טיש! לבריאות.

טיש! לבריאות.

מאוד נהניתי בטיש, והנה הזדמנות להודות למי שהיה. הגעתי ישר מהמשרד, והיה לי שעה לשרוף, אז שיגעתי את השכל לאיזה מחב"ת שפגשתי באיזור
גם לו צריך להודות שהעביר לי את הזמן בכיף... יש מעט מינוסים: יותר מדי עישון, היה חסר איזה דבר תורה, ואין מספיק דתיים-לאומיים לשעבר, אבל נחמד להכיר את כולם. אולי צריך מחיצה בין המעשנים ללא-מעשנים
מדהים לראות את האישיות המקסימה של כל אחד ואחד מהיוצאים בשאלה. רק מראה שצריך להיות מקסים כדי להצליח לפרוש מהמסגרת הנוקשה.

שלי!!! אני מאוהב!

שלי מילים ולחן: גיא בן שיטרית שומע תקליטים באך ושוסטוקוביץ' ומקווה ל... את שלי יחימוביץ' שמש חמימה בא לי סטייק בסנדויץ' אבל יותר מכל את שלי יחימוביץ' אני מעדיף את זה יותר מחטיף יותר משק מלא בשטרות של כסף גם אם תתפתח תגרה על אותה אישה אני מתכוון אלייך אני אלחם עלייך אני מטלפן אלייך ואת לא עונה אני כל הזמן מתקשר ואת לא זמינה בפלפון יום אחד הלכתי ברחוב ושם ראיתי אותה באמצע המדרחוב ואז אמרתי לה ערב טוב, מה נשמע, אני מעריץ מאוהב והיא סובבה את הגב. ערב טוב, מה נשמע, אני מעריץ מאוהב שוכב על המיטה כולם לא מצפה לי ותחייג למספר של יחימוביץ' שלי!

פולניה!

חידה: למה פולני לא מתגרש? תשובה: הוא לא יכול לסבול שאמא שלו נהנית!! אחד מגיע לרופא ואומר כי כל גופו כואב.אומר לו הרופא תתפשט,הרופא בודק מכף רגל עד ראש ואומר כי הכל בסדר אך ממליץ להוריד את חיי המין לחצי. שואל המטופל את הרופא להפסיק לחשוב או להפסיק לדבר. שתי פולניות ישבו על הטיטניק ושיחקו בקלפים. לפתע התנגשה האוניה בקרחון והחלה לטבוע. התחילה אחת הפולניות לרוץ בהיסטריה ולצעוק. שאלה אותה חברתה: "מה קרה לך?" השיבה לה הפולניה ההיסטרית: "את לא רואה? הטיטניק טובעת!!!" "נו, אז מה אכפת לך?" אמרה הפולניה השניה, "זה שלך???" מה מחפש פולני באישה בטרם נישואיו השניים? תשובה: כל דבר שיגרום לאמא שלו להתגעגע לאשה הראשונה. (חידה) זוג פולנים עמדו בתור בבנק. לפניהם עמדה בלונדינית פצצה במיני. הפולני התחיל להזיל ריר, דמיין אותו ואותה בפוזות וכו'... אחרי שהוא ואישתו יצאו מהבנק אישתו שאלה: "נו תגיד, היא הייתה שווה את זה?" בעלה: "שווה מה?" האישה: "את הסקנדל שתכף תקבל!" (הרשלה אוסטרופולר)

איך את לא רואה?

איך את לא רואה ביצוע: שמעון בוסקילה מילים: יוסי גיספן ומיכאל וקנין לחן: שמעון בוסקילה איך את לא רואה מה את עושה לי מה יהיה הסוף את משתנה לי מה אני רואה את מסתירה לי כשאני שואל את לא עונה לי אם היום עובר ללא מנוח אם היום עובר ללא סיבה את תמיד נותנת את הכוח את תמיד תאמרי מילה טובה מבינה אותי ומחבקת ונוגעת במילה הנכונה כשאני שואל אם את אוהבת את פשוט אף פעם לא עונה איך את לא רואה... אם את מרגישה שאת נופלת כאן אני איתך תמיד נשאר למה את בורחת ונסגרת שוב דבר בינינו לא נגמר את מחיה אותי כשאת צוחקת מלווה אותי בטוב וגם ברע שאני שואל מה את חושבת את פשוט אף פעם לא עונה איך את לא רואה... ההגיון שלי בורח והולך לו לאיבוד כל פעם שאני איתך בלעדייך משתגע ומרגיש כל כך אבוד אני פשוט אוהב אותך איך את לא רואה...

rachel21

New member
תודה חברות וחברים

ממש חממם את הלב לקרוא את התגובות שלכם. הלוואי הייתי בארץ עכשו כנראה לא הייתי מרגישה ככ לבד, עוד אין לי כרטיסים אבל אתם מוזמנים בהמוניכם. תודה .תודה.תודה.

מתלבט13

New member
שלוש פועלים

פולני רומני ובוכרי. כל צהרים היו פותחים את הסנדויצ'ים שלהם מהבית. הבוכרי: עוד פעם קובה... עוד פעם אחת קובה ואני מתאבד. הרומני: עוד פעם נקניק... עוד פעם אחת נקניק ואני מתאבד. הפולני: עוד פעם דגים... עוד פעם אחת דגים ואני מתאבד. למחרת פותחים את הסנדויצ'ים. הבוכרי רואה קובה, עולה לגג וקופץ אל מותו. הרומני כנ"ל הפולני כנ"ל בהלוויה, עמדו הנשים וקוננו. אומרת הבוכרית (בדמעות): "אם הייתי יודעת אוי אוי הייתי עושה לו משהו אחר" אומרת הרומנית (בדמעות): "אם הייתי יודעת אוי אוי הייתי עושה לו משהו אחר" אומרת הפולניה (בדמעות): "אם הייתי יודעת אוי אוי. אבל הוא היה מכין את הסנדויצ'ים בעצמו.."

למעלה