טיפ

mari 2003

New member
טיפ

גיליתי איך אפשר לא לשלם חשבונות אז ככה זה די פשוט כשהדוורית באה פשוט מוחקים אותה בעזרת הקוד move_objects on ועם פספסתם את הדוורית אז תחקו לפעם הבאה וכשתימחקו אותה אז גם החשבונות שבתיבת דואר ימחקו (לפחות ככה זה אצלי).

simsit1

New member
אפשר פשוט

למחוק את תיבת הדואר לא?
אבל לא ניסיתי.......

gal56

New member
אני עשיתי את זה!

פשוט הדוורית לא באה........אבל אני לא משתמשת יותר בסיסמאות.......אני אבל מציאה ברוחב לב דבר ראשון למחוק את תיבת הדואר!

mari 2003

New member
אסור למחוק את תיבת הדואר!

כשאתם מוחקים אותה אז סתם לוקחים לכם דברים כאילו לא שילמתם.

simsit1

New member
לכל המוחרים והמוחקות

תיזהרו לא למחוק את מה שהשכנים באים ממנו
שימו-
בשני קצוות השביל (נו, מאיפה שהשכנים מגיעים) ...יש כזה משהוא שנראה כמו ספסל, אבל לא רואים אותו אלה עם אתם "תופסים" אותו עם הקוד הזזה... אם אתם מוחקים אותו - לא יוכלו לבוא אליכם יותר אף אחד (אולי מכוניות..אבל אני לא בטוחה) אם אתם מזיזים אותו - השכנים יבואו מאיפה שהספסל נמצא
אפילו אם הוא יהיה בשירותים
בקיצור תיזהרו לר למחוק אותו...לי זה קרה בטעות

rotemshi

New member
אתם יודעים...

לאחרונה שום קוד לא פועל לי... חוץ מזה של הכסף... למשל הקוד של הדשא לא פועל ולערוך מפה וכמעט כלום מה לעשות??

rotemshi

New member
אי אפשר למחוק...

את התיבת דואר... זה מחוץ לתחום שאפשר להזיז דברים......

KitiKiti

New member
יש קוד כז שאת יכולה להזיז מה שאת רוצהאפלו נשי

אפילו אנשים... ובקשר לבעיה שלך אני לא יודעת

nitzanw

New member
לא כדי לכם למחוק את התיבת דואר...

אמרו לי ומניסיון שלמחוק את התיבת דואר עושה מלא באגים!

בֶל

New member
אני אסביר מה קורה כשמוחקים../images/Emo113.gif

את תיבת הדואר- אי אפשר להתקשר מהטלפון, להדליק TV ועוד כל מיני דברים שעליהם משלמים את החשבונות (חשמל) בקיצור- אל תמחקו את התיבת דואר

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifלא למחוק את תיבת הדואר!!!!!!!!

אתם יכולים לקחת עם הקוד את אשת הדואר ואם פספסתם אותה אז כשהסימס שלכם מוציא את הדואר, לפני שהוא שם את זה על השוחלן תקחו ממנו את החשבון ואז לא תשלמו כלום... או תמיד אפשר לעשות את הקוד של הכסף ואז זה ממש לא משנה אם משלמים את החשבון או לא..

sagi82

New member
אני פשוט

לא משלם ומישהו בא אחרי זמן מה ולוח לי משהו אני עושה את הקוד וקונה את זה שוב נ.ב.:אי אפשר למחוק את תיבת הדואר ניסיתי כבר

פפסית

New member
אני משלמת רק שמודיעים לי..

שאם אני לא משלמת לוקחים לי משהו מהבית...

למעלה