טיש השבוע? יש טיש? רוצים שיהיה?
ק קטנטונט New member 5/12/11 #6 תגיד לי אתה, איך אתה מעז לעשות לאישתך בעיות? סתם.. מה שמעתי שאתה מאושפז? מה כבר עשית שנזכרו שאתה צריך אשפוז?
תגיד לי אתה, איך אתה מעז לעשות לאישתך בעיות? סתם.. מה שמעתי שאתה מאושפז? מה כבר עשית שנזכרו שאתה צריך אשפוז?
G G י ט ר י ס ט New member 6/12/11 #18 דווקא הרופא הכי טוב שאני מכיר עושה את זה תוך כדי סטלה ממשככי כאבים.. את ד"ר האוס מכירה?
G G י ט ר י ס ט New member 7/12/11 #29 נראה לי אני אפתח סדנא לגמילה מפיכחות... לפחות יהיה לי סיכוי להתעשר
C Caro Kan New member 5/12/11 #9 רמז - אם אתה רוצה לארגן טיש, אתה צריך *לרצות באמת* שיהיה טיש. יש יותר מדי סימני שאלה בפנייתך. פשוט תכריז על טיש ועל מקום (תלביב, ירושלים), לאחר תאום עם המנהלים כמובן. אה, והשבוע אני לא יכול.
רמז - אם אתה רוצה לארגן טיש, אתה צריך *לרצות באמת* שיהיה טיש. יש יותר מדי סימני שאלה בפנייתך. פשוט תכריז על טיש ועל מקום (תלביב, ירושלים), לאחר תאום עם המנהלים כמובן. אה, והשבוע אני לא יכול.
ס סוכר לימון New member 5/12/11 #12 תל אביב!!! (סליחה, כלומר, תל אביב) יש טיש, יום חמישי, מתישהו בערב, איפשהו באיזור (אני לא לוקח אחריות לגבי המיקום המדויק)
תל אביב!!! (סליחה, כלומר, תל אביב) יש טיש, יום חמישי, מתישהו בערב, איפשהו באיזור (אני לא לוקח אחריות לגבי המיקום המדויק)