טיפ נהדר למסקרה

yottami

New member
טיפ נהדר למסקרה

הכניסו את המקרה לכוס מים רותחים והשאירו אותה כמה דקות ובכך המסקרה לא תעלה גושים ותהיה חלקה וקלה לשימוש...היות ומסקה נוטה להתייבש מהר מאד בתוך האריזה שלה...זהו פתרון מושלם....נסו ותרויחו. שלכן המאפר יותם

../images/Emo39.gif חי חי

ניסיתי את זה שבוע שעבר *המסקרה עדיין נשארה זוועה, אין לי מושג איך אמא שלי מסתדרת איתה...* והיום סיפרתי את הריסים
*שוב* יצא דווקא חמוד, כמו ריסים של בובה

yottami

New member
השתמשת לא נכון

הכניסי אותה לכוס מים רותחים מיד לפני האיפור לא כמה דקות מראש. ואם גם זה לא עוזר באמת המסקרה שלך ישנה ואני ממליץ לך להחליף אותה. בכל מקצרה צריך להחליף מסקרה בכל שלושה חודשים מרגע הפתיחה. אז בהצלחה המאפר יותם...

ואם גם זה לא מצליח

אז כדאי לנסות עם מייבש שיער. ואני לא צוחקת. קחו מייבש שיער ותצמידו אותו במשך חצי דקה לבקבוק של המסקרה כשהיא סגורה וכשתפתחואותה היא תהיה כמו חדשה. אה, ולא להבהל לפעמים יש תופעות לוואי והבקבוק מתנפח מהחום :) אני זוכרת שעשיתי את זה על המסקרה הראשונה שלי, של קרליין, כשהייתי בכיתה י' נואשת על סף בכי עם מסקרה שעושה ריסים של בובה מלאכותית עם מלאאאאא גושים. ואגב--- אני רוצה להמליץ פה על המסקרה של לוריאל המעבה פי 3 או פי 4 העמידה במים-- היום בבוקר עגלתי את הריסים עם מעגל ריסים מרחתי שכבה אחת מהנ"ל ועד עכשיו --יותר מ-12 שעות- זה נשאר באותה צורה מעוגלת ויפה. לעומת המסקרה החדשה של לוריאל, זאת שמתיימרת לעשות ריסים מלאכותיים שבאמת נראים ג'יפה..

vashla

New member
סיפרת ריסים? זאת אומרת שלקחת

מספריים וגזרת אותם?

ns4

New member
הטיפ של המקרה עובד

תודה ל yottami על הטיפ אני ניסיתי אותו, אומנם הגושים לא נעלמו לגמרי כי זאת מסקרה ישנה, אבל זה הוריד את הגושים בצורה משמעותית.

../images/Emo39.gif דווקא...

לא מזמן לקחתי מאמא שלי שתי מסקרות, אחת שחורה ואחת כחול, והן בערך בנות שנתיים- והן מעולות...

למעלה