טירונים

Lukas1

New member
טירונים

היי! אני קורא את הפורום החמוד הזה והוא מאוד מוצא חן בעיניי. אבל הרושם שאני מקבל פה הוא שכוווולם פה רוקדים כבר מעל 30 שנה או מרקידים בעצמם. אני התחלתי ללמוד ריקודי עם רק כשנתיים לפני ורציתי לדעת אם אני המפגר האחרון בגיל 22 שעושה את זה או שיש עוד? **צחקתי כן? זה אחלה תחביב, פשוט נחמד לדעת שאני לא לבד כזה***

חצי מפגרת...

אני בת 24- אבל התחלתי לרקוד בגיל 19. אבל כן, בהחלט רוב הרוקדים הם מבוגרים מאיתנו באי אלו עשורים.

אם זה מרגיע אתכם

אז אני יכולה להבטיח לכם בוודאות מוחלטת ששלב הטירונות הזה קצר מכפי שנדמה לכם - ויום אחד, לפתע פתאום ומבלי להרגיש, תהפכו לרקדנים וותיקים שכבר רוקדים 30 שנה....

גם אני

אני בת 25. התחלתי לרקוד בגיל 20 והפסקתי בשנה האחרונה... רוצה מאד לחזור לזה אבל מפחדת לגלות ששכחתי הכל....

אביגל ג

New member
רוצה עוד להתעודד? ../images/Emo3.gif

אני בת 17.5 בגדול רוקדת כבר 10 שנים אבל עם הפסקה... חזרתי לרקוד בגיל 12, לפני 5.5 שנים בערך, ומאז לא הפסקתי
(טפו טפו טפו
)

אביגל ג

New member
טוב ../images/Emo6.gif

חדשה - אני לא
(לא בפורום ולא בריקודים) אבל בהחלט welcome to the club

ואני התחלתי בגיל 35 ../images/Emo4.gif

לא יודע אם אני נקרא "מפגר" מה שכן, אני נהנה מכל רגע, וחבל שלא התחלתי קודם

חלומות של אתמול

אני חזרתי למעגל הרוקדים לפני בערך 3 שנים לאחר הפסקה ארוכה של בערך 17 שנה בגלל מיליון סיבות שלא רקדתי, היום אני המאושרת באדם. בעלי התחיל לרקוד לפני שנתיים בערך, הוא אף פעם לא הזיז אפילו את רגל שמאל היום הוא נחשב לרקדן מתקדם וגם מאושר באדם אז כל "המבוגרים" שמתחילים לרקוד "אף פעם לא מאוחר"

ylamm

New member
ברכות חמות והרבה עידוד לכל הצעירים|

קודם כל אני מאד שמחה על ה"טירונים" הצעירים יותר וצעירים פחות. אני כנראה הכי "זקנה" מבין החדשים כאן בפורום, אני בת 33 אבל לא ממש חדשה. אני רוקדת מגיל 12 - 13 אבל באופן רציני התחלתי בגיל 16 בערך, ותמיד הרוב הגדול של הרוקדים היה מבוגר ממני. הדבר לא הפריע לי כלל, להיפך. תמיד הרגשתי מן כיף גדול שהם "מטפחים" אותי ומעודדים. דבר חשוב נוסף הוא שיש באמת חוגים ש"רצים" כבר 30 שנה ומעלה, ונראה כי הם יודעים את כל הריקודים, אבל אם מתמידים, ומשתדלים, אז אפשר תוך חצי שנה בערך להשתלב יפה, והיום אני מרגישה כמעט שווה לכל הוותיקים. חשוב מאד לזכור ולא להתייאש: תמיד יהיה איזה ריקוד שלא תדעו, או שתעתיקו, וזה לא מוריד מההנאה שכבר התחלתם לקבל מהריקוד. אז ללוקאס, ולכל הצעירים - כל הכבוד!!! ותמשיכו להתמיד.

למעלה