טיפ לרוצים לרחף

lamlam27

New member
טיפ לרוצים לרחף

שכבו על הגב תישנו יותר נכון על הגב ופשוט תנסו להרדם בלי שום משפטים וריקון שרירים\ את הצוואר 20 מעלות לצד כלשהו ולהרדם פשוט ככה אה וכמובן לישון ברגלים מוצלבות לצערי אני נירדם ככה כי זה הכי נוח לי ולכן כמעט כל לילה אני יוצא לריחוף בחדר לצערי לא שולט בזה יותר מדיי

makron2

New member
מה הכוונה...

"רגליים מוצלבות" - אחת על השנייה? ששאלתי מקודם כמה זמן,התכוונתי כמה זמן נמשכת החוויה עצמה? באיזה שעות שה קורה לך בערך? אני חושב שאנשים שקשה להם להרדם בשכיבה על הגב יתקשו מאוד להצליח בתנוחה זו. ד"א הריחוף עצמו,שאותו אתה מתאר הוא במקום סגור ובלי שליטה הוא דיי חלש,אבל עצם העובדה שאתה חווה את זה כל לילה כמעט יכולה לעזור מאוד במעבר לחצלול "מלא".

lamlam27

New member
רגלים מוצלבות

כן אני במקום סגור מרחף רק בחדר ניצמד לתקרה ויוריד ושט לי חלש לא יודע מה הכוונה אבל מה שבטוח אין לי שליטה עליו בכלל בכללל בכלללל אולי לאחר כמה דקות שאני נלחם עם עצמי אני מצליח לצאת מזה למקום אחר ואז מתחיל לי חלום צלול אבל זה מאוד מאוד נדיר אצלי כי זה בדרך כלל מתחיל בריחוף וניגמר בריחוף בשיתוק שינה שהיה לי פעם כל לילה שלצערי זה עבר לריחופים הייתי מדמיין שאני כמו סופר מן קופץ כזה עם האגרוף לכיוון מעלה ואז אני יוצא מהשיתוק לחלום אבל זהו ניגמרה עונת השיתוקים ובנוגע לשאלה על הרגלים כן רגליים ישרות רק להצליב אותם שלא יהיה מקבילות ואני כל החיים שלי ישנתי על הגב ומחקרים אורמים שהחוויה לשיתוק שינה בדרך כלל זה שישנים על הגב אז אני מניח שזה גם תופס על ריחוף

makron2

New member
בשיתוק שינה

יש תופעות שונות,והרגשת ריחוף היא רק אחת מהם,אני עדיין חושב שמדובר על תופעה של שיתוק שינה. הלוואי שהייתי יכול להרדם על הגב,זה אמור להיות יותר בריא,למרות שבלילה משנים תנוחות דיי הרבה

lamlam27

New member
//

לאחר יומיים של ניסויים ואתמול שהייתי עיף אז הלכתי לישון ב 7 בערב עד 9 אמרתי זה בכלל אימון טוב... פשוט לא הולך לי! שאני מנסה אף פעם אבל פשוט אף פעם לא הולך לי אני מקנא בכם שאתם מדברים על הווילד הזה שפתאום שומעים קולות רעשים דיבורים הזיות אני בחיים לא מצליח להכנס לזה אני עוצם עיניים מרוק'ן את הראש במחשבות ופשוט כלום ככה ברגיל שאני הולך לישון מספיק לי מחשבה הכי קטנה כמו שאני אומר לעצמי היום מתאים לי לרחף וזהו אני נירדם מתי שנירדם וזה פשוט קורה..... שיטות הווילד וכל השאר זה פשוט לא עובד עליי אני פשוט מקנא בכם

makron2

New member
וויילד..

קורה אצלי לעיתים רחוקות,רוב ההצלחות שלי הם במיילד ורוב ההצלחות שהיו לי בויילד הם כמו שאתה מציין,התעוררות מהירה ואז מעבר מודע לחלום צלול. - יש צורך להיות מודע למיקרו התעורריות האלו ולנצל זמנים אופטימליים. מומלץ לנסות ויילד/מיילד כעבור כמה שעות שינה לאחר שמתעוררים מחלום רגיל,כמו כן רצוי להשאר ער זמן מה(משתנה בין מספר דקות לשעות) בעיקר ע"מ להבטיח את ההמצאות בזמן מחזור חלום בעת הנסיון. אני עדיין חושב שאתה יכול לבצע מעבר ברחוף הזה,האם ניסית להסתובב באוויר?לעצום עניים ולדמיין מיקום?

