טיק חדש ויפה

טיק חדש ויפה

בכמה ימים האחרונים מור התחיל עם טיק חדש וחמוד ממש כמו ראש הממשלה שלנו עם האף. הסברתי לו מי עושה את הטיק הזה והוא היה כל כך מאושר מזה ואפילו אמר לי "אמא אם ראש הממשלה הגיע לאן שהגיע אפילו שיש לו טיקים גם אני מסוגל" איזה כייף לי
וזה עוד כלום היום היתקשרה המחנכת וסיפרה לי שהיתה להם אתמול פגישה פדגוגית בקשר לתעודות והרי זה פלא אם עד סוף השנה לילד לא תהיה תקרית חמורה הוא מקבל א' בתעודה <שליש א' היה לו ג'> איזה שינויי!!!!!!!! הכל בגלל מחנכת אוהבת ותומכת ומשתפת פעולה שאני רוצה להודות לה שהיא קיימת שם בשביל בני

ש ל י ק

New member
אדמונית כיף לשמוע על השינוי

בכיתה ובתפיסתו לגבי הטיק החדש.....שתדעו תמיד דברים טובים.

שביק

New member
אדמונית יקרה, עם בן בעל מחשבות

חיוביות כל כך אתם תזכו לראות המון נחת ובטוחה שיצליח בדרכו.

yakovs

New member
אדמונית

איזה כף לשמוע את הצרופים "טיק חדש, טיק חמוד". זאת גישה מאד חיובית וגמדטיקית לחיים. אין לי ספק שמור עושה את זה הרבה יותר טוב מאריק שרון. ובקשר למחנכת, טוב לשמוע גם על כאלה שיודעים לאהוב ולתמוך. אז עוד מוקדם קצת לסגור את משרד החינוך וללכת הבייתה. יעקב.

chen124

New member
מזל שיש מורים כאלה

הרבה פעמים אני כל-כך מתביישת בהתנהגויות של מורים, הם עושים למורים שאכפת להם, שבאים מתוך רצון-טוב והמון אהבה שם רע. אחר כך לא פלא שמזלזלים במורים... חן (גננת ומורה לעתיד)

yakovs

New member
לחן, גננת ומורה לעתיד.

חן, מותר לשאול מה לך ולטוראט? יעקב, מורה בהווה.

השגיא

New member
../images/Emo12.gifיעקב../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

יכול להיות שבשעה כזו אתה במחשב??????? חן סטודנטית לחינוך מיוחד וביקשה להשתלב בפורום שלנו במשך תקופה כחלק ממשימותיה הלימודיות..

yakovs

New member
הבינותי, תודה.

מה הבעייה עם השעה, כל שעה טובה אם אתה גולש בארץ הגמדטיקים. יעקב.

chen124

New member
האמת שמשימתי כבר נגמרה

משימתי נסתיימה.... אבל אני עוד כאן וקצת מתקשה לעזוב.

חגית35

New member
לעומת זאת בני בקטן מכנה את הטיק שלו

בשמות גנאי ומקלל אותו וכועס עליו על שהוא יוצא לו מהגוף בלי שהוא מעוניין בו ומאוד רוצה שילך כבר... הוא כל הזמן מקלל אותו ואומר אוף שילך כבר אני יהרוג אותו המעצבן הזה וכד' מאידך הבן הגדול שלי מגיב כמו בנך- הוא מאוד רציונלי והבין את ההסבר הפיזיולוגי לטיקים ומגיל 6 כבר מקבל אותם כפי שהם מסתבר שבני בקטן שהיום הוא גם בן 6 לוקח זאת רגשית

yakovs

New member
חגית

כל אחד ותהליך ההתבגרות שלו. זה יעבור לו, וגם הוא יהיה גמדטיק מצוין. יעקב.

למעלה