טירון בפורום

טירון בפורום

שלום לכולן, בכדי להתחיל ברגל ימין אני אשמח לקבל כמה עצות וטיפים שיעזרו לי להכיר כאן מישהי דרך הפורום הזה זאת הפעם הראשונה שלי שאני נשה להכיר בחורות באינטרנט ואני לא רוצה לעשות טעויות של טירון תודה מראש!!

אהלן טוראי.

אני רוצה לשתף אותך במשהו, אתה הבן אדם הראשון שראיתי ששואל את השאלה הזאת. ודווקא אני רוצה לענות לך בכנות. הטעות שרוב הבחורים עושים כאן זה לחשוב שהפורום הזה הוא לחשוב שהמקום הזה הוא פיק אפ בר של נשים, או נשים נואשות במקרה הגרוע יותר... זה פורום קבלה עצמית, וחשוב להבין את זה ולהתנהג בהתאם. כנות- אני לא יכול לספר לך כמה כנות זה דבר חשוב(לא לא, אתה לא צריך לספר שאתה בוכה בסרטים צרפתיים)הכנות שלך למשל היא הסיבה שאני עונה לך. גברים שכותבים פה הודעות"אישיות" וקמתארים לבחורות תמונה של זוגיות פסטורלית עם פוך ושוקו ואהבה בלי קץ נדחים על הסף-כשאתה מפרסם הודעה כזאת אתה לא רומנטי,אתה בחור סליזי שאומר משפט פתיחה במקביל למאה אנשים. תהיה אמיתי, גם דרך הכתב מרגישים מישהו לא כן(תמונה בהיי דפנישן של אברים מוצנעים/ או המקבילה הדיבורית לה זה לא כנות) טיפ של אלופים(סתם צוחק, סרן לכל היותר),אנחנו פורום מעניין,אם אנחנו באמת מעניינם אותך-בוא ושב איתנו. אל תהיה כאן *רק* כדי להכיר אלא אם יצא על הדרך. אתה בן אדם, עולם ומלואו, תראה את זה
הא ונ.ב אל תתחיל עם חברה שלי(או איתי,אני תפוס)

תודה רבה

את האמת אני לא סובל סרטים צרפתיים - השפה הזאת מביאה לי את הקריזה (הייתי שמח לעשן גם את החומר של הבן אדם שתייג את השפה הזאת כרומנטית)

אני דווקא כן על סף הזלת דמעה

כל פעם שאני רואה את "נערה על הגשר", אבל זאת כבר סטיה שלי. חוץ מזה תתנחם בזה שתמיד היה יכול להיות גרוע יותר, היו יכולים להכריז את זה על הולנדית.

בעיקר- תשאר ותהיה פעיל בפורום

כי זו הדרך הטובה ביותר בשבילך להכיר את הבנות ובשביל הבנות להכיר אותך. וזה קריטי כי אנחנו (רובנו
) לא נואשות מספיק כדי לקפוץ על כל בחור שנכנס לפה וכותב "היי, נראה טוב, עשיר, עצמאי, מחפש קשר רציני, פניות עם תמונה בלבד למייל"...... אז ברוך הבא

אהבתי את העוקצנות....

אני ממש לא חושב או מתייחס לנשים (ללא כל קשר איפה יוצא לי להכיר אותן) כנואשות וזו ממש לא הכוונה שלי כאשר נרשמתי לפורום הזה כמו כן, אני לא מצפה שבחורות "יקפצו" עליי, אני בסך הכל בן אדם כמו כל אחד פה.. ברוכים הנמצאים!!!

שמע, זה היה ציני אך לצערי נשמע מאד דומה

להודעות אחרות שנכתבו כאן... ואת זה יאשרו פה שאר החברים, ללא ספק. שמחים שהחלטת להשאר!

אז ככה..

