טיש - מי ומי הבאים?

רותונת

New member
אפשר לשאול שאלה?

מה בדיוק אתם עושים פה בטיש? האמת היא שאני יודעת מה זה כי נחשפתי לציבור החרדי.. אבל מה אתם עושים בטיש!?!?

n oy

New member
כמה את בטוחה שאת רוצה לדעת../images/Emo35.gif

אני לא יודעת כי לא הייתי אף פעם בטיש בישראל.תשאלי את המחזרים של השימפנזות.למשל אדמורינו היקר.מיסטר אבי.אני חוזרת לבונקר.אהה וברוכה הבאה לפורום, התור שלי הוא לחלק
.בתיאבון.נוי.

רותונת

New member
אוקיי הבנתי! נשמע נחמד../images/Emo96.gif

ואתם באמת נפגשים? זה חשוב לדעתי כי זאת מין קבוצה שתומכת אחד בשני.. אני חושבת שאני שונה ממכם, כולכם נשמעים לי מבתים חרדים ולכן על פניו נראה שאתם מאוד מאוד קיצוניים בדעותיכם נגד אלוהים והדת. אני באופן אישי שומרת שבת וגם כשרות (-בערך..) ואני רואה בדת דברים יפים מצד אחד, מצד שני יש המון דברים שאני לא מסכימה איתם ואני חושבת שהם שייכים לעולם העתיק. רק שהיום אין רבנים גדולים כמו פעם, בעלי כח לבטל הלכות מסויימות ולפסוק אחרת מהמקובל, ואנשים בתמימותם מקיימים מצוות ודברים שקשים לציבור בלי לחשוב ולתהות! וגם אם הם תוהים לעצמם זה רק בשקט שלא יחשבו שהם כופרים (בקשר לתהיות זה בעיקר בנוגע לשאלת קיום האלוהים וכו'..) זהו אז אני חייה את חיי בצורה מוסרית כמה שיותר וזה לא חייב דווקא להתקשר לדת.

babylon_a1

New member
הציניות בוערת בעצמות

אבל אני ינסה בכל זאת לענות
קודם כל כלל חשוב - כל ההכללות לא נכונות אז באמת נפגשים, וממש לא כולם חרדים אני לא מבית חרדי , אבל אני לא דוגמא למתינות בנושא הדת לצערי לא מצאתי את השירשור האבוד, שמראה סקירה קלה על חברי הפורום בנושא

admor

New member
כאן נמחק וכו'

אפשר לצחוק ולרדת על השני זה נחמד כששני הצדדים מודעים להומור ולציניות.. אבל כשאתה מגיע למקום חדש אתה לא מכיר את ההומור הפנימי ואף אחד לא אוהב מושא ללעג. אז אנא צנזרו. ונפלחו אנא סתקלשוב בהערה של הפיה בשירשור המופלא שלך על הארטיק.

boaZone

New member
ביקשתי במפורש שלא לצלם אותי ../images/Emo46.gif

וכן, החלפתי כובע מאז

למעלה