טיק שהוא קריצה

last day

New member
טיק שהוא קריצה

אני לא יודעת אם מגיע לזה כתום אבל זה מטריד אותי. היום הלכתי לחדר כושר, וכמובן הטיקים באו איתי, הייתי על מתקן וממולי היה מישהו שהיה על מתקן אחר. פתאום בא לי טיק שהוא קריצה, וזה לא קרה לי בעבר, והאיש שעמד ממולי קרץ לי בחזרה! הוא חשב שקרצתי לו. אני לא ידעתי מה לעשות. המקרה הביך אותי נורא וזה ממש לא נעים, למזלי האיש הלך אחרי זמן קצר. למישהו זה קרה? אני יודעת שזה נשמע דבילי אבל זה מטריד אותי. אם זה נושא מיותר אפשר למחוק את ההודעה. אבל אני מעוניינת לדעת שלא רק לי זה קורה

last day אל דאגה..זה "טיק" מוכר

לא פעם
ראיתי "טוראטניקים" קורצים...ומובכים מייד כשקריצה מהעבר השני חוזרת אליהם...יש כאלו שמנצלים את זה לטובה..ויש כאלו שממש לא יודעים מה לעשות עם זה...הכי חשוב זה להתנהג בטבעיות...ולהמשיך כאילו הדבר אינו

את מזכירה לי קטע...

כשעבדתי בחנות, נכנס טוראטניק שקורץ בעין אחת (ממש קריצה ממושכת), ואז בעין השניה. נורא הייתי נבוכה לעמוד מולו, כי פחדתי שהוא יחשוב שאני מחקה אותו...

קרה לי פעם

בכיתה י'. ילד שלא סבלתי הסתכל עליי לרגע, ובדיוק קרצתי. ואז הוא שאל "מה את קורצת לי?", רציתי להרוג אותו...

שביק

New member
לפני 21 שנים, בעת שפגשתי לראשונה

אדם בוגר עם טוראט, והחלטנו אז להקים עמותה, הוא ישב מולי עם קריצות בעין ויד במבושיו. הייתי צריכה להתעלות ולהתעלם מהתנועות "המגונות" ולדעת שמדובר בטיקים ולא "בכוונות מלוכלכות". בפעם הראשונה היה קשה להתעלם אך בפעמים הבאות "התרגלתי" אליהן ולא הבחנתי בהן יותר.

חגית35

New member
טיק גירוד באיזור החלציים ואחוריים

לבני הקטן יש אותו זה עובר מהישבן באמת לאיזור החלציים הוא קורא לזה גירבוץ בצחוק למרות שזה לא מצחיק כי ככה באמת בסלנג קוראים למי שמגרד באיזור החלציים- "מגרבץ" לפחות את הילדים זה מצחיק... וזה באמת לא מגרד לו ממש- זה טיק מוטורי נדמה שממש הוא מושך את המכנס למטה כל הזמן ומגרד שם... או מאחורה בישבן- כאילו נתקע לו התחתון בחריץ של הישבן... לפעמים שואלים אותי למה מגרד לו בתחת כל הזמן ואם עשיתי לו בדיקת תולעים ... עכשיו חזרנו מנופש באילת וכל הנסיעה הילד השתגע גם בהלוך וגם בחזור שמגרד לו בתחת... בסוף בעלי אמר לי, מאיפוא את משוכנעת שכל דבר זה טיק? אז אמרתי לו שנעשה בדיקת צואה בקרוב. אני יודעת שלא יימצא שם כלום... אבל אעשה... רק כדי להיות בטוחה שאני לא משייכת כל תנועה לטיק.

חגית, עברנו גם את זה..

שלושה חודשים תמימים בכיתה א', בדיוק בדיוק כמו שאת מתארת! עשינו בדיקת תולעים. כמובן שנאדה. גם לקחתי אותה לרופאת הילדים כדי לשלול אני לא יודעת מה באזור הפות, כי היא הייתה מושכת בתחתונים, כאילו הם נדבקים לה גם שם.כמובן שנאדה. הייתה תקופה שפשוט נמנענו מתחתונים, היא טענה שהם מציקים לה מאחורה ומקדימה, זה היה לאחר שהחלפתי את כל גרדרובת התחתונים בגדולים יותר. זה לא ממש עזר. היה חורף ופתאום מכנסי הטרננינג (הלכתי רק על מכנסיים נוחים עם גומי) היו מציקים באותה מידה. לאחר חלוף החורף נעלם הטיק הזה ולא שב עוד (טפו טפו טפו!!!). זה אכן היה אחד הטיקים המציקים ביותר שחווינו.

חגית35

New member
כמה תחתונים שאני קונה וזורקת...

כאב לב... מצחיק מה? שמה שאני מתארת ומישהו אחר מתאר זה מה שאת מתארת...

וואי אצלנו כל ה"טיקים" של גרבצת

היו בגן חובה עד כתה א'...התחרפנו מזה....אמא'לה שלא תדעו כמה פתקיות בחולצות שאני גזרתי כי זה הציק לו...וגירד לו...ואני כל פעם החלפתי אבקות כביסה ומרככים כי חשבתי שהוא אלרגי. וואו...כמה שזה מחזיר אותי אחורה......וזה הרגיז אותי ברוך השם עבר ושלא יחזור לעולם

חגית35

New member
מצאתי! Adjusting crotch area

"סידור איזור המפשעה" מאוד אלגנטי המינוח למה שאנחנו מכנים "גירבוץ"...

last day

New member
תודה רבה לכולכם!

איזה הקלה לדעת שלא רק לי זה קורה
וקראתי את השירשור אכן טוראט עושה את החיים למעניינים

למעלה