קיבלת תגובה מהצד הגברי (חותמת על כל מילה שם, אדם!
) עכשיו קבל אחת מהצד הנשי (שזה, אני מניחה, הצד שאתה מתעניין בו?..
) היה דיון לא מזמן בפורום על איך נשים עגלגלות כמונו מקבלות גברים שמתחילים איתן והדעות חלוקות.. אז שיטה ספציפית לתת לך- אין לי, מה שאני כן יכולה לתת זה כמה אמיתות אוניברסליות שנכונות לגבי כל הנשים, בעיניי, ולא רק הבחורות בפורום הזה- - התחלה טובה כבר יש לך- אתה רהוט, מתנסח יפה וכותב ללא שגיאות (אני יודעת שאצלי ואצל עוד כמה בנות פה בפורום זה turn on רציני..:)) - ספר על עצמך- אף אחת לא תשלח לך מסר סתם כי אתה פנוי (העצה של אדם היא מאד נכונה פה- זה לא פיק אפ בר של נשים נואשות שתקפוצנה על כל אחד שמעריכה את חמוקייה...) ספר בן כמה ומאיפה, מה מעניין אותך, תן לנו דרך יפה לשלוח מסר בלי לצאת נואשות... אם אתה מפרסם שיר שאתה אוהב קל לי יותר לשלוח לך מסר ולכתוב "אחלה שיר!" ומשם שיתפתח מאשר לשלוח מסר של "היי, אז.. אני.. רוצה.. להכיר..." זה צעד שקשה לנשים לעשות סתם ככה. - ושוב, מדגישה את מה שאדם אמר- תשאר פה קצת, תענה על הודעות, תפתח שרשורים בנושא, למיטב נסיוני- הכרויות בפורום הזה קורות באופן טבעי (גם הכרויות חבריות כמובן, לא רק זוגיות..) בכל מקרה, שיהיה לך הרבה בהצלחה בפורום החביב שלנו, מלבד זה מזמינה אותך גם לנסות בפורום "הכרויות" הכללי, יש שם אנשים נחמדים (אני מצטרפת טרייה לפורום ההוא ובינתיים ממש נחמד..)

תודה על העצות..

ואם אפשר לשאול עוד כמה שאלות: 1. האם זה פוגע (ולהערתך, כן אני מתעניין בנשים) לרשום בהודעות שאני מעוניין להכיר בחורות שמנות? האם בחורות עגלגלות/מלאות/שמנות אוהבות שרושמים את זה (וסליחה מראש אם גרמתי אי נוחות) 2. לאור התגובות וקבלת הפנים החמה רק מראה לי שיש בפורום הזה גברים ונשים נחמדים מאוד ואני אשמח להיות חלק מהפורום הזה ללא כל קשר לרצון שלי להכיר מישהי "מהמגזר". אז לפי המלצץף החמה : אני בחור בן 29 מתגורר באזור השרון, אני עו"ד (טרי) במקצועי, הייתי מעוניין להכיר בחורות שלא מתביישות במה שהן ולא כל הזמן מאוכזבות מעצמן שהן לא ניראות כמו איזו דוגמנית עצמות במגזין שקר כלשהו... אני מאוד אוהב מוזיקה בעיקר רוק אלטרנטיבי ומוזיקה ישראלית כמו שניתן להבין מהשם משתמש של אני לט סובל מזרחית לא מסוגל לשמוע את הזבל הזה... נסיכה חמודה בוא אלייי חולה על העיניים שלך... פשוט מגעיל אותי זו בעיני מוזיקה רדודה מאוד ההפך הגמור מהמוזיקה המשרחית המקורית שהיא לטעמי הרבה יותר אמיתית. והנה שיר שאני אוהב לסיום : http://www.youtube.com/watch?v=9ZNht19jjjY

:)

לשאלתך- זה לא פוגע, אבל זה גם לא רלוונטי. מובן שלזה אתה נמשך אבל אני מאמינה שאם היית נמשך לבלונדיניות רזות - לא היית כותב את זה. תחשוב איך זה נשמע אם אתה פותח הודעה בפורום הכרויות "שלום, אני איקס, נמשך לבלונדיניות רזות, מחפש אחת כזו.." יש בזה משהו לא כל כך נעים.. לא כי זה לא כיף לדעת שנמשכים אליי- זה הכי כיף :) אבל אני רוצה (ומקווה) שזה יהיה כי הוא נמשך אליי ולא בהכרח לחלק מסוים בגוף שלי. אני אשמח אם הגבר שמתחיל איתי, יתחיל איתי לא בגלל שאני שמנה, או יפה, או כי יש לי ציפורניים ארוכות, אלא כי כל המכלול הזה שלי מדבר אליו.. (אבל שוב, זו רק דעתי ואני בטוחה שיש בנות פה שיחלקו עליי..) חוץ מזה, ההודעה שלך הייתה מעולה (בעיניי) ואני מהמרת על זה שיחכו לך מסר או שניים בקרוב.. :)

אני חייבת לומר בעניין-

נראה לי שיש לנו לא מעט מן המשותף.. גם גיל, גם מיקום, גם הפורום הזה, גם אני מתעסקת במתנות בעיצוב אישי (אמנם שלי אכילות, אבל את יודעת, אותו עקרון..) אני אומרת שנעשה מיני מפגש פורום (מיני כלומר אני ואת :)) מתישהו. מה את אומרת?..:)

למעלה