lamlam27

New member
c

איזה קעים אחי אנחנו כל יום באותה שעה כותבים את המכתבים מה שאתה אומר זה באמת נכון יש לי את הקטע שזה בא לי בבוווום ההתעוררות שממש עיניין של שניה שאני קולט מה קורה ואז אני עולה למעלה לריחוף אף פעם לא חשבתי על לעצום עיניים ולחשוב על מקום אחר אבל אני כבר יודע שזה לא יעבווד אני כלכך חסר שליטה בריחופים שלי זה מדהים כמה אני חסר אונים בזה ושוב שאני מגיע לחלום צלול שזה לא קורה הרבה בכלל ניסיתי בחלום לחשוב על מקום וזה לא עבד ניסיתי לעוף וזה לא עבד אז מה שנותר לי זה להיות שחקן ולהתאים את עצמי לסביבה ומה שמצחיק הוא שגם שאני מתאים את עצמי לסביבה אני צלול והכל ואני עושה מה שאני רוצה אבל אני כל הזמן בהליכה אני לא עוצר וחושב אני פשוט תוך כדי הליכה מבצע הכל כאילו אני ממהר לאנשהו לא יודע להסביר את זה

makron2

New member
המשך...

"כבר יודע שזה לא יעבווד אני כלכך חסר שליטה בריחופים שלי" - למרות שיש חוסר שליטה בגוף השרירים של העניים עדיין פעילים ואפשר לפתוח ולסגור אותם. - תנסה אולי לזוז פחות עם הגוף ויותר עם המחשבה בחצלולים עצימת עניים לזמן רב גורמת לפעמים להתעוררות מדומה - לכן מומלץ לבצע בדיקת מציאות בכל פעם שמתעוררים בלילה,אם מתעצלים אז לפחות לבצע את בדיקה לאחר המצב של הריחוף שאותו אתה מתאר. אני נתקלתי בדיי הרבה פעמים שאני מתעורר באמצע הלילה ישר בחדר(התעוררות מדומה)וסתם החלטתי לעשות בדיקה ושמתי לב שאני חולם על עצמי במיטה מנסה להרדם. - כמובן שפיספסתי גם הרבה חצלולים בגלל העצלנות וייתכן מאוד שההתעורריות האלו הם תופעות לוואי של מודעות יתר לתהליך השינה. "ניסיתי בחלום לחשוב על מקום" - להגיע למקום מסויים זה דיי קשה,צריך לשמור על מיקוד ולהתאמן,אני ממליץ על לגשת לדלת כלשהיא,לעמוד מולה ולדמיין את המקום/דמות שרוצים שיהיה מאחוריי הדלת לאחר מכן ילפתוח את הדלת ולסגור אותה כמה פעמים עד שתהיה התקדמות,אפשר כידוע להסתובב מהר והרבה במקום ולחשוב על מקום כלשהוא. "ניסיתי לעוף וזה לא עבד" - אפשר לקפוץ ו"לשחות באוויר" או לדמיין טילים במקום רגליים,עצם העובדה שנכשלת מצביעה על צלילות נמוכה(חשבת שאי אפשר ובחלום זה אפשרי)במצב כזה יש לעשות בדיקות מציאות או הגברת צלילות - דיי חשוב. "כאילו אני ממהר לאנשהו לא יודע להסביר את זה" אולי אתה חושב שעוד מעט תתעורר,סתם מנסה להספיק הרבה או צלילות נמוכה- אני ממליץ דווקא ההפך,עדיף לעשות דברים לאט ובגלל שיקול הדעת והסבלנות החלום נמשך יותר זמן - באופן תמוהה. נשמח לשמוע על כל התקדמות.

lamlam27

New member
v

נתחיל בזה שאתמול אחרי שקראתי את ההודעה שלך הלכתי לישון ויצא שאני מתחיל ריחוף וכמובן שזכרתי מה שאמרת לי תוך כדי ריחוף אז פשוט עצמי עיניים ואמרתי לעצמי תאילנד אתה יודע מה קרה? פשוט ירדתי לאט לאט חזרה לגוף שלי והתעוררתי זה היה דמהים פשוט ככה..... היו לי ריחופים שנהפכו לכלכך מפחידים שהייתי תקוע בהם דקות ארוכות מנסה להעיר את עצמי ולצרוח ולא מצליח להתעורר ואתול עצמתי עיניים ופשוט חזרתי לגוף והתעוררתי... כמובן שהתבסאתי על עצמי... בהקשר לנסות לזוז עם המחשבה ולא הגוף אתה מה זה צודק אני כל הזמן נילחם חזק חזק חזק להזיז את הגוף ואני ממממש מרגיש את השיתוק אף פעם לא חשבתי על המחשבה.... ונראה לי שאתה מאוד צודק בקשר של לעשות הכל מהר מהר מהר כדי להספיק לפני שאני אתעורר.... אני מטבעי אחד שמאוד מאוד קשה לו להרדם בחינת לוקח לי המון זמן עד שאני נירדם לכן אני לא מצליח לעשות את שני השיטות ווילד והשני כי אני מממש אין לי סבלנות אם בדרך רגילה לוקח לי המון זמן להרדם חבל על הזמן מה הולך לי בניסוי השיטות האילה אני מחפש את המשקפ]ים האילה הנובה אני מאמין שהם יעזרו לי

makron2

New member
התקדמות...

