טלאנובלות/תוכניות

טלאנובלות/תוכניות

בטלנובלות או תוכניות אחרות הרבה פעמים מתים אנשים ואז רואים מישהי בוכה, ``אמא,למה עזבת אותי,היתי צריכה אותך,בלה בלה בלה..`` מה אתם מרגישים כשאתם רואים את זה? הזדהות? משהו אחר?

yaeli20

New member
לדעתי

כשאני רואה את זה זה בדרך כלל משעשע אותי הדמויות תמיד כל כך דרמטיות ומקצינות את הצער והאבל שלהן שזה הופך את זה לקצת מגוחך

ולי באותו הרגע בא לבעוט בהם

מרגיז. וגם מרגיזים אותי הנוער/20 פלוס האלה שטוחנים את השכל,בדיוק יש לי פה אחת : ``אני כזאת מסכנה,אבאלה לא רוצה להביא לי אלפי שקל (רק 20 אלף) לקניית מכונית,ואחר כך הוא מתפלא שאני לא מדברת איתו,אז מגעיל,איך הוא מעז לסרב לי``.. ווהיא עדיין ממשיכה ``אם אבא שלך היה עושה את זה..`` אני לא יודעת אם לצחוק או לבכות,איכס הפקצות האלה ת-ת-ב-ג-ר-י ילדה מעצבנת! בע עליך

eshkolit32

New member
לי זה תמיד נראה מוזר

כי את כל השיחות שלי עם ההורים שלי אני לא מנהלת בקול רם....זה תמיד נראה מלאכותי בטלויזיה, אין ספק. ואם כבר מדברים על זה: יש עוד משהו מגוחך בקטעים האלה. כשמישהו עומד למות ממחלה, ביום האחרון שלו הוא משום מה הוא נראה צלול ומדבר כרגיל ומסוגל להיפרד מאהוביו כאילו כלום...קצת תלוש מהמציאות, לא?

טוב בשביל מה יש טלויזיה?

בשביל לבלבל לילדים תמימים את השכל.. כשהורים שלנו היו קטנים הם שיחקו בחצר והסתדרו טוב מאוד,הטלויזיה הורסת את הנוער של היום..

LiorShap

New member
אמרה

הישישה

LiorShap

New member
את לא זקנה

את ישישה P: חח סתם,אמרתי את זה בציניות,כתגובה למה שאמרת על מה שהטלויזיה עושה לנוער של היום...

אה חח ../images/Emo4.gif

סליחה 18 זה כבר לא נוער,סתם סתם... (חיקיתי את המבוגרים)

LiorShap

New member
האמת שזה נראה לי די אידיוטי

כי הם תמיד אומרים את זה בצורה כזאת פאטתית...

למעלה