טירוף הדירות בת"א

tzurtzur

New member
טירוף הדירות בת"א

נראה לכם סביר לשלם 400 דולר על דירת חדר (קרקע) של 15מ"ר מרוהטת (מיטה, מקרר וכיריים גז) וממוזגת בשינקין?

מה זה סביר?

עניין של היצע וביקוש. אם הדירה במצב טוב, בלב ת"א, ויהיה מישהו שיהיה מוכן לשלם עליה 400 דולר, אז כן, זה מחיר סביר. מצד שני, זה לא זול, אז אולי כדאי לשלאול את עצמך אם דווקא את רוצה להיות זו שמשלמת 400 דולר, כדי לגור בשינקין. אני עצמי מתחבטת בבעיות דומות, אבל כן קיבלתי את ההחלטה שמיקום טוב הוא משהו ששווה לשלם בשבילו, גם אם זה אומר לחכות קצת עד שאמצא את המתאם המושלם בין מה שאני רוצה למחיר שאני מוכנה לשלם.

ממש ממש לא...

בשינקיין
צריכים לשלם לי בכדי שאני אגור שם

nickey

New member
לא יודעת מה איתך

אבל לי יש דירת "חדר" בכרם התימנים.. 400 דולר לחודש, כ-20 מ"ר, תקרה גבוהה ולכן יש בפנים גלריית שינה ענקית, כך שיש לי דירת "2 קומות", לא מרוהטת - רק כיריים. השכ"ד כולל גם מים ארנונה וגז, חשמל בנפרד.

נשמע לי די קלסטרופובי

אבל זה אני, בטח יש כאלה שזה לא מפריע להם. מה שלא ברור לי איפה תשימי את כל הדברים שלך? מדפים לספרים, כלי מטבח, מיטה זוגית, ארון לבגדים, טלויזיה, ספה אחת או שתיים אם יבוא לך לארח חברים, שולחן סלון ושולחן אוכל, מקרר, מחשב, ועוד כמה דברים הכרחיים. הכל נכנס שם?

tzurtzur

New member
יש הפרדה

יש חדר שינה ובמה שאמור להיות הול בנו שם מטבח וממול מקלחת ושירותים. אז נכון שלארח יותר משני אנשים זה צפוף קצת..היתרון הוא שיש יציאה לחצר אז אפשר לשבת בחוץ בקיץ. אני כבר גרה בדירה וד"א זה לא בשינקין ממש אלא ברחוב העבודה מי שמכיר, רק שפתאום תוך כדי הנקיונות פתאום הבנתי את הגודל שלה
והבנתי מהדיירת שעזבה שבעל הדירה ביקש ממנה 330 דולר ורק עכשיו החליט להעלות ל400. (והוא עוד שאל אותי לפני שחתמנו אם הייתי מוכנה לשלם עליה 450
) בקיצור אני בטוחה שהמצב הקשה בת"א עם המחסור בדירות ממש מספק עלייה מטורפת ברווחים ומאפשר להם לבקש מחירים מאד לא פרופורציונאלים

lee_1

New member
מעט יקר, אבל סביר לרח' שינקין

אני שוכרת על פרישמן צמוד לכיכר רבין, דירת חדר (לא דירת סטודיו, אלא דירה עם חדר שינה אחד, מטבח גדול, מקלחת ושירותים בנפרד ומרפסת) - 37 מ"ר, 500$ לחודש... אבל אחרי שעזרתי לחברה לחפש דירה באיזור שינקין אלו אכן המחירים... אולי עדיף לחפש ברחובות הצדדיים ולא ממש ברחוב שינקין בהצלחה

למעלה