טיריון

ניר4819

New member
טיריון

כמה שאלות - ראשית, האם זה רק אני, או שגם עליכם הוא הדמות האהובה בסדרה? אחת מהאכזבות הגדולות בספר הרביעי, מבחינתי, שהוא לא היה שם. הוא פשוט מקסים בעיני - גם מצחיק וציני, גם נוגע ללב ומרגש ברגעים מסויימים, והעובדה שכולם שונאים אותו רק בגלל שהוא גמד רק גורמת לי לאהוב אותו יותר. ושנית - מה הייתם רוצים שיקרה לו במהלך הסדרה? ואיפה הייתם רוצים למצוא אותו בסיום הסאגה?

האבק

New member
אתה ממש לא היחיד

טיריון הוא אחת הדמויות הכי אהובות בששאו"ק. הוא מצחיק, שנון, חכם וערמומי ופשוט כיף לקרוא את הפרקים שלו. זה בעצם היה חבל שהוא לא היה בספר הרביעי, אבל מצד שני יהיה הרבה ממנו (ומג'ון, דאינריז ובראן) בספר החמישי- אז זה בסדר
אני מאמין שאחרי שהוא יגיע לדאינריז הוא יהיה מאד קרוב אליה. אני מאמין שהוא גם לא לגמרי לאניסטרי ויש בו איזה משהו טארגארייני ו-...שהוא יזכה להרוג את סרסי

n0 id3a

New member
לא הייתי משתמש ב'מקסים', אבל כן.

אחת הדמויות המרתקות והמשעשעות. מה הייתי רוצה שיקרה לו? שאיזה מכשף יהפוך אותו ל-לא גמד, או משהו כזה.. או שהוא יהיה היטן מבראאבוס... XD

הוא בהחלט אחת הדמויות החביבות

האמת שבקריאה ראשונה דווקא לא התחברתי אליו, אבל בקריאות שלאחר מכן דווקא כן. הפרקים שלו, בעיקר ב"עמיות המלכים" ו"סופת החרבות", תמיד היו הכי מעניינים עבורי - הקטעים הפוליטיים הם תמיד החביבים עלי בסדרה, וטיריון סיפק עליהם נקודת מבט שנונה ומשעשעת, נוסף על כך שהוא אנדרדוג קלאסי ודמות שקל להזדהות איתה, כפי שאמרת - העובדה שכולם שונאים אותו רק בגלל שהוא גמד רק גורמת לי לאהוב אותו יותר. מה הייתי רוצה שיקרה לו במהלך הסדרה? שיהיה גורם מוביל ובעל השפעה במחנה של דאינריז, ויסייע לה בחוכמתו ובעצותיו הטובות, ואולי אף יתגלה בסופו של דבר כאחיה (כפי שגורסת התיאוריה על כך שהוא בנם של אאיריז וג'ואנה). בסיום הסאגה הייתי רוצה קודם כל, למצוא אותו בחיים, אך אני בספק רב אם זה יקרה...

ניר4819

New member
אענה לשאלה שאני הצגתי...

הייתי רוצה, כמובן, שיצטרף לדאני ויעזור לה במלחמה על ווסטרוז. בסיום, הייתי רוצה לראות אותו הורג את סרסיי, ויוצא לדו קרב מול ג'יים (שחושב, כזכור, שטיריון הרג את ג'ופרי. וגם לטיריון יש קצת... Issues לפתור עם אחיו, במה שנוגע לאהובתו הראשונה של טיריון), קרב שיסתיים בך שהוא יהרוג את ג'יים, ויהפוך ללניסטר האחרון שנשאר (לפחות, מזרעו של טיווין), כך שהוא יהיה היורש שלCastely rock. ועוד משהו שהייתי רוצה - לראות אותו חזרה עם סנסה. תמיד הייתה לי תחושה, שאם היא קצת תרגיע מהשנאה ומהפחד שלה ממנו, היא תמצא שהוא יכול להתאים לה. הוא לא האביר מהאגדות שעליו היא חולמת, אבל אני חושב שהוא באמת יוכל להיות בעל טוב עבורה, אם היא תתן לו הזדמנות. וכך, לסטרקים תהיה אחיזה גם בצפון (דרך ווינטרפל) וגם בדרום, דרך נישואיה של סנסה לטיריון.

Ayelet 363

New member
למען האמת

גם אני חשבתי שיהיה נחמד עם סאנסה ויטיריון באמת יהיו ביחד.

זה יהיה נחמד אך קשה לי להאמין שזה יקרה

יש ביניהם די הרבה משקעים, במיוחד עכשיו כשמבחינת טיריון סאנסה בגדה בו והפקירה אותו להתמודד עם ההאשמות על רצח ג'ופרי. מלבד זאת, אני חושב שאם מרטין היה רוצה להשאיר אותם נשואים הוא היה דואג להכניס אותם למיטה. מאחר והוא לא עשה את זה אני חושב שהוא אכן התכוון לסיים את הנישואין האומללים הללו. לדעתי הכי קרוב שהם יגיעו זה אם הם ישתפו פעולה בצורה מסויימת, אבל להתאהבות ונישואין מחדש... אני לא רואה את זה קורה.

ואני לא רוצה שהם יחזרו!

לטיריון מגיעה אישה טובה יותר מהילדה ההוזה וכפוית הטובה הזו. סאנסה דפקה את כל האנשים הקרובים לה ביותר בשביל החלומות שלה על אגדות וכל מיני שטויות. וגם לטיריון... השיבה לו בכפיות טובה מגעילה על כל הטובות שגמל עימה. לא מגיע לה. ולא מגיע לו.

למעלה