טיש יום חמישי תל אביב הודעות נשלחו מי שלא קיבל שישרשר
כ כיפה אדומה17 New member 15/5/13 #4 אני אבוא ההודעה פורסמה גם בפורום יוצאים בשאלה בפייסבוק, לטובת הגולשים הוותיקים שכבר לא מבקרים כאן הרבה. נשמח לראותם. אשרו השתתפותכם.
אני אבוא ההודעה פורסמה גם בפורום יוצאים בשאלה בפייסבוק, לטובת הגולשים הוותיקים שכבר לא מבקרים כאן הרבה. נשמח לראותם. אשרו השתתפותכם.
כ כיפה אדומה17 New member 17/5/13 #6 היה טיש נחמד, תודה למוטי תודה לאנשים שהגיעו, יותר ממה שחשבתי. היה נחמד לפגוש וותיקים וחדשים!
M motii011 New member 17/5/13 #8 nice באו הרבה... היה תענוג... ולכל הביישנים "There is always second chance"
ד דוד זה לא השם שלי New member 17/5/13 #7 מוטי תודה היה ממש כיף בטיש מצחיק לקרוא פה אחרי שראיתי דמויות מאחורי הנערים תודה רבה לכולם תעשו המון מצוות
מוטי תודה היה ממש כיף בטיש מצחיק לקרוא פה אחרי שראיתי דמויות מאחורי הנערים תודה רבה לכולם תעשו המון מצוות
M motii011 New member 19/5/13 #10 ברחת מוקדם באו עוד הרבה אחרי שהלכת.... זה היה יותר שולם זוכר מאשר טיש היה נחמד להכיר
N N0Way New member 20/5/13 #12 בהחלט הפסד שלי. אני תמיד בורחת מוקדם.. טיפוס של בוקר, לא של לילה. הייתי שמחה אם היו גם מפגשים של בוקר/צהריים ולא רק מאוחר בערב. אולי באחרית הימים התקלת אותי - למה התכוונת שזה היה יותר שולם זוכר ?
בהחלט הפסד שלי. אני תמיד בורחת מוקדם.. טיפוס של בוקר, לא של לילה. הייתי שמחה אם היו גם מפגשים של בוקר/צהריים ולא רק מאוחר בערב. אולי באחרית הימים התקלת אותי - למה התכוונת שזה היה יותר שולם זוכר ?