טירונות 02

טירונות 02

שאלה שמבוססת על שמועה ! שמעתי מכמה אנשים שבטירונות זו..יש חרא של אנשים, שמתנהגים כמו זבל וכלום לא מעניין אותם חוץ מעצמם..והם תמיד מחפשים פריאר שיעשה בשבילם הכל והם יוכלו להתחבשן בכיף.. שמעתי גם שאין ממש הוואי (לא שאני מצפה להוואי כמו ביחידות בקרביות)..אבל שהוואי שם (בטירונות 02) והיחס אחד לשני בקאנטים.לפי מה ששמעתי עד כמה זה נכון ? או לא נכון תודה עידן נ.ב אני מצטער על הניסוח שיצא די מתנשא לדעתי, זאת לא הייתה כוונתי סליחה מראש

עודד86

New member
אז ככה אחי

ברור שזה לא הוואי כמו בקרבי וברור שיהיו חבר'ה חרא וכו אבל גם בקרבי לא כולם נחמדים, ושאתה בקרבי ולקבל מישהו גרוע זה יותר חרא כי הוא איתך איזה חודשיים ולרוב יותר 4 חודש 6 חודש טירונות ואימון מתקדם, אתה בטירונות 02 שזה כולה חודש, אז תנסה לשרוד גם עם יהיו איתך חרא של אנשים, רק שתדע שאתה תמצא את החבר'ה שלך בכל מקום, נכון זה נחשב לטירונות ערסים אבל יש בגיוס הזה לפחות עוד 200 איש שחושבים כמוך ככה שאתם תמצאו אחד את השני מהר מאוד אחי...בהצלחה ותהייה רגוע כולה חודש... ואל תסתנג'ר...אל תדאג זה לא עולם תחתון.

GuestOfHonor

New member
זה תלוי גם על מי אתה נופל

בטירונות 02 יש כל מיני אוכלוסיות שאפשר ליפול עליהן. למשל, אתה יכול להיות ב02 עם הרבה עתודאים במחלקה (כי בדיוק היה גיוס של עתודאים), הרבה טבחים (כי בדיוק היה גיוס של טבחים), הרבה חבר'ה של דובר צה"ל וכן הלאה. כמובן שחלק מהאוכלוסיות האלה נחשבות "איכותיות" יותר וחלק "פחות", אבל השורה התחתונה היא שיש סיכוי שתיפול עם הרבה אנשים שהם על הפנים ויש גם סיכוי שתיפול עם אנשים שהם סבבה ופשוט עושים תפקיד לא קרבי (אגב, יש עתודאים שהם חפש"נים וחארות, מנסיון...) אני אישית עשיתי את הטירונות עם כל החברים מהקורס שלי (קורס קדם צבאי), אז אין לי מושג באמת כמה "אדם לאדם זאב" ב02 שאנשים לא מכירים אחד את השני מקודם.

למעלה