טיק אווי בחוף כרמל

טיק אווי בחוף כרמל

שלום לכולם
מחפשת מקומות באיזור חוף כרמל,זכרון-. ביום שישי אנחנו בנחשולים לחגוג יום הולדת לאבא שלי.אני מחפשת מקום נחמד באיזור לקחת אוכל לאכול בביתנים שם. אשמח להמלצות.
תודה

pix37

New member
פרדיס כמובן

1. דוכן הירקות הגדול והבולט כאשר נוסעים מכיוון נחשולים לכיוון הכפר - יש להם ממולאים ביתיים וגבינה ביתית נהדרת.
2. מיד אחריהם יש מינימרקט גדול שנקרא - וואחשי או משהו דומה. - בסופו יש מקרר סלטים שיש בו מידי פעם הפתעות נחמדות מאוד (למרות החשש אני ממליץ על החציל במיונז אשר הוא פשוט נפלא).

לאחר מכן תגיעו לכיוון הכפר בו שווה לעצור אצל

3. חומוס אבו קאסם - החומוסיה הראשונה בח' של הכיכר - בעיני החומוס שלהם הוא הטעים ביותר ויש להם גם לאבנה טובה. לא לוותר על הפלאפל שלהם.
4. האחים אסמר - במרכז הח' - המסעדה היותר רצינית שם - אשר יש להם שרות TA מפותח - אני לא מת על היד של הטבח שלהם אבל זה עניין של טעם אישי.
5. ממתקי נצרת - בצד הרחוק של הח' במעין סימטה קטנה - לממתקים ערביים וכנאפה.

6. אם אתם מביאים מנגל שווה לקנות דגים טריים ופרות ים באחת מחנויות הדגים סביב הכיכר ולהכין בעצמכם.

אזהרה -
לא להתקרב למסעדת אבו עלי על הכביש הראשי.

ואו.תודה על התשובה המהירה והמושקעת.

יש עוד המלצה על משהו יותר "מפואר", לארוחת יומולדת? זכורה לי סינית בזכרון שהייתה סבירה.יכול להיות שיש עוד משהו?
ושוב תודה.

pix37

New member
אני לא זוכר גדולות או נצורות בזכרון

רוב המסעדות שם נכנעו לטרנד והפכו למלכודות תיירים מהסוג הבינוני

הדבר היחיד שקופץ לי לראש כרגע זו מנואלה כמסעדה איטלקית לא רעה (אבל אי אפשר להגדיר אותה כמפוארת)

ואדמה אשר נחשבת כרומנטית אבל הביקורות עליה די מזגזגות.

אני לא זוכר שיש מסעדה סינית ראויה לציון בזכרון אבל יש את דוריס קצבים בגן הנדיב אשר אולי יכולה להוות חלופה לארוחה קצת יותר ממוסדת.

spaysi8

New member
אין את הסינית הטובה, אבל

דוריס קצבים הם ממש אחלה (סטייקים בחמאההה)
מנואלה לא משהו בכלל- הפסטה נורא כבדה ואין הרבה אופציות מעבר לפסטה.

יש גם את "אדמה" שזאת מסעדה יקרה ומגניבה - לא כשרה בעליל.

spaysi8

New member
לגמרי המקומות הכי טובים בפרדיס!!

וצודק לגבי אבו עלי!!

אם תרצו לנסוע עוד 10 דקות

דרומה מזכרון - סעו לאזור התעשייה של קיסריה
שם האפשרויות רבות ומגוונות (ומוצלחות) הרבה יותר:
שולה, קויאה, בנדי וג'פניקה (סניף חדש קצת בשלהי ההרצה..)
או גאיה בבנימינה

למעלה