טירונות... ~!

Kuroi Tenshi

New member
טירונות... ~!

באיחור של שנה ו-3 חודשים (עתודה. עזבתי. בעעע). אני בגיל של המ"כיות. יצאתי עכשיו אחרי שבועיים. אני שקסי לחלוטין במדי א', ואני מיועד לתיאום וקישור, שזה אומר עזה או איו"ש. I'm in love with the world through the eyes of a girl who's still around the morning after. ואני די בטוח שלפני חודשיים היה לי משהו כמו מליארד שנה בתפוז. העובדה שאני מוקף בחבר'ה שכרגע סיימו תיכון ושבמרץ אני אהיה בן 20 גורמת לי להרגיש זקן, זה רק אני? (קסםאלתעני... צעירה שכמותך
)

De-Panther

New member
דיי מה קרה שכולם...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

עכשיו בצבא ומתגייסים לי?? ולמה אפחד לא יכול לעשות את זה בזמן שאני אוכל להציק לו?? אני מגיע לבסיס של לי - היא בגימלים אני רוצה ללכת לישון אצל סיגל - היא בידיוק מתגייסת מאיה ורחלי מתגייסות בשעה מוקדמת מידיי(עד שאני מגיע לאזור הן כבר התגייסו או מה שזה לא היה שהן עשו שם)

DarkMagic17

New member
זקןןןןן../images/Emo70.gif זקןןן מתושלחח../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif../images/Emo28.gif

תאמת שלא תכננתי להגיב בצורה כזאת בכלל, but you dared me, so... הייתי חייבת
מייזל טוף בובי
ספר חוויות..

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif היי.. אל תלחץ

אנ בדיוק כמוך..
רק שאני בת 6 בנפשי ואממ.. אני עשיתי שנת שירות. ככה שאתה לא היחיד שמתגייס פה באיחור.(קסם צעירה
) תהנה משארית הטירונות שלך. ואני אהנה מהשבועיים האחרונים שלי כאזרחית לשנתיים הקרובות.

Pure M

New member
תיאום וקישור?

וואלה? אם את באיו"ש, תרימי טלפון, האוגדה נמצאת בישוב מגוריי.

Pure M

New member
משום מה

תמיד כשאני רואה את הכינוי של חן אני בטוח שזו לימור.

De-Panther

New member
מבין אותך אבל אם...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

באמת היית קורא את ההודעה היית רואה שמישהו ממין זכר כתב אותה ואז היית יכול להקדיש כמה שניות כדי להבין - וואלה זו לא לימור (גם לי משום מה הכינוי הזה כל הזמן מזכיר את לימור... אינלימושג למה)

Pure M

New member
אז זהו,

שברגע שאני חושב שמישהו מסוים כתב את ההודעה, פשוט אדלג על כל הקטע של זכר\נקבה. לאנורא.

Some Might Say

New member
תקשוב

ו-20 זה ממששש זקן אבל מצד שני ממש קרוב כבר לכולם אז לעזאזל אנחנו זקנים.

thebaby

New member
אני בעתודה ואני אסיים!../images/Emo101.gif

בתקווה. חיחי. אני אתגייס גם מאוחר מאוד. ואני לא רוצה לדבר בכלל על מתי אני אשתחרר. אבל אולי נלך לקרבי וזהו. נו מילא, נראה כבר. קיצר, דיי לבכות.

למעלה