טיפ קטן

טיפ קטן

ככה עשיתי את מועד דצמבר קורס בלחמן חיילים קיבלתי 711 אני מאוד מרוצה מהקורס אבל זה לא העניין רציתי לשתף אותכם בטיפ שנתנו לי שבאמת עשה את זה בשבילי הטיפ היה לעשות בשבועיים האחרונים כל יום סימולציה חלק בטח אומרים טוב ידענו את זה אבל אני לא וזה מה שהציל אותי. בסימולציה שבועיים לפני הסוף קיבלתי 645, אחרי שחברה שלי המליצה לי לעשות סימולציות כל יום, הבנתי שאלו מלחמן לא יספיקו (יש רק איזה 5) השגתי גם סימולציות של מכון אחר ועשיתי כל יום סימולציה. תחשבו על זה כל סימולציה אתה עולה בחמש נקודות או יותר, לפעמים נתקע אבל רוב הזמן אתה בעלייה עד שאתה מגיע למבחן הציון שלך עולה בהרבה ! אה ודרך אגב אל תאמינו לסימולציות של המכון הארצי זה כזה שטויות כל סימולציה אתה מפציץ באיזה 760 בסדר ראינו אותם אל תיפלו זה כבר ידוע שהם בכוונה מוצאים סימולציות יותר קלות ... וזהו נראה לי שיהיה לכולם בהצלחה !

PinkyRaSta

New member
איפה משיגים סימולציות? ../images/Emo210.gif

אני עוד שבועיים רוצה כבר להתחיל ובינתיים ישלי רק 5 4 מהערכה של קידום ו1 מהערכת הרשמה. כדי לעשות כל יום אני צריכה עוד 9. יש לקנות מאיפושהו? האוגדן בחינות מהשנים האחרונות שמוכרים ב'סטימצקי' מומלץ? וכמה בחינות יש שם? ישלי כמה Hיים אבל הם על המחשב ואני לא ממש סוכמת עליהם..

אולי ממישהו בפורום..

אני השגתי מחברה .. אגב עוד 9 זה דיי הרבה תני לעצמך מנוחה בסוף שבוע

Aiah Nouwamba

New member
לא כדאי לעשות

כל יום מבחן כי זה לא משנה כמה מבחנים את עושה זה משנה כמה את משפרצת בין מבחן למבחן ובשביל זה צריך לעשות תחקור כמו שצריך ולמידה של נושאים חלשים

ohad60

New member
הסימולציות

שלך המרכז הארצי אמנם קלות מעט יותר מהבחינה אך משקפות את סוג השאלות וניסוחן בצורה הטובה ביותר ולכן הן הבחינות שהכי כדאי לעשות ויכינו אותך למבחן בצורה הטובה ביותר, במיוחד האחרונות שבהן והבחינה שמגיעה עם חוברת ההרשמה! אותן יש לעשות בשילוב עם בחינות מהמכון (עדיף עם בחינות מכמה מכונים), אני אישית עשיתי בחודש האחרון ללמידה שלי כל יומיים בחינה ולמחרת תחקרתי אותה הייטב.

elena20

New member
אולי עבורך זה היה טוב, אך זה לא

מתאים לכולם לעשות כל יום סימולציה, אני אישית כשעשיתי את הפסיכו' הראשון שלי, עשיתי כמעט כל יום סימולציה וזה חירפן אותי, סחט אותי ותיסכל אותי לשבת כל יום 3 וחצי שעות ואז לבדוק את הכל. בקשר לאוגדן של המרכז הארצי מסכימה איתך לחלוטין, ההבדל ענק,סתם משלה אנשים.

אל תשכח

שהבחינות של המרכז הארצי אלו בחינות שבאמת היו לעומת הבחינות של המכונים שלוקחים שאלות ממבחר מבחנים (עם שינויים קלים בשביל לא לפגוע בזכויות יוצרים)

harbor

New member
לדעתי זאת טעות

לעשות כל יום סימולציה, מנוחה זה גורם חשוב בלמידה: אפילו אם למדת משהו זה לא אומר שבאמת הפנמת אותו . ולכן מה שאני מציע זה לעשות סימולציה יום כן יום לא - חודש לפני. וביום שלא עושים סימולציה לחזור על נושאים שאנחנו חלשים בהם.

למעלה