אבל עדיין רק קלה. "מה הולך לי בניסוי השיטות האילה" - אני מציע שבנתיים תתאמן על מיילד,תקרא באתר של אלון ותזכור גם שבמיילד אפשר לעשות את השיטה כמה דקות ואז להפסיק ולהרדם,עצם החזרה על התרגיל יגרום לך להיות יותר דרוך(מוכן)לאפשרות של חלום צלול. "פשוט ירדתי לאט לאט חזרה לגוף שלי והתעוררתי" - כמו שציינתי יכול להיות שאתה רק חושב שהתעוררת,*יש לבצע בדיקת מציאות בגלל שאני חושב שיש אפשרות מסויימת שההתעורריות האלו בעצם מדומות ואתה עדיין חולם. "ריחופים שנהפכו לכלכך מפחידים" - תמיד תגיד לעצמך שזה נגמר עוד מעט ואז יבוא השקט לאחר שהתחושות המוזרות נעלמות רוב הסיכויים שיקרה מעבר מודע לחלום וכנראה תופיע מחדש במקום אחר/החדר שלך או תחזה בחלום עצמו נוצר(שזה מדהים) . "אני מחפש את המשקפ]ים האילה הנובה אני מאמין שהם יעזרו לי" - יש מישהו בדף הקודם שמוכר אותם ב 400 ש"ח - גם עם המשקפיים צריך להתאמן,אני חושב שאפשר ורצוי בדרך הטבעית ע"מ לשפר את היכולות שלנו. נשמע כאילו אתה קרוב להצלחה מלאה.

lamlam27

New member
a

השעה רבע ל 6 בבוקר אני כבר ער 45 דקות.... אני הולך לעשות מה שאף פעם לא עשיתי לחזור לישון אחרי 5 שעות... לפי מה שכולכם אומרים זה בדוק חייב להצליח תאחלו לי בהצלחה

lamlam27

New member
מיילד ב*** שלי

הייתי ער מ 5 בבוקר עד 6 שכבתי במיטה במשך רבע שעה משנן את המשפט של שאחלום אדע שאני חולם ותוך כדי זוכר את החלום האחרון שלי וכלום לא קורה רק לקח לי יותר זמן להרדם ועדין לא קרה כלום

makron2

New member
דבר ראשון

בדוק זה מושג החלטי מידיי,יש אנשים שונים ושיטות שונות עוזרות להם,לפעמים לוקח זמן עד שהשיטות עובדות. במיילד הדבר אמור לשפר את הסיכויים מאוד:צריך 1.לדמיין את עצמך בחלום(כמה שיותר טרי)2.לדמיין את עצמך בחלום שם לב לסימן חלום(סימן שחוזר או שמזכיר חלום)3.תוך כדיי שאתה מבחין בדבר המוזר לומר לעצמך בנחישות "זה חלום/אני חולם - בפעם הבאה שאני חולם אני יזכור/יזהה שאני חולם(אפשר להוסיף גם"ואבצע בדיקת מציאות")4.לחזור על התהליך כמו שיותר פעמים עד שנמאס/נרדמים. פעם הבאה תנסה להשאר פחות זמן ער כדיי שתוכל להרדם מהר יותר. אני עדיין מזכיר את העצות לזמן "ריחוף"/שיתוק שינה,לפעמים צריך נחישות וסבלנות.

lamlam27

New member
כן...

לדעתי אני אנסה שוב את השיטה אבל הפעם אני אהיה ער 5-10 דקות היום היה לי התעוררות מדומה נראה לי לפני שקמתי ב 5.... אני לא בטוח אני ישן מול הצג הדיגיטלי של הממיר ויש שעון אז כל הזמן הזזתי את המבט והחזרתי וספרות נשארו אותו דבר אז אמרתתי שאני בטח ער... מצד שני.... אם עשיתי בדיקת מציאות כנראה שהייתי בחלום אלבל אמרו שספרות משתנות והם לא ישתנו... אולי פיספסתי פה משהו

makron2

New member
רעיון טוב

לשנות את הזמנים עד שמוצאים זמן יותר נוח. "היה לי התעוררות מדומה" - "כל הזמן הזזתי את המבט והחזרתי וספרות נשארו אותו דבר" - רוב הסיכויים שהיית ער בעיקר מאחר ובדקת מספר פעמים ע"מ להיות בטוח,ייתכנו מקרים מעטים שבדיקות מציאות לא יפעלו כמו שצריך במידה ועדיין חושדים אפשר לנסות בדיקות נוספת כמו:לנסות לעוף(לקפוץ גבוהה במקום)/לנשום דרך האף בזמן שסותמים אותו עם האצבע ועוד..

