טכני=כלא

חניך 1

New member
טכני=כלא

עזבו אותכם מהטכני אני אומר לכם, זה סתם עוד חור באיזשהו מקום!! יש פה מלאא מדריכים שחושבים שהם אבו-עלי... ובעצם הן סתם פלוצים.. צריך להשמיד אותם אני אומר לכם.. (אני שונא את מיקי בן-עמי..איכככ) להיות תלמיד טוב אפשר בכל מקום להיות. תמיד אפשר לדעת מתי לצאת ומתי ללמוד.. זה תלוי בנו.. אבל איך אפשר לצאת אם תוקעים אותנו כל יום עד 5??????....... אהה? תענו לי בחייאת.. אז תקשיבו לי ותקשיבו לי טוב.. עופווווווווו מפההההההההההההה.. בתודה מראש---- חניך שיכבת ט'

dogli3

New member
אז למה אתה עדיין שם?

מה הבעיה שלך לחתום קלירנס וללכת למקום אחר? האגו? כן? הרי החברים מכירים אותך בתור אחד שלומד במסגרת צבאית, שלובש מדים, שיש לו נסיעות חינם, אז מה, תעזוב? חלילה! ייפגע לך האגו! כבר לא תהיה אותו אחד שלובש מדים מבין כל החברים! מה יחשבו עליך- זה מה שגורם לך להשאר שם. ואולי במקום להיות עסוק בלשנוא את מיקי תחשוב מה גרם לזה לקרות? מה עשית לא בסדר שגרם לו לעשות לך דברים כאלה או אחרים? "הכי קל להאשים אחרים" זה מה שאני נוהגת להגיד ואמשיך לומר. כל יום עד 5? למה? למה לא משחררים אתכם מיד בתום הלימודים? כי ההוא קילל, כי עשיתם בעיות בשיעור, כי הכיתה נראתה כמו מזבלה.. הכל בא מכם. אז מספיק להתלונן. ואני, בדיוק כמוך, תלמידת שכבת ט'. ולאלה שרוצים להגיע לטכני וקוראים את ההודעה- שימו לב לשוני בגישה. הכל מתחיל בכם עצמכם.

התנגדות לדבריה של dogli3

אני מסכים איתה ששום דבר לא כובל אותך לעזוב כרגע. ממש עכשיו. או אפילו בסוף השנה, וללכת, ולשכוח שהיית אי פעם בטכני בכלל. אבל אני ממש לא מסכים עם רותם שמדבר פה כמו מדריכה מגעילה, תומכת בכל דבר שיש לסגל לומר, וחושבת שזה שהיא מאמצת את גישת הסגל הופכת אותה לבוגרת יותר. האמת היא שלסגל בבסיס יש את אחת מתפיסות העולם האינפנטיליות ביותר שיש, והתלונות של הבחור הזה הן לגיטימיות לחלוטין! אני לא מדבר על לקבל את התפיסה של המדריכים, אלא לפתח תפיסה "שוחרית" שונה מזו של להתלונן כל היום על כמה שרע ולא לעשות כלום לגבי זה! רותם, אנחנו באמת נדבר עוד שנתיים-שלוש ואת תראי שהכל שונה.

חחחחח... אתה מודע למה שאתה אומר?

