טי באג ->

liorkl

New member
טי באג ->

למה קוראים לו ככה? מאיפה הגיע לו הכינוי הזה? **אני מקווה שזה לא בגלל מה שאני חושב.....**

Buttrerfly909

New member
הסבר..

השם המלא שלו זה תיאודור באגוול..אם תיקח את ההתחלה של השם הפרטי וההתחלה של השם משפחה יצא טי [מתיאודור] ובאג [מבאגוול] כלומר טי-באג
אני מניחה שהשם שלו ניתן לו אחרי שבנו לו את הדמות

liorkl

New member
איזה מזל שזה לא מה שחשבתי

היה אתמול איזה סרט בהוט FUN והילדה הביכה את אבא שלה שהיא אמרה שמות של תנוחות סקס ואחת מהן היתה "טי באג" אז חשבתי בגלל שטי באג ...

Buttrerfly909

New member
יש מצב

אני די בטוחה שהכל קשור להכל..הם בנו את הדמות והרי טי-באג מז** כל מה שזז אז זה יצא טוב...

adiville

New member
תכלס זאת הכוונה ב-"טי-באג"....

זה שהשם שלו והתנוחה המינית הם אותו דבר זה לא במקרה

liorkl

New member
אם כבר תיון...

אפשר להפוך את השם ל-ציון ואז יש גם דמות ישראלית חחח

adiville

New member
הוא דווקא נראה קצת ציון ../images/Emo6.gif

נסגור על ציון התיון !

or y

New member
זה יותר בגלל

שהוא גורם לשפוטים שלו לאחוז לו בכיס, כמו שקית תה.

לא...

זה בגלל שקוראים לו תיאודור בגוול, השם שלו בקיצור זה טי באג. אין ממש הסבר אחר (חוץ מזה שלא ממש יאה פה)

לילי 22

New member
דווקא לפי פול שורינג וונטוורת'

יש הסבר אחר לשם שלו אבל כפי שאמרת, הסבר לא יכול להינתן על גבי דפי הפורום.

colilon

New member
חחח

אם עדיין לא הבנת (
) חפשי תשם שלו במילון אורבני...חח וכן, לא לבעלי לב חלש, נשים בהריון, או אנשים ששותים תה, זה יוציא לכם את כל החשק משתיית תה.

חזק- אני הולך לנסות את זה חחח הנה..

When you deep your nuts in and out of her mouth .. When a girl is lying on her back and blowing you, you grab your cock and lift it out of the way and deep your nuts in and out of her mouth like you dipping a tea bag קיצר יש עוד מלא פירושים דומים בעיקרון זה.. לוקחים בחורה מתה\שיכורה\ישנה.. פותחים לה תפה, שמים את ה*** על האף שלה ודוחפים את הביצים לתוך הגרוך שלה כאילו מזיינים לה תפה עם הביצים.. טוב אני חייב להודות שאני חולה בראש אבל אני לא מתכוון לנסות את זה, זה נשמע מגעיל.. וגם נשמע כואב כזה כי אם היא נועלת זהו אין וועד הורים . ..

shbl

New member
../images/Emo2.gifזה מפחיד מה שתייה עושה לאנשים!!

חחחח אל תשתה! זה לא בריא לך... בעע אני לא מאמינה שאני ערה בשעה כזאת..

למעלה