טיק טק טיק טק

צפרדעית

New member
טיק טק טיק טק

השעון פתאום מתחיל לזוז מהר יותר... טיק טק טיק טק ``יש לה יום הולדת`` כולם שרים טיק טק טיק טק למה הם חוגגים? טיק טק טיק טק תחייכי ילדה, הם מסתכלים תעשי את עצמך, כאילו את שמחה טיק טק טיק טק סיבה למסיבה? טיק טק טיק טק את כבר לא ממש ילדה קטנה אוףףףף תמיד חשבתי שבגיל הזה הכל יהיה אחרת צפרדעית (שמתחילה להבין ששוב היא גדלה בשנה

לאונרד

New member
בא לך לרקוד?

קודם כל יומולדת שמח. אז לכבוד הארוע אני מניח בתוך מערכת המוסיקה דיסק חדש שרכשתי ממש לא מזמן. בעוד שניה יישמעו הצלילים הראשונים. בא לי לרקוד. האם את מוכנה להצטרף אלי? שלך לאונרד

softy

New member
צפרדעית, לרגע הזה חיכיתי

כבר הרבה זמן. לרגע שכבר לא תהיי קטינה. קרוקודיל סופטי.

צפרדעית

New member
אנשים...

אתם בכלל לא מבינים מה היה פה... לסופטי כאבה השן... הוא התחיל להזיל דמעה נתקעה לו פיסת עץ בפה ואני החביבה התנדבתי לבוא ולעזור לו להוציא את הזבל מהפה לא כל מה שניראה זה מה שקרה... אז אל תסיקו מסקנות על ההמשך...(בעצם תסיקו) ותבינו שאני באמת כבר לא קטינה. והכי חשוב אל תתפתו להאמין לדמעות תנין... צפרדעית (שאומרת שתפסת אותה בפוזה לא ממש מחמיאה)

ariegur

New member
מזל טוב

אולי נעשה מסיבה ? נביא עוגה עם נרות, צפרדעית תעשה פווווווווווווו ותביע משאלה, נשמע נחמד, לא ? אריה

יערית

New member
אין אין אין

חגיגה, בלי בלי בלי בלי עוגה.. אז ... איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה, איפה איפה איפה איפה איפה.. העוגה???????????? טוב שמחה שגם את בת המזל שלי..(גם אריה),מי כמוני יודעת כמה שיום הולדת יש רק פעם בשנה,אז יקירתי,הלבישי את המיטב שלך במלתחה על גופך,צאי לחגוג את היום המאושר(כי יום נישואין הוא יום אחר ..),ואם ישנה חגיגה,אני תמיד אשמח לקבל הזמנה. מי מרים אותך? יערית-שהשרירים בידיים שלה דיי מפותחים.

צפרדעית

New member
פחחחחח

זה היה רק הבכי שלפני... אין לי עדיין יום הולדת (עוד יומיים למנייאק).... בס``כ ריחמתי על עצמי... צפרדעית (שמבטיחה לכם שידורים חוזרים ביומיים הקרובים) נ.ב בכל מקרה תודה

יערית

New member
עוד יומיים זה נחשב?

שואלת אתכם, להודיע מראש על יום הולדת נחשב? יערית-שמודיע שבועיים מראש

צפרדעית

New member
יערית בואי אני אגלה לך סוד

הכל זה חלק מהטקטיקה... יש לי מערך הפצה ופירסום מסודרים אפילו יש שם מדור לחיפוש קרובים כל שנה אני בוכה אבל בגלל הבכי המתנות גודלות (אני בכלל תמיד חשבתי שהדמעות פשוט מצמיחות ...) אבל הפעם הבכי בא מהלב.... <חיחיחי> צפרדעית (שמתחילה להתרגש מהמחשבה על המתנות)

יערית

New member
יקירתי..

למי איכפת הגודל? ;-) כאן לא מתקנים! יערית-ארי הבטח יחלוק עלי,הוא אוהב לחלוק עלי.

יערית

New member
אצלי הדמעות יבשו....

הדמעות באות רק מאושר ושמחה(נו תגידי כבדה שכמותי..), על איזה לב את מדברת? מה מצמיחות הדמעות ,מתנות? יופי..אז למה בכיתי בכיתי ביום ההולדת שלי(לפני כשבועיים) ואף אחד לא היא לי מתנות,לא סתם מתנות,מתנות גדולות!!!!! למשל המתנה הכי גדולה שלי תהייה החופש לי (שעכשיו אני בכלא), המתנה השנייה שחלמתי עליה היא .....טוב קצת קשה לי לספר עליה, אך אני מקווה שמישהו אי שם יביא לי אותה מתי שהוא בחיי. זהו עד כאן בקשת המתנות, מאחלת לך גם לקבל מתנות ``גדולות``,כפי שאני מבקשת בליבי. שלך , יערית.

למעלה