אני מצטער, אבל אני יושב פה כבר כמה ימים וקורא את הויכוחים המיותרים האלה על האם הטכני הוא מקום טוב או לא. כשבעצם אין שום טעם כי כל אחד עומד על שלו... אבל להודעה הזאת אייל, הייתי חייב להגיב. אתה כתבת "והתלונות של הבחור הזה הן לגיטימיות לחלוטין!", אז הייתי חייב לחזור להודעה כדי לבדוק על איזה "תלונות לגיטימיות" אתה מדבר. ואתה כנראה דברת על התלונות הבאות: 1. יש פה מלאא מדריכים שחושבים שהם אבו-עלי. 2. בעצם הן סתם פלוצים. 3. צריך להשמיד אותם אני אומר לכם. 4. תמיד אפשר לדעת מתי לצאת ומתי ללמוד. היכונו להודעה צינית! וואו!!!!!! איזה תלונות לגיטימיות!!! כל כך לגיטימיות שאני עכשיו עושה קעקוע שלהן על הגוף!!! איך אני לא חשבתי על תלונות כל כך לגיטימיות??? אני עכשיו הולך לכתוב למפקד בית הספר מכתב: הנידון: תלונות לגיטימיות. מפקד בית ספר נכבד, ברצוני לציין כמה מגרעות שבית הספר סובל מהן. עלי לציין שהמדריכים חושבים שהם אבו-עלי, כן כן, שמעת אותי נכון, אבו-עלי. אך הם בעצם לא יותר מהפרשה במצב צבירה שלישי מהרקטום, או במילים אחרות, סתם פלוצים. עכשיו, בדרך כלל הייתי ממליץ לבצע מיון טוב יותר של מדריכים או הכשרה טובה יותר, אך למה לבצע פעולה זו כשניתן פשוט להשמיד אותם, אך מכיוון שהמילה "להשמיד" היא לא פוליטיקלי קורקט פשוט נקרא לזה "ההעברה למזרח". בנוסף, יש בעיה עם העבודה שתלמידים בשכבה ט' במסגרת חוק חינוך חובה מעוניינים לצאת מהשיעורים כי הם פשוט לא רוצים להיות בהם וחושבים שהם יכולים להסתדר גם בלי זה. אנא המפקד, אנא תן להם לצאת בלי קשר מהשיעורים. נו... באמא'שך! מה אכפת לך גבר? עשה טובה אח שלי. מה אכפת לך? זה יהיה הסוד הקטן שלנו, אני לא אספר אם אתה לא תספר. בברכה, אונס קיפודים. מצטער על כל הציניות, אבל זו הדרך הטובה ביותר שאני יודע להעביר מסרים.

חניך 1

New member
נפל עלייך משהו?

תגיד מה אתה מקבל פיצועים מהמדינה?... חחחח אני אומר את זה.. כי אני באמת חושב ככה... עזוב, אין פה מישהו שיכול להבין אותי..!! ורותם, תפסיקי ללקק למדריכים.. שבוע-טוב
סאלאמאת!

dogli3

New member
תגובה->

שמע, בחיים לא הכל יפה וטוב, אבל גם כדי לגרום להם להיות ממש גרועים צריך להתאמץ. אני לא מלקקת לאף מדריך. רק מסכימה איתם ברב המקרים כי בדרך פלא אני מבינה את מעשיהם. ויודע מה עוד? אני ציפיתי ליותר נוקשות. וגם כשאני לא מסכימה עם דברים שהם אומרים או עושים, כמו לקבל שעתיים ביציאה כי 25 תלמידים מתוך 29 לא הכינו ש"ב כשאני לא בין הלא המכינים, אני לא מתלוננת ולא בוכה בקול. שומרת לעצמי ו"סובלת" בשקט כי מה שקרה הוא בגללי ובגלל החברים שלי. לא לקטר, התמודדות, יכולת גילוי הבנה ועוד מיני תכונות שגורמות לחיי בטכני להיות מאושרים הן חלק מהאופי שלי. וסתם מתוך סקרנות, למה אתה שונא את מיקי? למה אתה שונא את המדריכים? במה הם הרעו לך?

יהללל

New member
סובלת בשקט.

גם אני סבלתי בשקט... יודעת מה? עכשיו אני סובלת בקול גדול. אני מתפוצצת! אני כבר לא יכולה לשמור ולסבול.

נפל עלי הרצון להשתין על אייל.

לא, אני לא מקבל פיצועים מהמדינה, משום מה לא לוקחים אותי ברצינות בגלל שבסוף אני כותב "על החתום, אונס קיפודים.". ואין לי בעיה עם מה שאתה אמרת, יש לי בעיה עם מה שאייל אמר.

DemonDog

New member
גם אתה מקבל "פיצועים" מהמדינה???

