טי מן

טי מן

לא מזמן ביקשתי ממך שאם תוכל לעשות לי תמונה כמו שאתה עושה לסקר רק בלי השאלה ועם תמונות של מתאבקים מהשנים 91-94 אני רציתי להשים את זה כרקע לעמוד שאני אעשה באתר שלי אספתי את התמונות של הסקרים וחיברתי אותם פחות או יותר ועשיתי כזאת תמונה

t-man

New member
שאול אני מצטער

אבל אני נמצא במחשב השני שלי(המחשב שמנע ממני להכניס תמונות לפורום) ואין בו פוטושופ כך שלא יכולתי ליצור לך תמונה אבל בקרוב אני יתקן המחשב ואני ברצון יעשה בשבילך תמונה כזאת(ואם נראה לכם שזה קל אתם טועים
) ותגיד לי איזה מתאבקים אתה רוצה בתוכו נ.ב הנה סקר שרציתי להעלות אבל כבר עשו אותו אז החלטתי לוותר(תודה רבה lp2002
)

תודה טי מן

המתאבקים הם: ביג בוס מן טד דיביאסי בריטיש בולדוג אואן הארט ג´ים ניידהארט ברט הארט אל מטדור טקסס טורנדו מרטי ג´נטי טייפון ורעידת אדמה קראש בם בם ביגלו רודי פייפר טטנקה ריק וסקוט סטיינר וירג´יל הונקי טונק מן ג´ים דוגאן פאפא שאנגו אנדרטייקר ריק פלייר סרג´ט סלאוטר סיד גרג ולנטין דה מאונטי קאמלה ג´ימי סנוקה הולק הואגן 30 מתאבקים בכול שורה 6 מתאבקים 5 שורות תודה רבה

Bad Ass IL

New member
שאול

אם טל יביא לי את התמונות, אני מוכן להכין לך את זה, עם קצת אפקטים וכאלה...

אין לי בעיה

אני עשיתי עמוד המשך ל-MP3 ואני צריך תמונת רקע יפה שתהיה תודה רבה לכם טי מן(ככה אני אוהב לקרוא לו) ותום

t-man

New member
שאול אין בעיה אני יעלה את כל

התמונות שביקשת היום ותום יעשה לך את הלוגו ואני שמח שאני יכול לעזור לך...

למעלה