טירון בניצנים

טירון בניצנים

יש לי כמה שאלות: 1.מה אני צריך לדעת על הבסיס? 2.איך אני משיג פרוטקציה? ועם מי לא להתעסק? 3.בחזרה לבסיס מהבית באיזה תחנה יורדים? ובאיזה תלבושת? ומה עוד להביא בחזרה(שיפצורים, מדים וכו´)? 4.מה אני צריך לעשות כדי להשיג מקלחת ושירותיים פרטיים(נמאס לי לחרבן פעם בשבוע)?

תשובות

טוב... מה צריך לדעת על הבסיס? אתה כבר תראה לבד... יש את הח´ הפלוגתית, שם יש את האוהלים (10 חיילים באוהל), ליד יש את הפריקס ששם אפשר להטעין את הפלא´ ולהקשיב להרצאות של המפקדים, יש את השירותים/מקלחות. יש שם שביל ארוך שמוביל מאיזור האוהלים למטבח, מאחורי המטבח יש את השק"ם ו... זהו. בסה"כ המשמעת די קשה בבסיס (אוקי, לא כמו בטירונות קרבית אבל יש משמעת). עם מי לא להתעסק? עם המב"ס (מפקד בסיס), המ"פ, הסמל/סמלת, והמ"מ. גם עם המ"כים/מ"כיות לא כ"כ כדאי להתעסק, אבל הם סתם טמבלים. בחזרה מהבסיס לוקחים קו 311 מהתחנה המרכזית בת"א ויורדים בצומת ניצנים, ליד פסי רכבת שם יש תחנה ואוטובוס מסיע אותך משם 2 דקות עד לשער של הבסיס. עם מדי א´ כמובן... ביציאה וחזרה מהבסיס רק מדי א´!! את הכל כבר יסבירו לך. יש בכלל טעם להגיב על שאלה 4? מקלחת ושירותים פרטיים? תשכח מזה.

למעלה