טכניקת סקוואט

MidNight Flame

New member
מעניין,

קשה לי להגיד למה אבל מעט לוקה.
שים לב שהחזרות שלך לא אחידות, כל חזרה בורחת לכיוון מעט שונה, רובן קדימה ככה שאני מניח שיש בעיה באחיזה של המוט (שאני לא יכול לראות מזווית הצילום).
הבאונס שלך (התחתית) גם לא אחיד וצריך לעבוד על המקצב של העליה-ירידה.

ohadhost1

New member
תשובה

המוט שלי נמצא במקום שהוא טוב, לHB.
נכון החזרות לא אחידות המשקל טיפה כבד...
מה זאת אומרת הבאונס?
השאלה האם הטכניקה הזאת יכולה לפגוע בי ? מבחינת גב או משהו...

MidNight Flame

New member
אה HB? ואני חשבתי שאתה מנסה לעשות אוריגמי

נו באמת.
המוט אולי נמצא במקום טוב ואתה עדיין כנראה מחזיק לא נכון מבחינת רוחב האחיזה או מנח בית החזה.
הבאונס זה התחתית, הנקודה בה אין יותר לאן לרדת (בלי לשחרר את הגב) ומשם צריך לעלות.
אם הטכניקה תפגע בך? אם הייתי מאמין שאתה יכול להעלות משקלים ולשמור על הטכניקה ככה הייתי אומר לא,
אבל... בגלל שכל חזרה אצלך בורחת לכיוון אחר אני אלך על יש אפשרות שלטווח ארוך כן, אתה צריך לפתור את הבעיות שציינתי.

Ambitionz

New member
לי נראה

שהוא מעלה את האגן (או: פושט את הגו והאמסרטירנג) מוקדם מדי, במקום "לעלות עם הרגליים" ולהפעיל יותר לחץ על הקוואדס. מה דעתך?

MidNight Flame

New member
אני אלך בליינד על עניין האחיזה של המוט

99% מהמאמנים והמתאמנים שראיתי מחרבשים את הסקווט כבר משם.

ohadhost1

New member
אחיזת המוט

אני אוחז את המוט ברוחב הכתפיים ... ואז מכניס את הראש מתחת ומשאיר את הידיים שלי ממש למעלה מכווצות... כמו שרואים בסירטון.

ohadhost1

New member
אני חושב שעליתי על הבעיה

אני חושב שאחת הבעיות היא שאני שם את המוט גבוה מידי, ולכן בירידה אני לא מוציא הרבה תחת (כדי לא לעקם את הגב התחתון) ואז מה שקורה שרוב המשקל עובר קדימה...
אם אני אשים את המוט יותר למטה בס''מ כנראה שזה יעזור מה דעתכם ?

CRAZY BOLI

New member
טכניקה

צפיתי פעם אחת ברפרוף ובלטו לי כמה דברים
בביצוע :

א- קריסה של החלק הפנימי של כף רגל ימין .
ב - אתה מעביר בזמן הירידה יותר מידי משקל
למרכז כף הרגל ואף קדימה מזה ופחות נשען על העקבים .
ג - בזמן העלייה לא משתמש באגן כחוליה מקשרת בין הרגליים והגב .
כלומר לא פושט את הגב ואת הירכיים בצורה נכונה ומתוזמנת .

goodshape

New member
תגובה על טכניקה

לי פשוט נראה שאתה עובד עם משקל גדול מדי עבורך,שטרם הסתגלת אליו,שגורם לגוף לנטות קדימה בעליה,ולאי הישענות מושלמת על העקבים כל היתר נראה לי בסדר גמור,אני בטוח שאם אתה מוריד עשרה ק"ג על המוט אתה מבצע מצוין.אולי כדאי שתחזור מעט אחורה עד שתרגיש שכל חזרה וחזרה מושלמת ואז תעלה משקל,בהצלחה.לא מבין למה לייחס לו אחיזה לא נכונה,אם לא רואים בדיוק איך הוא אוחז מתוך הנחה שכמעט כולם טועים בה?

goodshape

New member
תגובה על טכניקה

לי פשוט נראה שאתה עובד עם משקל גדול מדי עבורך,שטרם הסתגלת אליו,שגורם לגוף לנטות קדימה בעליה,ולאי הישענות מושלמת על העקבים כל היתר נראה לי בסדר גמור,אני בטוח שאם אתה מוריד עשרה ק"ג על המוט אתה מבצע מצוין.אולי כדאי שתחזור מעט אחורה עד שתרגיש שכל חזרה וחזרה מושלמת ואז תעלה משקל,בהצלחה.לא מבין למה לייחס לו אחיזה לא נכונה,אם לא רואים בדיוק איך הוא אוחז מתוך הנחה שכמעט כולם טועים בה?

למעלה