טירונות 02 בנות...

Iggy Piggy

New member
לוף../images/Emo70.gif

לוף זה אחד הדברים
במיוחד עם התיבול והרטבים הנכונים זה בהחלט יכול להיות טוב... דוגמה מצורפת.

eli1986

New member
צריך לסקול אנשים כמוך...

לוף בלי כלום זה לא להיט.. אבל אם נשים לוף, עגניות, בצל ורוטב צ'ילי בתוך מחבת, דליקטס!

Iggy Piggy

New member
לא...

סתם תצא לך ארוחת שישי בצהריים של המטבח המופלא של בהל"צ... כמה טוב שאני לא עושה בו יותר תורנויות מטבח, לעולם.

איילע18

New member
גם שבועיים

לא רק 3-4 שבועות אני עשיתי טירונות 02 במשך שבועיים אבל בעיקרון 10 ימים בלי שישי שבת.

nofar155

New member
כן גם על שמעתי...

אז איך בוחרים כל אחד לכמה זמן טירונות? ואיפה הבסיס שעשית טירונות שהיה בו חדרים?

איילע18

New member
תלוי בתפקיד

שאליו תשובצי בעקרון.. והטירונות שלי הייתה בבה"ד 7 ליד צריפין שהייתה לי שם טירונות דיי סבבה..חדרים עם מאווררים וכיתות עם מזגנים ובסיס יפה יחסית לשאר..

nofar155

New member
אה אז לפי מה שהבנתי..

זה כבר בקורסים וכאלה לא? בסיס פתןח\ סגור, חדרים.. טוב יהיה מה שיהיה.. רק שלא יתנו לי לוף..

N i X

New member
קצת סדר...

עקרונית, טרונות 02 זה 4 שבועות, כשבנות גם יכולות לעשות 01 "רובאות בסיסית" שזה 3 שבועות. כמה שבתות סוגרים תלוי בצרכי הבט"ר (בסיס טירונים), אם יש הרבה חיילים בזמן נתון, יכול להיות שלא תסגרו אפילו שבת אחת, אם יש קצת, אולי תסגרו אפילו 2. אם שולחים אותכם לתגבר באיזה מקום כמו בה"ד 12, כמו פלוגה מוסיימת בזיקים בשבוע שהיה, אז הטרונות מתארכת, אם אין חיילים באותו בט"ר (בסיס טירונים), אז גם יש מצב שהטרונות תתארח. זיקים - ליד קיבוץ זיקים (דרומית לאשקלון צפונית ליד מרדכי) ניצנים - ליד קיבוץ ניצנים, עוברים את הבסיס בדרך לכפר המוסיקה מחנה 80 (בט"ר דותן) - נמצה באזור פרדס חנה. שבת שלום! ;)

N i X

New member
נ.ב. יש גם טרונויות מקוצרות

שעושים בכל מיני בה"דים למיניהם, של שבוע עד 10 יום.

למעלה