טיק?

ענתד1א

New member
טיק?

בוקר טוב , שמתי לב שבזמן האחרון בני בן השש רון הולך כמה צעדים ועוצר ושוב כמה צעדים ועוצר ממש לשניה , ששאלתי אותו האם קרה משהו הוא אמר שפשוט יש לו הרגשה שהוא צריך פיפי ולכן שהוא עוצר לא "בורח" לו. בני האמצעי אור סובל מתסמונת טוראט אבל אף פעם לא נתקלתי בדבר כזה, חשוב לציין כי הייתי איתו בועדה הרב-תחומי בשערי צדק לפני כשנה בגלל בעיות התנהגות ועדיין אין ביטחון שיש לו תסמונת טוראט. שיהיה חג פורים שמח לפורום ולכל האנשים באשר הם.
הילדים הם אי של סקרנות

ש ל י ק

New member
ענת בוקר טוב וחג שמח גם לך

מאחלת בריאות טובה לילדייך.... ושהכל יסתדר לכם.

הלנה

New member
ענת...בקשר לטיק

לבן שלי יש משהו דומה...הוא הולך קדימה ואחורה...אמרו לנו שזה חלק מה- OCD....אבל כמובן שיכול להיות שאצלכם זה לא. חג שמח

השגיא

New member
היה לנו פעם משהו דומה

לא כבעיה שקשורה בצורך בפיפי, אלא כל כמה צעדים כעין דהירות כאלו במקום, זה היה מאוד בולט ומאוד הפריע לו ללכת. עד שזה עבר, ובא משהו אחר במקום..
גלית

y a e l c 1

New member
ערב טוב

לבני יש משהו דומה. הוא הולך ואחרי כמה צעדים פתאום אבל ממש פתאום הוא עוצר מסתובב וזורק לסל ושוב הולך כאילו לא היה שום עצירה. לפעמים הוא רק עותר מסתובב 90 מעלות וחוזר להליכה רגילה אבל חבל על הזמן אם משהו הולך אחריו ומתנגש בו. אנחנו לא עוצרים ואומרים משהו כי הוא כניראה אפילו לא שם לב שהוא עושה את הסיבוב או מה שזה- פשוט מקבלים את זה. זה משהו שכניראה לא מפריע לו ואז אני לא אומרת ולא מגיבה. אחרת הוא עושה עוד יותר כי שמנו דגש על זה. פורים שמח לכולם ומקווה שיעבור שבת נעים. להת יעל מהדרום

למעלה