חשבתי שאני היחיד שמקבל פיצועים!!! אני לא לבד!! עכשיו כולם יקבלו פיצועים!!!! פיצועים פיצועים פיצועים פיצועים פיצועים!!! תחי השפה העברית!!! תגיד, הפיצועים הולכים עם גלידת תות בננה?? חדש בחנויות! פיצועים! רק היום! 2 ב10!!!!

כולם מקבלים "פיצועים"!

נכון כיף להמציא מילים חדשות? די די לא יפה, הוא יעלב ועוד ידרוש פיצועי.

בואנה ילד!

אל תרד על מיקי! הוא מדריך מצויין! הוא היה המדריך שלי לפני שנה, התחיל איתנו קשה אבל אין כמו מיקי! הוא המדריך הכי טוב שאפשר למצוא במקום הזה!

who is this

New member
מיקי בן עמי אחלה מדריך??

פעם ראשונה שאני שומע את זה... אבל את בטח בקורס שלו, כי לקורסצ שלו הוא משיג הכל, סבבה איתם... אבל תראי אים הוא עם קורסים אחרים... פעם הוא ייבש את הקורס שלי עד ארבע רק כדי לקבל פסים..

dogli3

New member
הא?!

מיקי הממ"ח שלי והוא פשוט אחלה בנאדם! ואין פה שום מגמת ליקוק. פשוטו כמשמעו.

who is this

New member
חחח

מקי בן עמי היה ר"צ שלי, אז? אני יודע מי זה, והרבה דברים שהוא לא אישר לי, אחרי זה המדריכה שלי כ אישרה לי... (אני בכיתה ט' נפלתי על מדריכה זהב)

dogli3

New member
באמת, אז?

כשהייתי בשבוע ר"מ הוא לא אישר לי לצאת ביום חמישי ב-1 למטרה שהיא לא לטובת האינטרסים שלי בכלל! אלא למטרת מתן עזרה דחופה לילדים בני 5 שהגעתי למקום הייתה קריטית (שלשום, אגב, נגמר הקורס). ולא היה חסר כח פיזי למש"ק וגם אם כן, אני חנ"תרית והיה לי פטור ממאמץ באותה תקופה כך שממילא לא יכולתי לסייע בבית ספר. אז נכון, זה לא אנושי מצדו ומצד שאר הגורמים שלקחו חלק בזה, אבל על זה לשנוא אותו? וגם לקבל שעה ביציאה כי חצי קורס לא היה מדוגם במסדר בוקר זה לא סיבה מוצדקת לשנוא אותו. מתי כן לשנוא? כשמדריכים מחפשים איפה להעניש ולתת את העונש הכי גרוע שיכול להיות. ויש כאלה, אני לא אומרת שלא. ויש כאלה אפילו בסגל ט'. אבל נגד אותם מדריכים אין הרבה לעשות.. רק להשתדל שלא להתקל בהם.

who is this

New member
רותם..

להשאיר כיתה שלמה עד ארבע, בשבוע הקחליטה שלהם, זה הגיוני? לנסות לדפוק אנשים, זה הגיוני? כמה זמןם מיקי ממ"ח שלך? שנה שעברה היה לי ממ"ח שאם הוא אהב אותך אז סבבה, אבל אם לא... אוי ואבוי לך... גם מיקי כזה... אל תלמדי אותי על מדריכים בטכני כי לי יש תואר בהבנת המדירכים בטכני, וכל מה שאת אומרת עכשיו שהקורס לא מוכן וכל זה, תקראי את המאמר שלי, תגידי לי שלא כתוב שם אותו הדבר... אני יודע טוב מאד מה זה פנימיה, מה זה טכני ומה זה מק"ס... את הדברים שאני אומר, אני אומר להגן על ציבור אנשים שהטכני מרמה בפליירים היפים והצבעוניים עם המדשאות היפות... כשתהי בכיתה י"א, תטיפי לי מוסר על הטכני, כי אז תהי יותר זמן ממני במקום הזה... במצבך היום, אני מכיר את מיקי, ועוד הרבה מדריכים... ויודע מי טוב ומי רע

למעלה