טירון חדש בא לעולם

sinkfold001

New member
טירון חדש בא לעולם

שלום גולשים יקרים משכבר הימים! הרגע הגעתי פעם ראשונה ובכלל יצא לשחק ממש מזמן משחק תפקידים הייתי רוצה לחזור לעניין ובפני עומדות 2 בעיות 1)אני לא כל כך זוכר חוקים-האם אפשר לקפוץ למים וללמוד תוך כדי לשחות? 2)האם אפשר להכנס למשחק בלא התחייבות לזמן מסוים(יש לי לימודים ועבודות ואני רוצה בין לבין להנות!!) ארוך,פריקי, לא ברור ובכ"ז... תודה מראש

DDN

New member
ברוך הבא!

אפשר גם אפשר. גם אני לא ידעתי את החוקים של מהדורה 3 כשהתחלתי לשחק (ידעתי את 2) לומדים. זה קל. מקווה להמשיך לראותך. אל תתבייש לשאול כל שעולה על דעתך.

Hammerfall

New member
שלום גולש יקר וחדש!

ברוך בואך אל פורומנו הקט... 1)בוודאי ובוודאי שאפשר לקפוץ למים ואם אתה לא טובע אז אולי ללמוד לשחות, אולי לקבל טראומה נוראית ולא לרצות להתקרב יותר למים ואולי אפילו להאכל על ידי כריש. לפי דעתי עדיף לתרגל טיפה על יבש לפני שעושים את הקפיצה הראשונית, אולי תפתח איזה ספר חוקים או 2 תתעדכן טיפה בדמויות, מקצועות וכאלה ואז יהיה לך יותר סיכויים לצוף... 2)יש מצב שיש קבוצות שנפגשות לעיתים רחוקות או משהו כזה אז לא כל כך מפריע להם מי בפנים ומי בחוץ, ככה נראה לי לפחות... בכל מקרה אני בטוחה שתמצא קבוצה שתיקח אותך לתקופת ניסיון ואם לא מתאים לך תמיד תוכל לפרוש ואז השה"מ ישחק את הדמות שלך בתור דב"ש עד מותך המצטער או עד שהדמות תמצא משהו חדש לעשות עם עצמה שלא כולל את שאר בני החבורה.... מקווה שעניתי על שאלותייך, מאחלת לך אושר, עושר, יושר וכושר, תהנה בפורום ובהצלחה בהמשך דרכך... (וואו, כל הברכות האילה מזכירות לי שאני צריכה לכתוב כרטיס ברכה....)

dragon zlotnik

New member
wellcome!!../images/Emo24.gif

מכיוון שמנהל הפורום(אהמ אהמ) לא כיבד אותך בכוס משקה קל,אני יעשה זאת...
(DDN, כל הכבוד לא כתבת אתה "אל תתביש לשאול מה שאתה רוצה" אלא "אתה יכול לשאול ככל העולה על רוחך...)

ללמוד שחיה זה קל

1) אני לא למדתי את החוקים ואני לא משתמש בהם החוקים הם אזור של השה"ם אני אומר "אני שולף קשת ארוכה וחץ ויורה באורק" והשה"ם מטיל קוביה ואומר מה קרה חוקים זה לא התחום שלי 2) אני מצטרף לתשובות שלפני תהנה

עמית ו

New member
חוקים?

1) מיותר להחריד. מה גם, שעם כמות השיטות באזור - להכיר חוקים של שיטה אחת לא בהכרח עוזר. לכן דוחקים את החוקים למינימום ההכרחי, ומתחילים לשחק. במיוחד לאור העובדה שרבים משחקים בשיטת בית זו או אחרת (החביבה עלי היא "זרוק D10. תשע? הממ... <חיוך זדוני>") 2) אפשר. בעזרת משחקים חד פעמיים (וואן טיימר בלע"ז). נפגשים, משחקים ארבע שעות +- אומרים שלום יפה, וזהו. מקום מצויין להיתקל בחד פעמיים הוא בכנסים. שלושה כאלה שאני זוכר שיש בזמן הקרוב - 18 (או 19) ביולי - כנס "השמש העולה" של יצורי רשת, אי שם ברעננה (נדמה לי) . 22 ליולי - "גריפון 3" בירושלים. 11-12 באוגוסט - גרדו"ם - כנס בב"ש, יום וחצי. קישורים לאתרי הכנסים השונים ( כמו גם מידע מדוייק יותר) ניתן למצוא בדף הראשי של אתר העמותה - http://www.roleplay.org.il מקווה שעזרתי.

Nihau

New member
ברוך הבא! טוב לראות פנים חדשים

גם אם הם ווירטואליים :) בקשר ללימוד שחיה, כל עוד חבריך לקבוצה ידידותיים ורוצים לעזור אתה תבין את החוקים וימנעו ממך ליפול נורא חזק. ככה אני למדתי וזה בהחלט מחזק דינמיקה קבוצתית. בהצלחה.

למעלה