טכני

אורן546

New member
לאגים!!!!!!!!!!!!@@@@@@@@@#######$$$$$$$$$$%%

קיבינימט!!!!!!! איזה עצבים אני עוד שניה בועט במחשב, יש לי פנטיום 4 3 ג'יגה במעבד זיכרון, אינטרנט 1.5 מגה ושאני משחק במייפל כל שלוש שניות יש לאגים מטורפים!!!!! אני משחק בבוקר עד הצהריים ככה בשעות שהשרתי ריקים לגמריי!!!!! זה קרה רק בימים האחרונים אין, לאגים מטורפים כל שלוש שניות אני נעצר ואו שהמשחק ממשיך אבל ממש ממש לאט או שהוא יוצא מהמשחק "server is busy" הודעה כזאת מופיעה לי, ממה הוא עסוק בדיוק? עשרים איש מחוברים בשעה הזאת, אוף אני עוד שנייה מרביץ למסך תעזרו לי דחוף!!!! אני לא יודע מה לעשות, שאני משחק אני לא מפעיל שום תוכנה, לא אינטרנט לא איסיקיו לא אימיול כלום כלום כלום. תודה מראש.

CitizenErased

New member
מאז הפאץ' האחרון..

המשחק כל הזמן נתקע לי. הוא קופא ואז פתאום ממשיך מעצמו ואז מוציא אותי לגמרי ואומר לי UNABLE TO CONNECT TO SERVER וזה כל הזמן ככה מהרגע שירד לי הפאץ'... ראיתי שלמישהו אחר יש/הייתה בעיה דומה ואמרו לו למחוק את הכל בתיקיית %temp%.. עשיתי את זה וזה לא עזר.

miss_t

New member
גם לי זה קורה,

ושמתי לב שזה קורה לכל הbuddys שלי מישראל וגם לחברי הגילד שמישראל (ולאנשים אחרים זה דווקא לא קרה). אולי בעיות בתקשורות? מוזר ולא מובן.....

CitizenErased

New member
איזה מעצבן זה ../images/Emo10.gif

אין פתרון אה? אני מקווה שזה יסתדר. אני עדיין נובית לגמרי ורוצה לפחות להגיע ללבל גבוה לפני שימאס לי ואני אפסיק חח

the man 123456

New member
לי זה קרה רק כצה ימים ראשונים של הפאץ'

ואחריי איזה 3-4 ימים זה הסתדר..

ווינגז

New member
קורה גם מאז העידכון של היום?

לא קרה לי ברמה קריטית כזו, ושיחקתי בערך שעתיים.

CitizenErased

New member
כן גם היום זה קרה..

כל פעם שנכנסתי דווקא עמוס לא היה. וזה פשוט לא הפסיק להתקע. זה מצחיק כי זה לא שהמסך קפא לגמרי, יכולתי לזוז אבל המונסטרס פשוט עמדו במקום.. ואני פוגעת בהם מלא פעמים והן לא מתות ואז פתאום הכל זז מהר ואלה שפגעתי בהן מתות בזמן שאחרות פוגעות בי. מתתי ככה פעמיים ואז פשוט הפסקתי. מדי פעם זה גם הוציא אותי בעצמו.

אורן546

New member
מה זה רשת בייתית? נראה לי שכן

המחשב הטלויזיה והטלפון של הבית מחוברים לאותו מודם קטן כזה. אבל אף פעם לא היו לי לאגים כאלה, זה אמור להיות אינטרנט מהיר לא? אוף איזה עצבים....

yoni323

New member
../images/Emo203.gifלא יודע אם זה יעזור אבל

תיכנס למחשב שלי, בשורת הכתיבה תקליד "%temp%" ואנטר, זה ייכנס לך למן תיקייה כזו, תמחק את כל הקבצים שיש בה ואז תנסה. זה מה שאני עושה.

אורן546

New member
טוב הלאגים טיפה השתפרו אבל המשחק לא עובד

הם עושים שוב בדיקה? ואני חושב שזה בגלל הפאטץ' הדבילי הזה, מאז יש לי לאגים מטורפים!! תודה על העזרה אנשים אני בינתיים מחכה למשחק.

אורן546

New member
נחשו מה?

המצב עוד יותר גרוע, אני באקוה רוד וכל דקה המשחק נתקע יוצא אין נראה לי שאני יפרוש ממייפל אם זה יימשך ככה.

ווינגז

New member
בשעות העמוסות, זה קורה להרבה אנשים

בשעות אחרי הצהריים-ערב-לילה, המשחק עמוס בשחקנים מארצות אחרות, ואלו השעות ה"דומיננטיות" שלו. אני כמעט ולא מכירה אנשים שהעומס במשחק בשעות האלו לא מפריע למחשב שלהם לתפקד בצורה נורמאלית, ולצערי אין מה לעשות במצב הזה.

אורן546

New member
אבל הלאגים המטורפים

האלה קורים לי גם בבוקר!! אני משחק משעה עשר תשע ככה כמה שעות ובשבוע האחרון אני בכלל לא משחק, או שיש לאגים מטורפים ואני לא יכול לזוז, או שאני הורג מפלצות והם מתות אחריי חמש דקות ואו שזה פשוט יוצא לי מהמשחק. אוף דיי כבר נשבר לי, אני עוד שניה בועט במחשב, טוב זזתי לישון גם ככה משעמם לי רצח במייפל גם כשהוא עובד, לילה טוב אנשים.

היי יש חידוש בבעיה שלי

תאירתי את הבעיה מיליוני פעמים:יש לי בעיות וכל פעם שאני נכנס למשחק יש EROR 114 ואחריו הודעה של המחשב (שהקובץ נסגר בעקבות בעיה) (הקובץ שכתוב הוא גייםמון) ושהמחשב הכין רשימת תקלות למיקרוסופט ואז שואלים אם אני רוצה לשלוח או לא (תקלה סטנדרטית רק שזה אף פעם לא נכנס כבר מהפאץ הקודם) נ.ב מצטער אם קשה להבין כי פשוט לא ידעתי איך לנסח אתם יכולים לכוון אותי עם שאלות אם אתם רוצים תודה עכשיו, לפני כמה יחמים ניסית סתם להיכנס למשחק ופתאום זה עבד ואז למחרת זה לא עבד ואז יום אחרי זה בלילה זה שוב עבד ועכשיו זה שוב לא עובד אז בבקשה תעזרו לי לגרום לזה לעבוד תמיד.

ווינגז

New member
טכני../images/Emo12.gif../images/Emo22.gif

סובלים מבעיות טכניות במשחק? לא מצליחים לשחק בלי לאגים? זה המקום לשרשר אליו את כל הבעיות.

למעלה