טירון עם כאבי בטן

קנוק

New member
תודה על תגובתך

מה היה הסיפור בדובדבן - או כדאי לי לא לדעת?

oshiko

New member
היה סיפור עצוב

חייל שטירטרו אותו יותר מדי. להורים שלו לא נותר הרבה חוץ מלראות את המטרטרים מודחים אחרי הרבה זמן - וגם זה כבר לא יחזיר להם אותו. אני מניח, ומאד מקווה, שהיום יודעים שם את הגבולות. צריך אצבע על הדופק לבדוק שאכן זה כך. אני מקווה שלמרות הקשיים הפיזיים במסלול והדאגות במבצעית אח"כ תזכו לשמוע ולספר לנו כאן רק סיפורים חיוביים ושמחים.

poli55

New member
עדכון לגבי הסיפור בדובדבן

אושיקו בקורס מכי"ם של הבן שלי ההורים של החייל העבירו הרצאה על נושא הטירטורים למכי"ם הצעירים ולפי דברי הבן היום יש מעקב אחר כל פעילות (ריצה , מסע, אימוני כושר וכו ) והכל נמדד ונבדק מה שלא היה בזמנו נאחל בהצלחה לקנוק ולבן במסלול

poli55

New member
../images/Emo13.gifברוכה הבאה למשפחת הצנחנים

שבוע טוב ראשית בהצלחה לך ולבן מצפה לכם מסלול ארוך ולא פשוט
במהלך המסלול החברה עוברים המון אתגרים פעילות פיסית אינטנסיבית רבה כמובן לפי סרגל מאמצים שהולך וגדל במהלך המסלול ולכן הם חייבים לאכול טוב ולשמור על עצמם (מוציאים המון אנרגיה ) הבן שלי במהלך המסלול ירד המון(וכמות השרירים עלתה ) היו שבועות שהיה מגיע הבייתה והמקרר היה נפתח נסגר נפתח נסגר אני שלחתי לו המון חטיפי אנרגיה פירות יבשים וכל מיני צופרים לגוון קצת את האוכל הצבאי בהצלחה אמא של צנחן_פלסרון

קנוק

New member
תודה

תודה לכולכם שענו - שיהיה לכולכם ולחיילכם שבוע טוב - בטוח ומבורכת.

mars4

New member
בהצלחה ענקית במסלול המפרך

אצלנו , לשמחתי , הבעיה היחידה מתמקדת כרגע בלמלא את המקרר באספקה שוטפת. כמויות האוכל שהוא טורף הם אדירות. גם בצבא הוא מספר שלא מוותר על אף ארוחה ו"פריסה" (עוד מונח חדש שלמדתי לאחרונה)

טפת

New member
אנא אל תקראי לי "איוב"

שלום קנוק איני רופאה ולא בת של רופאים אך ידוע שהגיוס לצבא גורם ללחצים ומתחים אצל המתגייס, זה לכשעצמו מהווה טריגר לבעיות גופניות שהיו רדומות אצל המתגייס. באופן אישי אני מכירה בחור שהתגייס לצבא שרת שנה ושמונה חודשים ו...טראח בום מחלת קרון תקפה אותו הבחור שוחרר מהצבא (מסתבר שזו מחלה גנטית אצלו במשפחה בדוק) מחלת קרון באה לידי ביטוי בשלשולים כאבי בטן ואבוד משקל.בדיוק כמו הסיפור של נעם תורג'מן שפורסם ב-y net הבחור הזה התגייס לצבא ואחרי 4 חודשים שוחרר בגלל מחלת קרון(דלקת במעיים). בחרתי לספר לך כדי שתדעי שיש מקום לבדוק בצורה רצינית ולא כדאי להתעלם מתופעת השלשולים . איחולי בריאות לבן החייל.

עידן64

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif

הבת שלי התגייסה לפני חודשיים.המון זמן לפני הגיוס היא מאוד חלמה לעלות במשקל ולמרות כל המאמצים לא הצליחה.היא קטנטונת ורואים תיק הולך כשהיא יוצאת מהבית.מאז שהתגייסה עלתה כ4 ק"ג,לא מפסיקה לאכול והשינוי הוא פשוט מדהים.אני המומה מזה.ברור שכל כך יפה ומתאים לה...וכל זה למרות ששרפה המון קלוריות בחודשיים האלה.איזה כייף!!!

למעלה