טירה ואורז

יוליק12

New member
טירה ואורז

נכון שהמליצו כאן לא מזמן על משחק "הטירה"? לא הצלחתי להבין לאילו גילאים זה מיועד. אמא שלי מגיעה לביקור ורוצה להביא משחקים לילדים. האם זה מתאים לגילאי שמונה ושש? תודה על העצות לגבי התבלינים. בישלתי אורז עם תערובת שעועיות וקטניות לפני מספר ימים ושם חסר לי התבלין המדוייק. עשיתי את זה ב-RICE COOKER כך שאין שם בצל מטוגן. אה, ולגבי מה להביא מישראל - אנחנו אוהבים את משחת השיניים של אלמקס לילדים. פה ראיתי רק משחות בטעמי מסטיק. תודה

גם אצלנו מיבאים משחת שיניים

המבוגרים מסתדרים אבל לילדות לא מצאנו שומדבר אז סבתא ציידה אותנו באלמקס לחמש שנים.

אקווה פרש ג'וניור או שיני חלב

גם בעיני כל הטעמי מסטיק וענבים נוראיים. מרגיש כמו לצחצח בממתק. אלמקס טובה מאוד, אני אוהבת את אקווה פרש, במיוחד הג'וניור לגדולים יותר

אנחנו לא דוגמא מייצגת ל"אמריקה"

אנחנו אי שם ביער. יש מקומות בארה"ב ובקנדה שיש בהם ריכוזים של ישראלים שיכול להיות שאפשר להשיג בהם דברים כלמיני. אנחנו לא דוגמא למקום כזה (רק בשביל הדוגמא - בעיר הגדולה שלנו, שהיא קטנה למדי ומצויה שעה מפה, יש חנות אחת שבעלות יהודים אז בחנוכה, כשירות לקהילה היהודית הזעירה המקומית הם מביאים לחנות נרות חנוכה. וזאת חנות של ציוד ספורט לילדים. וזה המקום היחיד ברדיוס של כמה שעות נסיעה שיש להשיג בו נרות חנוכה).

juspan

New member
אבל זה מוצר אירופאי שחשבתי שמיובא גם לארה"ב

כזה הכי סטנדרטי כמו שיש אותו בארץ, ואז לא משנה איפה גרים ביבשת/מדינה, קונים באינטרנט.

juspan

New member
ברח לי ההמשך

אם זה מוצר ישראלי ממש שמוכרים באמריקה רק בגלל הישראלים ברור שזה משהו אחר וזה במקומות שיש בהם ריכוז של ישראליים בערים גדולות בטח. לנו לא חסר ריכוז חדש של ישראלים אבל אין כמעט דברים כאלו, כלומר יש למשל חנות של יהודי דובר עברית אבל היא בעיקר בשביל שומרי הכשרות שמחפשים חלופות (שמגיעות לרוב מישראל או מצרפת) ולא בקטע ישראלי של געגועים למוצרי אוסם וכו'. אני מגיעה לשם רק פעם בשנה כדי לקנות מצות, למרות שהוא ממש קרוב אלי, אין לי אישית געגועים למוצרי סופר רגילים בטח לא במחיר מרובע (ולמה שיש ממילא הוא לא מביא אז אני "מייבאת" לבד כי הטיסה קצרה וזה נשמר מצוין, נניח גבינות לבנות רגילות).

געגועי לבמבה

לא מתגעגעת לבמבה
כן חסרים לי שוקולדים של עלית כי לא נתקלתי פה בשום דבר שמתקרב לפסק זמן. וחיפשתי. אי אפשר לעשות לפה יבוא אישי של מוצרים רגישים כי מסע אלינו לוקח יומיים.

תודה על ההצעה
תגידי, גם אצלכם (כמו בקליפורניה) הפסקזמן הוא של מגדים? כי הוא ממש נופל באיכותו מזה עם החלב נכרי.

אני חושבת שאני המלצתי על הטירה

הוא חביב, אבל לקטנים יותר. לגדולים יש את נסיך ונסיכה, שזה על אותו העיקרון אבל עם חידות קצת יותר קשות. יש גם את חיות במשבצות של פוקסמיינד שיכול אולי להתאים יותר לגילאים המדוברים, תחפשי ברשת יש גם באתרשל פוקסמיינד חידות יומיות של המשחק הזה (די מזכיר את שאלות - חיים רוצה לשבת ליד רינה, אבל רינה לא יכולה לשבת ליד דויד שיושב ליד שמחה)

imasarit

New member
המלצות משחקים: חתחתול, חלומות, שמונה וחצי,

הרמז, טאקי, 7 בום...

michalica

New member
מצאתי משחה אדירה

הזמנתי מאמזון משחה לילדים של weleda ממש אדירה.

juspan

New member
הבעיה עם המשחה של וולדה

לפחות זו שאני מכירה מלפני כמה שנים כשהייתי קונה אותה, זה שאין בה פלואוריד (כמדומני בכלל או אולי משהו מינימלי שלא מספיק) כלומר זה נהדר לגוף שלהם אבל לא לשיניים, חושבת שאם משתמשים בה צריך לגוון עם כזו שכן יש בה כמות פלואור מומלצת לבריאות השיניים עצמן. וחוץ מזה שהיא כנראה סוג של גועל נפש מרוכז לטענת הבת שלי (שאוהבת הכי את אלמקס).

michalica

New member
הילדים שלי מתים עליה

אבל הכל עניין של טעם וריח. פלואוריד לא מקבלים דרך מי השתיה? בכל אופן קניתי אותה במיוחד שיהיה לתינוקת, לצחצח לה את השן.

juspan

New member
לתינוקת זה מעולה

ונכון, אם אתם שותים מי ברז שיש בהם פלואור אז כנראה זה מספיק (לא ששולטת בכמה ולמה).

יוליק12

New member
אז זהו

שיותר מדי פלואור זה לא טוב. המים שלנו מגיעים מבאר ואינם מופלרים. תודה על כל ההמלצות, את הרוב יש לנו, פוקסמיינד הם אחלה. ואין כלל מה להשוות בין טאקי ואונו. טאקי שולתתתתת!!111 אבל מה שמים באורז?

אנחנו ייבאנו את אלה:

עת לאיית חשבון פלוס רמיקוב מכשף מכושף חותכני עוגיות בצורת אותיות עבריות מדבקות של אותיות עבריות מליון סביבונים שמשחקים בהם כל השנה (חבל שלא הבאתי יותר)

למעלה