טיש...

אבזץ

New member
היום יום חמישי!?

ואו, איך שהזמן טס!!!! מתוכננות אטרקציות מיוחדות(לכבוד ר"ה, למשל)?

angelica1

New member
סיפרו לי שאני עושה טיש עם חמורו של

משיח היום. לגמרי במקרה...

אבזץ

New member
זהירות שם למעלה! -שמעתי שהשרות

שם לא משהו... וגם צוות המטוס כופרים, ה' ירחם!!!

isackris

New member
אני מעדיף כופרים!

בפעם האחרונה ש"מאמינים" הטיסו את המטוס הנסיעה הסתיימה באופן טארגי... עיין ערך ה11 בספטמבר... (נתנו לי להבין שצריך להסביר בדיחות בפורום הזה.)

rigoletto111

New member
גם לפני ה11 בספטמבר

היה טייס מצרי שכיבה את המנוע והפיל מטוב מלא בטייסים אמריקאים לתוך האוקיינוס. השתלשלות החקירה (הן תמיד עם שילשול, ככה זה איתן) היתה בערך ככה: מצאו בקופסא השחוה שהמילים האחרונות של הטייס לפני שכיבה את המנוע היו "אתוכל עלא אללה" (אני שם מבטחי באל) האמריקאים : כנראה שזה מצביע שמדובר בפעולה שמניעיה אסלאמיים. המצרים: אמריקאים מתנשאים ומנוולים!!! כל מי שאומר שהוא בוטח באללה הוא טרוריסט? אתם חושבים שכל המוסלמים טרוריסטים, נכון? איזו התנשאות!! האמריקאים: אווופס. סליחה, לא אמרנו כלום. לוקחים את המילים בחזרה, והמניע איננו אסלאמי. <וככה, מטעמי פוליטיקלי קורקט, נסתיימה החקירה, של הארוע שהיה לפני 11-9-01>

isackris

New member
החקירה קבלה עצירות...

אבל אתה כבר יודע את תוצאות ההשתלשלות ומכריז בבטחה שהטייס כיבה את המנוע... אם זה היה חרדי שהיה אומר "ברוך אתה וכו' על קידוש השם"... היית חושב גם כן שהוא שהיד? או שהיית אומר שהמנוע התקלקל והלז ברגעיו האחרונים החליט להתיחד עם בוראו... <הווי דן את כל חיה לכף זכות!>

rigoletto111

New member
הווה דן כל ערבי שמכניס מטוס

לים/גורד שחקים לכף זכות. <אפילו הילל הזקן לא היה כזה אופטימי> המטוס היה תקין ולא נמצאו בו תקלות או קריאות לעזרה בעקבות תקלה במנועים. מסיבות של פולטיקלי קורקט האמריקאים נמנעו מלהצהיר על הסיבה לתאונה בקול גדול. וזה עוד לפני 11 בספטמבר. וגם עכשיו הם מסרבים בטפשותם לעשות profiling בשדות התעופה ולבדוק דווקא מוסלמים וערבים (מפחדים מתביעות ייצוגיות שייתקבלו בידי חבר מושבעים טיפש ) .

isackris

New member
באיזה סרט כבר ראיתי את התחזית הזאת?

זכור לי סרט שאחרי עשרות פיגועים מוסלמיים כולאים את כל הערבים שבאמריקה במחנות ריכוז (מזכיר לך משהוא? לא אני לא מתכוון לשואה אני מתכוון למחנות הריכוז של היפנים בארה"ב...) מרגיז, אני יודע שהיה שם שחקנים טובים אבל אני לא זוכר כלום... מה שאני בטוח שזה סרט ישן הרבה לפני ה11 ל9 בכל אופן אם אזכר בשם הסרט אמליץ לך עליו... בסך הכל כדי שתדע שרוב המוסלמים לא פאנטים (אני אישית מכיר כמה...) והפחד הגדול של האמריקאים זה לא מהתביעות היצוגייות, כי החוקים והצדק לא הפריעו לאמריקאים בד"כ, היות והם חושבים שהם היחידים שמבינים מה העולם צריך... מה שמפחיד אותם ובצדק, זה להרגיז את המוסלמים ה"טובים" כלשון בוש. כידוע כבוד זה דבר מאוד חשוב אצל הערבים, ואם אתה לא תתן להם אותו הם ילכו לחפש אותו בצד השני, הפאנטי...

rigoletto111

New member
לא בסרט. עובדה שהם לא

עושים פרופיילינג. ומערך אבטחה איננו מתפקד טוב כשמשקיעים אותו מאמץ בדיקה בנוסעת גברת פיינשמקר בת 90 מניו ג'רסי ובנוסע ג'האד אבו-שהיד ... ובארץ עושים פרופיילינג בנמל תעופה.

למעלה