נוהג לצפות, גם לא בדבקות. מעדיף אינטרנט וספרים.

אחררי "לונדון וקירשנבאום" אנחנו מתפצלים

בעלי צופה אדוק בתוכניות טבע, מדע וספורט ואילו אני אוהבת סדרות מתח , בעקר ביס וב bbc prime אבל יותר מכל אני אוהבת לקרוא ויכולה לוותר על כל תוכנית כשיש לי ספר טוב.

לפעמים אני רוצה להוציא את הטלויזיה מהבית.

יש לי אולי 2-3 תוכניות שאני רואה, עוד 2 תוכניות שהבת רואה וכמה דברים שהבעל רואה, מכיון שהכל מתרחש בשעות שונות יוצא שהטלויזיה דולקת כל יום מ7 בערב ועד שעות הלילה. מרוצי מכוניות הבעל רואה עם הילדים אם זה בשעות סבירות. השעה השקטה שלנו לעולם לא מול טלויזיה דולקת וגם בארוחות אני אוסרת על צפיה בטלויזיה וגם כשבאים אורחים. אין כמו ספר קריאה טוב שקוראים יחד.

גלבועא

New member
גם אנחנו מוצאים את שעות היחד שלנו

לא ליד הטלוויזיה, נהפוך הוא, הטלוויזיה מפרידה בינינו ומונעת אינטימיות בינינו. שעות הבוקר המוקדמות מאוד ארוחות בוקר זוגיות בימי שישי או כשמחליטים להיות יחד, ואין טלוויזיה, ואין מחשב וגם ספר לא יבוא שם.

למעלה