טי מקס

ROCESM12

New member
טי מקס

השאלה שלי מופנית לכל רוכבי הטי מקס! עד כמה אתם מרוצים ממנו? והאם למרות מחירו הוא שווה ?

woodstock2007

New member
אין לי כזה אבל זה כמו שתשאל....

בעל מרצדס עם הוא מרוצה ממנה......(זאת דעתי בכל אופן ישנם כמה נפחים אבל הם חלליות) עם זה מצריך ובא לך קנה את זה .

bondi78

New member
נצל"ש טי מקס

אני גם פוזל לכיוון הטי-מקס. אחרי שירדתי מאופנועים וקניתי מכונית- אני רוצה לחזור למשהו שפוי שישמש אותי בעיקר לנסיעות בינעירוניות. מה קורה עם הסחירות של הקטנוע? האם הוא נמכר במחירון? תודה.

ADaM4U2

New member
אני יענה בתור אחד שיש לו חבר קרוב

שיש בבעלותו טי-מקס בלאק. הקטנוע הזה פשוט מטוס! נוח, משרה אוירת נוחות+ביטחון בכל מצב, אם זה בנסיעה לחוצה בפקק, ואם זה בהשכבה בפנייה ממש לפני הכניסה הביתה. יחסית, הכלי אמין, אין בעיות מיוחדות. מבחינת טיפולים קח בחשבון שהטיפולים יקרים מאוד אפילו ביחס לשאר הקטנועים בשוק. חלפים יקרים. מבחינת ביטוח, עלות ביטוח םשוט מטורפת, ביטוח חובה+צד ג'+מקיף מלא לכלי הזה, קרוב ל-9500 שקל (אם לא יותר) אבל בוא נגיד ככה, שאם היה לי את הכסף, הייתי שם על קטנוע כזה, פשוט כלי חלומי!

ROCESM12

New member
tmax

9500 לביטוח! זה מטורף לגמרי! אני רואה שהטי מקס לאט לאט חומק ממני

dudmel

New member
חשבתי שלא חשוב המחיר

ושאתה מחפש רק יופי ונוחות...

ROCESM12

New member
טימקס

המחיר של הקטנוע! אבל העלויות האחזקה באמת לא הגיוניות

ADaM4U2

New member
זה כלי יקר בטירוף לאחזקה

תאמת כלי לעשירים בלבד. תעשה תחישוב שמחיר הכלי הוא 64,000 ש"ח. ביטוח מקיף מלא הוא בין 10% ל-12.5% מערך הכלי. כך שאם נקח רק כ-10%, יצא לך 6400 ש"ח ביטוח מקיף בלבד. צד ג' שזה 414 ש"ח. וביטוח חובה בסביבות ה-4800 ש"ח. (תלוי בוותק הרישיון, תאונות בעבר, וגיל) מפה לשם יצא ביטוח יקר בטירוף לשנה, שלא כולל אחזקה של הכלי (הכוונה לטיפולים יקרים, וחלפים, במקרה וצריך). כבר אמרתי שזה כלי לעשירים בלבד?

אהוד א1

New member
מה קשור הביטוח לאחזקה?

לפי מה שרשמת גם GS500 ו-XT500 הם כלים יקרים לאחזקה. הביטוח חובה הוא לפי נפח.מקיף? רוצה תעשה,לא רוצה אל תעשה... זה מה שעושה את הטי מקס ל"כלי לעשירים בלבד"? נו באמת...

אהוד א1

New member
"אין לי כזה"?!? "לחבר שלי יש"?!?

כללי הכתיבה בפורום . מאוד מומלץ שתקראו אותם לפני שאתם מגיבים. יודעים? עונים.לא יודעים? לא עונים.עובדות,לא שמועות.

ADaM4U2

New member
דבר ראשון אין פה שמועות

אני מבסס את דבריי על פי מה שאני רואה מחברי. אני כל שני וחמישי איתו, אני יודע מתי הוא מטפל בקטנוע, כמה דלק הוא שם בשבוע, כמה ביטוח הוא משלם, איך הוא מרגיש על הקטנוע... בנוסף רכבתי על הכלי, ורק בגלל זה לדעתי יש לי את האפשרות לענות ולהסביר לו! ודבר שני לדעתי עניין הביטוח, הוא עניין חשוב ביותר באחזקת כלי. זה חלק בלתי נפרד מהתשלום על הכלי. ציינתי בפניו את עניין האחזקה, ואת עניין הביטוח שאנשים לא לוקחים בחשבון, ולבסוף זה הדבר שמונע מאדם לרכוש כלי כזה או אחר.

למעלה