טכנולוגיה

דפני1234

New member
טכנולוגיה

אם היתה בעולם של רומח הדרקון טכנולוגיה כמו בימינו, איך זה היה משפיע? אני חושבת שהטכנולוגיה היתה גורמת לזניחת הקסם וכתוצאה מכך לשכיחת האלים ולהתפתחות דתות אחרות. האלפים היו מתבודדים עד שהיו שוכחים אותם. ושאר הגזעים היו גם כן או שהיו נכחדים. רק בני האדם היו שורדים. אז אולי רומח הדרקון זה ההיסטוריה שלנו.

Dead Black Moon

New member
גם אני חשבתי על זה../images/Emo182.gif

בצורה כזאת במיוחד אחרי שקראתי את דל"ק...
דלק
אחרי שהקסם נעלם הייתה לי הרגשה שהם הולכים להמציא מכשירי חשמל ולנסות לכבוש את עולם האינטרנט.... רייסטין:"הא,הא,הא! לימודי הHTML השתלמו,בסופו של דבר לאתר שלי יהיו הרבה יותר גולשים כסילים מלאתר שלך טאקיסיס,מלכת רשת הוירוסים. ואז אני אשלוט בעולם האינטרנט תחת וירוסים הרסניים! כל המחשבים יכנעו לי!" o_O' אני והמוח החולני שלי....

midnight dragon

New member
וואו, זה כל כך.. זה כל כך..../images/Emo15.gif

לא היה בדיוק את אותו הטופיק לפני כמה זמן?

stige

New member
אני דווקא בספק גדול

קודם כל אם מישהו ישכח בני אדם יהיו איתם כי אלה שימציאו את הטכנולוגיה יהיו גנומים, אבל גם אם ככה אין שום סיבה שמישהו ישכח סביר להניח שבסופו של דבר הרוב ישתמשו בטכנולוגיה, ומי שנשכח זה לא אומר שהוא נכחד. קסמים לדעתי תמיד יהיו יותר יעילים ממכונות, ככה שמי שבאמת ירצה כוח לא יפנה למכונות, כל דבר שמכונה עושה- קסם עושה טוב יותר, אבל סביר להניח שכמות המכשפים אכן תרד. בקשר לאלים, אני לא חושב שתיהיה ברומח הדרקון כזאת אפשרות. אולי זמנית, כמו שקרה לפני מלחמת הרומח, אבל בסופו של דבר יבוא איזה אל מטורף וינסה לכבוש את העולם, או שבצורה לא מובנת יבוא איזה אסון לא ברור על כל העולם. קיצר א תיהיה הרבה ברירה אלא להאמין.

Wing Chan

New member
מה קרה לך, את?

לא אומרים ססמי היפתח. זה רק המתחילים אומרים. המומחים באמת אומרים איפתח יא סמסם.

למעלה