טיפ לרוצים לרחף

makron2

New member
בדיוק...

"אתה רוצה לומר לי שהריחוף הוא בכלל לא אמיתי וזאת הזייה?" - זו דעתי ודעת רבים פה בפורום,תופעות אלו הם תופעות של שיתוק שינה ולפי התאורים שלך זה מה שאני מבין - שם לב שאני היחידי שעניתי וזה דיי מצביע על כך שמסכימים איתי. "עם הקטע שאנשים באמת אמרו שהם ראו דברים אמיתיים במקומות מסויימים" - הזיות מורכבות - אני אישית נפלתי בפח כמה פעמים אבל לאחר אימונים וחוויות הגעתי למסקנה(כמו רבים אחרים)שמדובר בהזייה מורכבת שמתרחשות בעיקר במצב בו מתחיל לחלום(מצב בניים)או נמצא בעיצומו של חלום. - יש כמובן שיתוק שמתעוררים מחלום ועדיין משותקים אבל לרוב גם ממנו אפשר לעבור לחלום צלול ומלא,בעיקר אם עדיין נמצאים בזמן מחזור שינה. "שהפרופסורית הזאת שעשתה ניסוי" - מלא עשו ניסויים ע"מ להוכיח את זה ונכשלו,יש עד היום פרס כספי שמחכה למי שיכול להוכיך את זה. - אתה מוזמן לקרוא יש הרבה וויכוחים פה בפורום(כמעט בכל עמוד)על נושא(הקרנה אסטרלית)ששוב לפי דעת רבים(מנוסים)זה בסך הכל שם אחר לחצלול. "הריחוף הוא כן אמיתי זאת לא אשלייה... לא? - זו אשליה והזייה מורכבת,ייתכן והתבלבלת,אני מציע שתקרא שוב את מה שכתבתי לך ויש הסברים קלים על שלבי החלום בהודעה - "ניתוח שלבי החלום" -(בין ההודעות האחרונות)הסברים יש גם באתר של אלון http://planet.nana.co.il/lucidity/ וגם באינטרנט תחת "שיתוק שינה" - sleep paralysis.

למעלה