טכני חיפה

x bay

New member
טכני חיפה

יש כמה דברים ממש לא בסדר כמו זה שצעקים אל השוחרים ושאני עמור צעקים אני מיתקבן לזה . יש גם מדרכיות שתופסות גובה . ושה עם אתה לא מבין לא עזרים לך . אני מדבר על שיכבה ט אני לא ידע איך זה בשאר השכבות

dogli3

New member
אייל, גש הלום והסבר לשלומי כמה

דברים לגבי הטכני. באשר לתפקידי, הנה: צועקים* אומר* מתכוון* מדריכות* שאם* עוזרים* יודע* לרגע חשבתי שאתה חיים.

dogli3

New member
אבוי! איך זה קרה??

זו בטח השעה או ההתרגשות.. אתה יודע.

Prince Yoni

New member
../images/Emo26.gif

התופעה מוכרת, חוץ מזה אתה יכול להתלונן בפני המפקדים שלהם.

murzik3591

New member
עד כמה שידוע לי אין שום זכות לשום..

בן אדם ואני מדגיש שום בן אדם
להרים את קולו עליך מלבד אולי ההורים שלך, זה נזק בלתי הפיך לאזניים בדיוק כמו לשים לך לייזר לעיניים כל יום לכמה דקות. מדריך יכול להשאיר אותך שבת ולתת לך כל עונש שיעלה על רוחו(בגד ההגיון) אבל בשום פנים ואופן אסור לו להרים את קולו עליך(וזה הדדי). במידה וזה היה קורה לי הייתי מנסה להכנס בו בכל הכוח, להתחיל לחפש עדים או אנשים שהוא צעק עליהם גם ולנסח מכתב למפקדים שלו ולדאוג שיהיו תוצאות. זה לא חדש שהצבא עושה את הטעויות שלו ונותן לעיטים לדבילים בני 18 לעבור קורס הדרכה, לתפוס תחת ולעבור את גבול הטעם הטוב(אם יש בכלל). יקרה שוב
אל תוותר, תעשה לו את הגהנום ותזכור שלכל אחד יש אחד מעליו. בהצלחה

שמעת אייל???

ואני מצטט: "זה נזק בלתי הפיך... בדיוק כמו לשים לך לייזר לעיניים כל יום לכמה דקות." אם אתה לא תפסיק עם הלייזר אני אמשיך לזרוק עליך ניירות בשיעור! רק ככה אתה מבין!!! פשוט יש לי מין רצון מעוות כזה להמשיך לראות! טוב, לפחות הסוללות שלך מתחילות להיגמר... וראה הוזהרת! גם לי יש לייזר!

murzik3591

New member
מדריך בחיים לא יכתוב שחלק מהמדריכים

מטומטמים, יש גם אחלה מדריכים. תלוי על מי נפלת, אבל רק מהתשובה שלי אתה יכול להבין שאני לא מדריך.

x bay

New member
לdogli3ו

אני מודה לך על עזרה ולכל השער אבל יש שני דברים שאני לא מבין מי או מה זה חיים או שלומי

dogli3

New member
ראיתם? כבוד!

חבל שאתה לא מודע לעצמך. באמת. (לא מאשימה אותך! זה בטח הטכני..)

x bay

New member
ו dogli3ו

לא כולך עבנתי את זה שאני לא מודע לעצמי

who is this

New member
x-bay ההודעה הזו מופנית לכל ההודעות

שכתבת בפורום... בקשר למדריכות שתופסות גובה, והיחס שלך המדריכים, אתה לא הראשון, ובטח לא האחרון שנתקל בתופעה מגונה זו... הטכני יעזור לך רק בדבר אחד, תהיה חייל טוב, אל תגיד דעות רעות על המקום בפומבי, ותסתום. אני בשכבת ט' קיבלתי תמיכה בעיקר בתחום שלא קשור ללימודים אלא יותר על חיי האישיים, אבל נפלתי על מדריכה שעברה מקרה דומה לשלי, ועל מחנכת תומכת ומבינה... בקשר ללימודים, ואני מבין שאכן יש לך בעיה אני מציע לך פשוט לעזוב את הטכני כי שם לא תתפתח טוב, בבי"ס אזרחי הסיכויים שיעזרו לך גבוהים הרבה יותר מאשר בטכני.. ובקשר למדריכים, זה חשוב על בנאדם נפלת שיהיה המדריך שלך, וג איך אתה מתייחס אליו, לפני שאתה בא להתלונן על מדריך בדוק את עצמך, כדי שלא ינסו להפיל אותך, ואם היית 100% בסדר אז תלונן לממ"ח או למפקד שכבה... שיהיה לך סמסטר ב' מוצלח ופורה!!

למעלה