טכניקת העין השלישית

Green_Shadow

New member
טכניקת העין השלישית

היי....מה שלומכם?? יופי. תגידו למה אף פעם לא יצא לי לראות אותנו מדברים בפורום על הטכניקה הזאת. אתמול היייתי באתר של אלון ורציתי לקרוא שוב על ווילד ואז גם קראתי על טכניקת העין השלישית. שאפילו אלון כתב באתרו שהיא טכניקה יעילה וטובה: "טכניקה פשוטה, אבקטיבית וככל הנראה גם המהירה ביותר ליצירת חלומות צלולים (או הקרנה חוץ גופנית) וזאת ע"י יצירת רמת מודעות שהיא הרבה מעבר לזו הקיימת במשך היום כשהינך ער". תמיד בפורום כתוב על ווילד (לא שיש לי משהו נגד זה) וגם בקושי על מילד. אז לפי האתר של אלון אין סיבה שהיא לא תהיה טובה. אז אם יש לכם משהו להגיד על הטניקה הזאת (ואני בטוח שיש כי אני רוצה לדעת למה אף פעם לא דיברנו עליה) אז בבקשה תכתבו. זה כולל את אלון, גיא , שריר, שבז, בועז ואת כל הותיקים. ביי, עומר

Dazed&Confused

New member
תגובה.

כמו שאמרתי לך, אין לי ממש מושג על השיטה הזאת, לא ניסיתי אותה. יכול להיות שאני אבדוק אותה בעתיד אבל לא בזמן הקרוב. אם אתה מתעניין במודעות גבוהה אז אני יותר הולך בכיוון שמדברים עליו בדרך הלוחמים בהקשרים של חלימה. בכל אופן, אם אתה רוצה לדעת אולי פשוט תנסה ותראה איך זה. שלך, b o a z

שריר

New member
אוקי תגובות ללא פיסוק

לא מדברים על העין השלישית כי השיטה גורמת לכאבי ראש איך שהבנתי ומומאץ רציני לעיינים דבר שני מילד אין מה לדבר זה יותר מדי פשוט אבל פחות יעיל אז נשאר וילד זה לא פשוט אבל מאוד כייף ומאוד יעיל

Panther

New member
כי:

1. היא דורשת מאמץ יותר מאשר הטכניקות האחרות. 2. היא יכולה לגרום לכאב עיניים וראש. 3. יש מישהו בפורום של אלון שזה קרה לו, ואחרי שהוא ניסה את זה היה לו כאב ראש כל היום.

Green_Shadow

New member
מה שקרה כשניסיתי את טכניקת........

העין השלישית. טוב....היום הלכתי שוב לישון בצהרים כדי לנסות את אחת השיטות והחלטתי לנסות את טכניקת העין השלישית. אז עצמתי עיניים הסתכלתי לעין השלישית ואמרתי לעצמי שעכשיו יהיה לי חלום צלול וחזרתי על זה מלא פעמים ודימיינתי איפה אני רוצה להתחיל. זה לקח איזה חצי שעה להרדם עם ההפרעות של בני משפחתי. בסוף חלמתי חלום רגיל.....חחחחחח. זה התחיל בבית שלי בארוחת החג שהייתה משום מה העשר בלילה. אני זוכר שהיה שם משהו עם קולה שנגמרה...נו טוב. פתאום החליף החלום מקום לבית של המורה הפרטית שלי. זה התחיל כשישבתי לחכות שעה עד שהבן שלה יסיים לדבר בטלפון ואז יעביר לה. ואז הלחנו לחדר. לא לחדר שבדרך כלל היא מלמדת אותי. והיה שם שולחך מוזר עם ווים שכל הזמן התפרק ואני ניסיתי להרכיב אותו לפני שהיא חוזרת אבל היא חזרה והיא סידרה הכל בחזרה. דרך אגב...במהלך החלום הזה בדקתי בשעון שלי והוא לא קפץ. הוא הראה שעה מאוד הגיונית: 5:56 התעוררתי....חשבתי שאני חולם חלום צלול הסתכלתי בשעון וזה מה שראתי: 00:03:00. וואו, אמרתי לעצמי אני חולם חלום צלול!!! אבל זה היה הטיימר בשעון ממקודם ששמתי.
ובקשר לכאבי ראש. ת´אמת די כואב לי הראש, קצת, לא משהו רציני. כי גם אימנתי את שרירי העיניים שלי קודם. וגם כתוב באתר של אלון שזה רק עניין של תרגול ובלה בלה בלה. זה לא ישפיע על התיפקוד היומי שלי. שאלה: כאב הראש זה החיסרון היחיד של טכניקת העין השלישית? תענו לי ותוסיפו עוד תגובות על ההודעה הראשונה!! בבקשה... תודה, עומר.

shabaz

New member
למה אני לא מנסה....

טוב...אני לא מנסה את זה כי אני אוהב שיטות קשות ומסורבלות. ככה שאם זה יותר השיטה יותר קשה זה יותר טוב (אל תנסו את הבדיחה הזאת..) ושיטת העין השלילית...נראה קל מדי :) וזהו

shabaz

New member
אה...

נחמד לראות שאני נחשב בין הותיקים... אני רוצה להודות לבני בגין לשמוליק הזגג עם הראש הנפוח למיכאל הרוסי המפגר שמעיק לי על הנשמה כל יום בבית ספר וכמובן בל נשכחתם...כל חברי הפורום <<פורץ בבכי מזויף>> חיחיחי אמר הכלב לחתול ובעט לו בביצים והחתול קפץ גבוה גבוה ונדרס ע"י מטוס שלא ידע לאן לפנות אז החליט לשחק..דרוס ת´פוסי קאטס

למעלה