טיריון

אפק7

New member
טיריון

היי, קצת הרהורים בלי סדר.. קראתי את הספרים לפני 4 שנים בערך...עכשיו אני בצבא וראיתי את הסדרה. אני גם חושב שהסדרה חיוורת לעומת הספרים..אבל זה בעצם מה שיפה בספרים, לא? אם היו רוצים להעביר את העומק שיש בספרים יצטרכו הרבה יותר שעות מסך שלא ינעמו יותר מדי לצופה הממוצע והוא ילך לאיבוד בתוך האפוס... אבל בכל זאת..שווה לראות- מזכיר קצת את ההנאה שהייתה בקריאה.. כל הדמויות פחות או יותר דומות למקוריות אבל יש פיספוס קטן עם טיריון- הגסות, החוכמה והתחכום שלו לא באים לידי ביטוי כמו בספר.. בכל אופן..הבנתי שיוצא עוד ספר עוד מעט! גם כנראה יגבור הלחץ לסיים את הסדרה מקהל הצופים ככה שזה לא ייגמר ב2050..

קרקלה

New member
השחקן הרבה פחות מכוער מטיריון בספר

הוא אמור להיות מפלץ מעוות וצולע עם עיניים בצבעים שונים. השחקן שמשחק אותו הוא נאה. גמד, אבל נאה.

ניר4819

New member
צודקת, וגם אני חשבתי אותו דבר כשראיתי

את טיריון בסדרה. המזל שהשחקן שמגלם אותו כל כך מוכשר. הוא מבין את טיריון בצורה נהדרת, ומוציא מהדמות שלו את המקסימום האפשרי.

קרקלה

New member
כן, הוא טוב מאוד. הוא ואריה הכי טובים.

מי שהתפספס לי זה ואריז. הוא כלום ושום דבר. לא מפודר ולא מוחצן ולא סריס. סתם בחור רגיל, שמן וקירח. בלי כריזמה, בלי פאסון ובלי גינונים.

ניר4819

New member
מסכים לגבי אריה

השחקנית שמגלמת אותה היא ההתגשמות של אריה כמו שראיתי אותה, וזה היה לי חשוב, כי מכל ילדי סטארק החוקיים אריה היא האהובה עלי בספרים. לגבי ואריז אני לא מסכים. אם כבר, אצבעון הוא פספוס, מבחינתי. ציפיתי למישהו הרבה יותר חלקלק, מרושע ואפלולי. ואריז דווקא מגולם היטב, לטעמי.

nathaliesh

New member
ליטלפינגר וג'ון סנואו הם ה-פספוס של הסדרה

טיריון, אריה, נד וג'ופרי הם שיחוקי ליהוק.

קרקלה

New member
ג'ופרי נראה כמו מפלץ אנדרוגני

תכלס, ככה דמיינתי את טיריון פחות או יותר
הוא ליהוק בסדר כי הוא קריפי ומעורר אנטגוניזם, אבל בספר הוא מתואר כנאה, והשחקן דוחה. ניילס קריין פוגש את דוגי האוזר. בנוסף, סרסיי טובה בעיניי. ווייסיריז ז"ל.

nathaliesh

New member
בעיני (סוג של ../images/Emo58.gif?)

הילד בהחלט מציג מראה מיינסטרים של מה שנחשב כנאה. מה לעשות שהיום הגבר המטרוסקסואל הולך
הוא לא הטעם שלי, אבל מלא אנשים שנחשבים כיפים במדיה הם לא הטעם שלי. יש לו שיער בלונדי, הוא סימטרי בפנים, גבוה יחסית לגיל שהוא אמור להיות, מה שמוגדר במינסטרים כ"נאה". לא נסחפת עם ההשוואה לטיריון בכלל
השחקן אמור להיות דוחה בהתנהגות, זה ג'ופרי אחרי הכל. הוא אמור להיות קריפי. לדעתי עוד עדינים עם הקריפיות שלו אבל יש לנו למה לצפות. וויסריז עודן קשות לדעתי וסרסיי לא מספיק יפה, אבל היא בסדר.

למעלה