טירונות-

טירונות-

ואני מדברת ממש על התחלת הטירונות, כן? כל כמה זמן דיברתן איתו? הלכתן לבסיס שלו\ הייתה לכן אפשרות ללכת לבסיס שלו? הוא חזר שבת ראשונה? תודה :)

Jeanne D Arc

New member
נראה לי שהוא יצא שבת ראשונה..

ודווקא אז דיברנו די הרבה, לאומת עכשיו. ולא נסעתי אליו אף פים לבסיס
זה נמצא בקיבנימט

red butterfly

New member
גם חבר שלך התגייס אתמול, לא?

תותחנים? אם כן, הם יוצאים שבת ראשונה. ומצטרפת לשאלות האחרות שלך...

תודהההה :)

וכן הוא התגייס אתמול ולתותחנים. גם שלך בתותחנים? כן הוא אמר לי שהם יוצאים (ככל הנראה..) הוא התקשר אליי לפניי רבע שעה וואו אף פעם לא התרגשתי משיחה ככה דיברנו והייתי כל כך מאושרת באותן דקות:)

red butterfly

New member
כיף לך :)

אני עדיין מחכה לטלפון ממנו :( נראה לי אני אנסה תיכף להתקשר אליו... וכן, גם שלי בתותחנים.

OgaliO

New member
ממ...

בטירונות דיברנו פעם ביום במשך דקה בערך =\ ממ הייתי בבסיס שלו פעם אחת, בטקס השבעה.. איך שהוא סיים את הטירונות הוא עבר לבסיס פה באיזור.. ואממ כן חזר שבת ראשונה

McBlack

New member
הייתה לו טירונות קייטנה

02 בבסיס שנראה כמו אכסניית נוער בטיול שנתי. טירטרו אותם יותר בגלל שהם מיועדים לטרטר אחרים... ניחא. שבת ראשונה הוא יצא אבל הבנתי ממנו שיש כאלה שסוגרים, דיברנו כל יום במשך 3-10 דקות |פינוק|, הייתי בבסיס שלו בהשבעה. לא שאלת אבל בטח תתענייני, שבת ראשונה שהם סוגרים הכניסה למבקרים אסורה... מן כלל כזה, אולי בשביל ששבת אחת לפחות יהיו בלי המשפחה והחברים. וזהו, אם יש לך עוד שאלות תשאלי חופשי

תודה רבה לכולכן:)

הבנתי שהוא ייצא בשישי (רק שזה לא יתבטל:() ואחריי אני אקפוץ לבקר אצלו כשייצא לי למרות שזה ממש רחוק=\ בטח אני אסע אם הוא יישאר חג ואני אשן שם באזור כי שישי שבת זה מסובך מדי. (אני מבנימינה והוא בשבטה- בטח אתן יודעות אבל.. זה 40 ק"מ מבאר שבע- דרומה לדעתי.. ככה שזה ממש רחוק) ועוד שאלה.. מתי הייתה החבילה הראשונה שלכן אליו?

OgaliO

New member
לא הייתה ../images/Emo3.gif הפינוקי לא נשאר רחוק מהבית

גם שלי תותחן../images/Emo23.gif

איזו כומתה יש להם
אבל די, שיצא משם כבר
בכל מקרה, בטירונות הוא התקשר אלי כל יום בשעת ט"ש. לפעמים יצא לנו לדבר הרבה ולפעמים דקות בודדות
הוא גם היה איזה שבוע בשטח, וכשהם בשטח הם לא יכולים להתקשר.. אז יצא שלא דיברתי איתו כמעט שבוע שלם. ככה שתכיני את עצמך נפשית לזה. בשבת הראשונה שלו הוא לא יצא כי הוא יצא איזה יומיים אחרי זה (היה חג.. פסח..) ואסור היה לבוא לבקר בבסיס, בעיקרון כמעט אף פעם.. רק פעם אחת הוא התקשר ואמר לי שיש יום ביקור משפחות (מתישהו כשהוא סגר שבת) אז נסעתי עם המשפחה שלו עד לשם ביום שבת. גם נסעתי לבסיס בסוף המסע כומתה שלו כשהיה את הטקס וזה. מאוד מרגש
חמודי. מה חבר שלך עושה בתותחנים? כלומר.. על איזה נשק הוא יהיה? תומ"ת? (יש עוד אחרים
)

red butterfly

New member
הכומתה../images/Emo99.gif

שבוע לא לדבר?! :-O אני מקווה שזה יצא כשאני אהיה בחו"ל

:)

שבוע לא לדבר איתו? אוףף הוא הודיע לך לפניי שהואאל ידבר איתך שובע או פשוט נעלם? ואין לי מושג מה הוא עושה שם ואני בספק אם הוא יודע כבר חח..

המממ

בעיקרון הוא אמר לי שהוא יודע שהם צריכים לרדת לשטח בקרוב, לא ידע בדיוק מתי. ביום שהם ירדו לשטח הוא הגניב פלאפון של חבר והתקשר אלי בלי שהמפקד ידע (אסור אסור אסור! הוא יכל לחטוף חתיכת עונש אם הוא היה תופס אותו..) ואמר לי שהוא אוהב אותי (
) ושהוא לא יוכל לדבר איתי כנראה עד סוף השבוע. הוא גם שלח אותי להודיע את זה למשפחה שלו כי הוא לא יכל להתקשר... ככה שבעיקרון הוא היה אמור להיעלם בלי הודעה מוקדמת. זה קרה כשהם ירדו לשטח ליומיים נגיד. חיכיתי בערב (שעת ט"ש) לטלפון ממנו, וזה פשוט לא הגיע.. מן הסתם הנחתי שהם בשטח או משהו.

גאה להכריז..

שעכשיו אני כבר יודעת. הוא על תומ"ת.. רק עכשיו אני צריכה הסבר מה זה :)

תותח מתניע

או משהו כזה. בעיקרון, זה תותח פשוט.. שגם נע (כמו טנק, אבל בחיים אל תקראי לזה טנק לידו, הוא יביא לך מכות
) חבר שלי כוון, זה התפקיד הכי מעניין לדעתי בתומ"ת...

שלי דווקא בטירונות די בר איתי הרבה..

רוב הזמן בסתר כשהיה כיבוי אורות הוא היה מתקשר אליי מהשמיכה להגיד לילה טוב ושהוא אוהב אותי ומתגעגע.. להגיד לי שאני אהיה חזקה.. אבל מאז הטריונות עבר מלא זמןן!! הוא התגיי במרץ 06.. זאת הייתה תקופה יפה.. לגביי הביקורים אז נראה לי שכן אפשר לנסוע לבקר.. מה שכן אל תפסידי את הטקסים שלהם!! זה הדבר שהכי ריגש אותי בכל הזמן שהיא שירת עד עכשיו!! אני הייתי רק בטקס אחד כי לל הטקסים שלו תמיד היו נופלים על בגרויות..בטקס סוף מסלול יכולתי לבוא סוף סוף..זה היה כל כך מרגש :) כאילו הבן שלי התגייס! יחחחח ועצה שלי..שלחי לו חבילה! הם נמצאים בשבטה שזה כזה חור ואת לא יודעת כמה זה שימח אותו!!

למעלה