טירונות

catmike

New member
טירונות

אני- טירון ואת- מפקדת שלי. חודשיים לא יצאת לי מהראש. מיום הראשון שראיתי אותך. כזאת גבוהה, קצת מלאה במקומות הנכונים... איזה רגליים... איזה ציצי... כל הזמן אנחנו דיברנו עם חבר`ה רק עלייך. ונראה לי שידעת את זה. וכולנו חלמנו עלייך. יום אחד את תפסת אותי לא מצוחצח במסדר בוקר. יום עבר ואחרי מסדר ערב ופריקת נשקים את אמרת לי: "חייל, בוא לפה! אתה עשיתה עבירה היום. עכשיו אתה באה איתי ואני אגיד לך מה לעשות". היא הלכה ואני הלכתי אחריה. האמת, בישבילה הייתי עושה הכל מה שהיא רוצה. הלכנו הרבה, הגענו עד הגדר ופיתאום היא עצרה על יד איזה אוהל בודד. אני שאלתי את עצמי: "איזה עונש היא רוצה לתת לי? אולי היא רוצה שאני ארוץ כמה סיבובים מסביב לבסיס... אז בשביל מה הלכנו עד לאוהל הזה? ומה האוהל המוזר הזה עושה כאן?". את נכנסת לאוהל ואחרי כמה שניאות את צועקת: "חייל, בוא לפה". כשנכנסתי לאוהל, אני כמאט התעלפתי ממה שרעיתי: באוהל דולקות נרות... ימשך יבוא

catmike

New member
המשך

באוהל נרות דלוקות ואת אומדת מולי חצי ערומה- מכנס ב` עדיין עלייך אבל את כבר בלי חולצה, בלי גופיה ובלי חזייה. את אומרת: "תניח את הנשק על הריצפה ובוא תחבק אותי מתוק שלי". אני חבקתי אותה, היא קירבה את השפתיים שלה אל שפתיים שלי ואת נתת לי נשיקה צרפתית. איזה סקסית את! התנשקנו כמה דקות, אחר כך את לאט לאט פתחת את הכפתורים על החולצה שלי והורדת אותה ממני. בזמן שעשית את זה אני ליטפתי את הציצי ואת הפיטמות שלך. איזה גדולות הן! הפיטמות שלך כבר קשות. אני הורדתי את הגופיה וחיבקתי אותך חזק. אנחנו נהנים מהמגע ומתנשקים. אני מלטף את הגב שלך. את אמרת: "על תפחד חמוד שלי, אני פשוט מאוהבת בך מותק". את פתחת את החגורה והורדת את מכנסיים ונשארת רק בחותיני. את פותחת את החגורה שלי ואני גם הורדתי את המכנסים. אני לקחתי אותך על הידיים ושמתי אותך על המיטה היחידה שיש באוהל הזה. אני מנשק את השפתיים שלך, את הצוור ויורד על לחזה. המשך יבוא.

catmike

New member
המשך 2

אני מלקק את החזה שלך, את הפיטמות שלך שכבר קשות. יש לך עור שחום ופיטמות חומות כאלא. איזה כיף! יד שלי כבר מלטפת את הכוס שלך. אני רואה שאת נהנאת. את רוצה לצעוק אבל בגלל סיבות מובנות לא יכולה. אבל אני יודע שכיף לך! אני מלקק את הבטן שלך. לא יודע למה אבל הטבעת בפופיק שלך כל כך מחרמן אותי! אני יורד עוד טיפה למטע, תופס את התחתונים שלך עם השיניים שלי ומוריד את התחתונים ממך. אני מוריד את התחתונים גם לעצמי. אני מלקק את הרגל שלך, מגיע עד הכוס שלך ומתחיל ללקק את הכוס ואת הדגדגן שלך. הכוס שלך כולו רטוב ולרוטב הזה יש ריח כזה נעים שמחרמן אותי עור יותר. ידיים שלי באותה רגע מלטפות את החזה שלך. את אומרת: "מתוק שלי, תכניס לי את הזין שלך, אני רוצה להרגיש אותך בפנים". אבל אני לא ממהר. אני עולה למעלה, מלקק את כל הגוף שלך- את הבטן, את החזה, את הפיטמות, את הצוור ואצבעות שלי באותו זמן בתוך הכוס שלך. את אומרת: "מתוק שלי, חם לי בטירוף"... המשך יבוא

catmike

New member
המשך 3

את אומרת לי: "מתוק שלי, חם לי בטירוף". אני לוקח את שתי מיימיות שלי ושופך עלייך. את כולה רטובה. אני מלקק את הטיפות מיים. הגוף שלך נראה עוד יותר סקסי עם טיפות מיים האלא. אני מעלייך ואת מתחתיי. פיתאום את לוקחת את המיימיה שלך, שופכת מיים על הגב שלי ומחייכת. שפתיים שלנו ולשונים שלנו נפגשים ואנחנו מתנשקים, מתחבקים ומלטפים אחת את השני. אחרי כמה דקות אני מבין שזה הזמן להכניס ואני מכניס לך את הזין הגדול שלי. את בקושי מצליחה להיתאפק ולא לצעוק. אני מזיין אותך לאט, עוזר לפין שלי עם אצבע ואנחנו ממשיכים להתנשק במשך הזיון. עכשיו עת רוצה להיות עליי. בכיף! אני מתהפך על הגב, ואת מתחילה להשתולל על הזין שלי. השדיים היפות שלך בדיוק מול הפנים שלי. אני מלטף את השיער הארוך שלך ומלקק את הפיטמות. כשאני נוגע בפיטמות שלך את מתחילה להישתולל עוד יותר. אני רואה שאת כבר קרובה לסוף. וגם אני. אני רק הספתי לחבק אותך ואת גמרת. המשך יבוא

catmike

New member
המשך 4 וסוף

ושתי שניות אחרייך גומר אני. אני לא יוצאה ממך עוד הרבה זמן, אנחנו מתנשקים, מתחבקים וסתם צוחקים. ואחר כך אנחנו נרדמים. אני ישנתי ככה 3 שעות ואחרי זה בשקט חזרתי למיגורים שלנו.

BRITNI S

New member
סיפור יפה, אבל....

למה כזה מלא שגיאות כתיב. ושוב סיפור יפה

catmike

New member
תודה על מחמעה

אני שמח שסיפור מצא חן בעינייך אבל כל כך הרבה שגיאות כתיבה בגלל שאני רק ארבע שנים בארץ

bugbuster

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif תמשיך.

פשוט ככה. מכתיבה לכתיבה כבר תפתח יותר.

למעלה