טכנאי המחשבים......

טכנאי המחשבים......

אוףףף שוב מחשבי היקר לא מתפקד. התקשרתי למכר שעוסק במחשבים. אתה מוכרח להגיע, ועוד היום. זעקתי. "אני לא יכול היום."ענה המכר.אבל אתה חייב, בבקשה. התחננתי. אתה יודע שאני לא מסוגלת לתפקד בלעדיו. "אני לא יכול יקירתי, יש לי אורחת."אז הבא אותה עימך, בבקשה. בקול הכי מתפנק שידעתי להוציא מגרוני."טובבבבב, אני בא". יש! חייכתי. לאחר כשעתיים. דפיקה בדלת. הם נכנסו. הוא שהכרתיו היטב, והיא. בחורה יפיפיה, שיער שחור קצר, חיוך חושף שיניים צחורות, אפון קטן. השתנקתי למראהה. את יפה, אמרתי. "תודה!" היא חייכה אליי במלוא שיניה. אל המכר פניתי בשאלה מתבקשת:ומה פשר היחסים ביניכם? "ידידה טובה מאוד", הוא ענה במהרה. הובלתי אותו אל חדר עבודתי. ואני והיא התישבנו לנו בסלון דירתי. השיחה קלחה לה. פתאום היא הפתיעה אותי בשאלה:"מה דעתך להביך את רמי(המכר)?" עניתי מיד. בטח. אני אוהבת לראותו מובך, הוא מסמיק כילד רך בשנים.(ומה גם שאלמנט הנקמה המתוקה על כך שהייתי צריכה לשכנעו רבות להגיע זרם בעורקיי..) היא חייכה לאות הזדהות. בואי. משכה אותי בידי.בחדר העבודה שלי היה מונח מזרן זוגי על הרצפה. היא נשכבה עליו וסימנה לי לעשות את אותו הדבר. נשכבתי לצידה. רמי גיחך קלות ומבלי להזיז ראשו ישירות אלינו. ידיה החלו לזחול אל מתחת לסוודרי. היא החלה בסיור עדין על עורי, על שדיי, לאורך ביטני. שכבתי חסרת חיים,מבוהלת קצת, ומסוקרנת עוד יותר. חייכתי אליה. החלתי גם אני בסיור אל הלא נודע. גופה היה רך. הבחנתי כי אינה לובשת חזיה. פטמותיה היו גדולות וכהות. היא השכיבה אותי בעדינות בחזרה על גבי. ולחשה לאוזני:"יש לך מטפחת ארוכה?" כן, עניתי. וקמתי להביאה. היא קשרה את ידיי. והדיפה אותי קלות אל המזרן. הבחנתי בזקפתו של רמי, ובמבוכתו הרבה. היא צחקה, בצחוק מתגלגל. שכבתי על המזרן ועצמתי את עיניי, מתמסרת כל כולי למגע ידיה. הרגשתי איך היא פותחת את כפתור מכנסיי. ידיה נשלחו אל תחתוניי, והיא שחררה אותי מפניהם. "אני מבקשת מרמי להצטרף", לחשה לאוזניי. נעהנתי בראשי לחיוב. חשתי בשפתיה המחליקות להן ושוקעות שם, בפרח גן העדן שלי. ידיו של רמי היו גדולות משלה. הוא פתח את קרסי חזייתי, ונשק לכל אחת מפטמותיי. הוא נשק לשפתיי. ביקשתי שיסירו את המטפחת מידיי. ושניהם ענו כבמקהלה."עדיין לא". חשתי בידיה הרכות המסיירות להן שוב במורדות גופי. איברו של רמי היה זקור ויפה בעיניי. הבטתי ישירות בעיניו החמות. שיערו הארוך הפרוע היה מפוזר על פניי. ריחו היה משכר. הוא החל במסע עינוגים אל הידידה. התיישבתי קלות והבטתי עליהם. היא לקחה את העינינים ישר לידיה. והחלה לנשקו בפניו. ידיו נשלחו אל תחתוניה השחורות, ושחררם. היא רכנה אל מפשעתו וכיסתה אותו בפיה. לפתע שניהם הסתכלו עליי במין מבט בוחן שכזה, והתקרבו אליי. היא נשקה לשפתיי. והוא, הוא החליק אליי פנימה בתנועה רכה ומבלי אזהרה. הוא היה כולו שלי. הוא נגע עמוק במעלה אגני. בתנועות קלות ועדינות.רגע אחר כך חשתי כיצד הוא מתפוצץ בתוכי. שכבתי רפויה על המזרן. הוא לא הפסיק ללטפני. הידידה שכבה לצידי האחר. "ועכשיו אל האמבטיה", אמרה.ידעתי שמסע העינוגים טרם הסתיים לו.

מהפנט את החושים.

גורם לכל שריר בגוף להתעורר, מי לא היה רוצה להיות בפינוק של עונג כזה. גם אני הייתי מוכנה.
ואת יקירתי כתבת זאת בצורה כל כך מגרה. שאני הייתי קופצת על המציאה:-9 מלאכית כחולה

תום 3

New member
לא נכון...

פשוט מדליק ,אחלה שבעולם ,תגידי לי שזה באמת קרה

למעלה