טלה נובלה פרק 102

טלה נובלה פרק 102 ../images/Emo91.gif

טלה נובלה פרק 102 אני מודה ומתוודה לא תמיד די לחכימה ברמיזה שחררי , אחרת יתהפכו המעיים לדברים כתובים, יש משמעות שבעתיים דברי פשוט , בגובה העיניים וידויים , זה לא בית מטבחיים מצב רגיש, אנחנו לא , שניים , פלונטר, תצילנה אוזניים טלהנובלה פרק 102 "הוא" עזב אותי למענה ... ועדיין בעלי ... "הוא" (שזה לא ההוא) נמצא, עבורי כל כולי והוא בעלה ... לא של ההיא חחח אז מה ? לא כל בדר זה בעיה אין צורך להרים גבה עדיף שנהנה כולנו מהתסריט וממנה חמההה... ואין אין צורך המתן עזרה ... תודהה

אפרת.א

New member
בוחרת...את בטוחה שזה היה פרק 102?

לא כי...אני זוכרת בדיוק את הסצנה הזו בפרק 217 יכול להיות שכל כך הרבה פרקים וכלום לא השתנה???? רגעעעעעעע לא ראיתי את פרק 315 ספרי מה, מה היה? הוידוי על הבוקר במיוחד עבורך : "יקר שלי" היא אמרה ,"יקירה" שלח לה מבט בדממה ."אוהבת" מילמלה, "אותך" בעיניה פילבלה..."ההורים לא בבית" אמר במבוכה בין נשיקה לנשיקה, הביטה בו ושאלה: "מממ...כלומר - אפשר? חיבקה אותו בחום ,בשקיקה. "אהובתי"....שלח לעברה יד ענוגה, "אהובי"...ליחשש ליטף קולה. "יאללה ,למה את מחכה" חשב, וחיוך גדול עיטר את פניו."מספיק לקשקש" חשבה , תוריד ת´חולצה אני מחכה! שלובי זרועות צנחו על המיטה... לפתע , הדלת נפתחה ובפתח עמד ....אבא שלה אמממממ שלו אממממ..של שניהם...בפה פעור הביט בהם ...מגרונו בקעה זעקה גדולה ...................לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא - - היא אחותך...את אחותו... אויי לאותה בושה...המומים הביטו אחד בשניה...קמה, לקחה ת´חולצה ויצאה בריצה כשהיא בוכיה...הושיט יד לעברה, מבט של כאב בעיניו "הלכה הדפיקה" חשב...הביט האב בסיפוק , הביט בבנו ושתק באיפוק... אבל מה...סוף טוב הכל טוב , מתברר שהיא לא בדיוק הבת שלו....כי אמא שלה בגדה באבא שלו עם אבא שלה , ואבא שלה זה לא האבא שלו הוא רק גידל אותו ולא אותה...היא גדלה במשפחה עניה והוא ...אוףףףףףףף תגידי בוחרת - את בטוחה שזה היה פרק 102???

תסריט מדהים ../images/Emo13.gif

פרתוש ... תסריט מדהיםםםם חייבים להוציא אותו לאקרנים .. אם לא להיות " מאושרים " לפחות נהייה עשירים...

למעלה