טכסטיל שמפו - ביו אור

טילי2

New member
תשובה ביו אור טקסטיל שמפו

טקסטיל שמפו טוב לכביסת יד שאינה סובלת השריה, סודרים למשל. ביו אור אפשר להשרות והוא גם מטפל בכתמים. בהשריה במים קרים אין עליו בהורדת כתמי דם.

למה כוונתך בהשריה. דוגמאות:

אני רוחץ כיום ביד: 1. גרביים אלסטיות. 2. חולמות מסויימות עדינות. 3. מכנסיים קצרים שרכשתי לא מזמן ויוצא מהם צבע. אני שם סבון בקערה, מרכך אותו, מכניס את אחד מהנ"ל, משפשף, מוציא, שוטף ואח"כ מכניס פעמיים למיים נקיים. האם זאת השרייה? אגב, כתב כאן מישהו שיש טכסטיל שמפו נוזלי [עד היום הכרתי את האבקה]. היש גם ביו אור נוזלי?

סביון1

New member
השריה זה כשמשרים את הבגדים במי סבון

לפרק זמן מסוים ומניחים אותם לנפשם. אני חושבת שהמטרה למוסס ולרכך את הכתמים. בדרך כלל ההשריה מתבצעת לפני תהליך הכביסה, אותו תארת בהודעה שלך. אגב, אני ממליצה בחום לבדוק את התכניות לכביסה עדינה במכונה שלך. יתכן ושימוש בהן יחסוך לך את הצורך בכביסת יד. לא יודעת מה איתך אבל אני אישית ממש שונאת לכבס ביד. מעטים מאד הם הפריטים שאמנע מלהכניס למכונה ואם מקפידים על טמפרטורה נמוכה, תכנית לכביסה עדינה כמו תכנית לצמר או משי, וביטול סחיטה, הבגדים לא נהרסים.

מתי עושים השריה?

אשמח לשמוע זאת הן ממך והן מגולשים אחרים? רק במקרה של כתמים? אגב, אני "חדש" בנושא, כי אשתי - שנפטרה לפני כחודש וחצי, עשתה הכל. רק עתה אני מבין מה פירוש להיות עקרת בית. ולענין כביסה ביד: לא איכפת לי לעשות זאת. ואם יש לי סוודרים סקוטיים יקרים ועדינים, - לא אתן אותם למכונת כביסה. פרט להם אין לי כמעט משי או צמר. ושוב תודה על תגובתך.

סביון1

New member
מצטערת אני לא ממש יודעת

אני בעצם כמעט אף פעם לא ממש משרה בגדים. אולי רק אם יש כתם אוכל שהתיבש על בגדי הילדים, אני משרה אותו כדי שיתרכך ויהיה אפשר להוריד את שאריות האוכל לפני שמשפשפים את הכתם. אולי מישהו אחר ידע מתי כדאי להשרות בגדים לפני הכביסה. תנחומי. סביון

תודה. עוד מישהו היכל לענות על שתי השאלות:

1] מתי עושים השריה? 2] ההבדל בין טכסטיל שמפו ל- ביו אור ?

dudusch

New member
השרייה עושים

או כשהבגדים מלוכלכים או כשאת רוצה לעכב את סיום פעילות המכונה (נניח אם את יוצאת באמצע ולא רוצה שהבגדים ישארו בלי מים ויתקמטו).

למעלה