טיש בת"א

דסדס

New member
טיש בת"א

אני מתכוונת להגיע היום, וידוע לי על עוד כמה כוונות מצד כמה ירושלמים וניו יורקי אחד... אז לכל אלו שלא ראיתי מליון שנה, ואני ממש רוצה לראות, אתה יודעים מי אתם, תבואו! עוד שבועיים בערך מתחילה תקופת הבחינות, אל תצפו שאני אצא מגבולות האוניברסיטה והבית בחודש הקרוב.

אני גמבה!

אם רק גור הנשרים המנקר בעוז באונתי השמאלית יואיל לצאת לפגרת סופשבוע. והרהורון כפירה, אולי כדאי להחליף את המקום? לחסיכת הודעות נוסח ``אדרבא`` אין לי הצעה קונקרטית למקום חלופי אבל כמה אפשר לסרדן את עצמינו לדעת.

כבודה הואילה...

יפה שאת יוצאת מהבית, מתבחששת. חשבתי שלא תבואי אבל הו הנה אמרת אחרת. האם באמת אזכה לחזות בזיו פניך? אם כן אני באה... שנים שלא הייתי בטיש. הגיע הזמן לקמבק

avi972

New member
אני פלפל

וכמו שאמרה הדסדסית "לכל אלו שלא ראיתי מליון שנה, ואני ממש רוצה לראות, אתה יודעים מי אתם, תבואו!"

damtiela

New member
בסוף עוד אני אחשוב שאתה מתכוון אלי

הערב לא אראה אותך חביבי, בביקור הבא. (אם רק כולם היו מגיעים בשבוע שעבר, פיזדייץ)

justchip

New member
אבוא

אבל מישהו יצטרך לעדכן אותי בלהיכן, כי נראה שזה שסמכתי עליו בעניין זה נעלם.

rigoletto111

New member
יש טרמפ מירושלים ו(יותר חשוב) חזרה?

כמובן שאשתתף בהוצאות הדלק...

הפעם הולך להיות מדהים.

2 אורחים מחו"ל דסדס אחת וכמה אורחות שמזמן לא היו... כדאי ומומלץ לבוא היום!!!!!!!!!!! אני אבוא מאוחר ( כמו תמיד) ביייייייייייייייייייי

אתה שונא/tapuzforum/images/emo8.gif

כל דבר שמזכיר לך דת. נכון? למה? מה הם עשו לך, מותק?....../tapuzforum/images/emo10.gif

את אחרי הכדורים מותק?

סתם מקוה שהתנרמלת מאז... אני שונא את המילה טיש הספיק לי פעם להיות בטיש בתור לטאי שמה סלקו אותי כי לא הייתי חסיד אני לא יפרט מה היה אבל היה ממש לא נעים מאז אני שונא לשמוע את המילה טיש!

אז אתה שונא כל מה שקשור לחסידים?

אני לא הייתי אףפעם בטיש אמיתי. אבל האנשים הכי מקסימים שאני מכירה בעולם הם חסידים... מה יש? אגב מוזר שהעיפו אותך. למרות שאם התנהגת באופן פרובוקטיבי אז הם צודקים. תלוי מה היה. וגם יש חסידויות ויש.... נ.ב. חבל שככה אתה מדבר אלי בחיים לא הייתה לי כוונה לפגוע בך. פעם אחת כתבתי הודעה צא מהפורום. ולא התכוונתי אליך אלה למי שפתח את השרשור. ואז נעלבת... אז בבקשה תרד ממני. ...

חבל דווקא הרבי והחסידות חיכו לך.

אוי אוי אוי... למי נחלק את השיריים?? ומי יאמר דברי תורה?? מקסימום יש טישים מחר בלילה בבני ברק, הם ישמחו לארח אותך.

למעלה