lamlam27

New member
ושוב ההודעה היומית של שעה 11

חחחחחחחח........ קודם כל אני רוצה לומר שסוף כל סוף אחרי שנים.... סוף סוף יש פה אנשים עם שפה משותפת ולא חברים שחושבים שאני איזה דביל ומוזר.... אני לא יודע להסביר את זה איך אף אחד מהמגעל של האנשים שאני מכיר לא חווה את זה.... החלטתי לנסות היום את שיטת העין ה 3 אולי זה יעזור הבנתי שיש לזה סיכויי גדול יותר אני מקווה שיהיה לי מה לספר מחר וכל הקטע של ההזהיות והפחדים.... אני עברתי את הכי גרוע ככה ששום דבר לא מפחיד אותי שאלה קטנה!!! היה לי שיתוק שהתלווה עם מוזיייייייייייייקה מה זהחזקה מממש עוצמתית משהו מדהים שיר באיכות מה זה מעולה אין דברים כאילה מוזר לא? ואני מדבר על דקות...

makron2

New member
בדרך כלל

לאנשים שלא חוו חלומות צלולים/תופעות אחרות יהיה קשה לעכל את זה,לכן אני מעדיף לספר את זה למעט מאוד אנשים,בדרך כלל אני נותן להם קישור שיסביר את הנושא וכמו שאמרת צריך לחוות כדיי להבין. "החלטתי לנסות היום את שיטת העין 3" - מומלץ לבחור שיטה כלשהיא ולהתמיד בה למספר ימים(שבוע בערך). אני חייב לציין ולהדגיש שרוב השיטות של כניסה מודעת לחלום(ויילד)נועדו בעיקר ע"מ לגרום למודעות לשלבים שקודמים לחלום עצמו(שיתוק שינה וכיו'ב),אתה כבר מרגיש את השיתוקים על בסיס קבוע(יתרון)ולכן אתה יכול לנצל את התופעה הזו כדיי לחצלל. לאחר שמגיעים לשיתוק ההמשך דיי פשוט וסיכויי ההצלחה עצומים לאחר אימונים. "שיתוק שהתלווה עם מוזיייייייייייייקה מה זהחזקה מממש עוצמתית משהו מדהים" - כמו שדיברנו בעבר,רוב הסיכויים שברגע וחווים תופעות של הזיות מתקדמות(צלילים/תחושות/מראות) כבר נמצאים בדרך אל חלום(תופעות מעבר)או כבר באמצע חלום רק החלום יכול להתחיל בחדר שינה(אצלי במיטה)/התעוררות כוזבת - האם ריחפת בשיתוק הזה? האם ניסית להסתובב כמו סביבון/טורנדו בדמיון או עצימת עניים ודמיון(שינוי סצנה)? "ששום דבר לא מפחיד אותי" - טוב שאתה יודע שהפחד הוא בסך הכול חלק מאיתנו,מקסימום מפחדים קצת וזה עובר.

lamlam27

New member
אז ככה

בימים האחרונים ניסיתי לעשות הכל כל מה שכתוב פה לקום אחרי 5 שעות לחזור לישון להרפות את הגוף להסתכל על העין השלישית באמתת שניסיתי הכל ובארבע ימים האילה ישנתי כמו תינוק עם המון חלומות בלי ריחופים ובלי שיתוקים ובלי צלולים המסקנה היא אצלי זה לא כמו אצלכם... השיטה שלי עד היום לריחוף היתה... 2 דקות מחשבה על זה לפני השינה וזהו! וזה כבר עשה את שלו מהרגע שניסיתי להתעמק בשיטות ולנסות לא הלך אתמול הלכתי לישון ב 7 בערב בשיטת העין השלישית לא עזר... קמתי ב 10 ב 1 בלילה שוב הלכתי לישוןם בעין השלישית ולא הלך שוב וב 7 בבוקר שוב ניסיתי..... ואז ביום שבת הורדתי את הפרק של נמרוד הראל הבלתי ניתפס שהוא היפנט איזה בן אדם ופשוט הבן אדם הזה ריחף בכל תל אביב ונכנס לדירה מוסכמת מראש ואמר שם פרטים שהיו בדירה לדעתי בשביל החוויה אני אלך לאיזה מורה רוחני שידריך אותי בשביל החוויה וניסגור את העיניין מה דעתך?? והאם אתה ממליץ על מישהו שיוכל לגרום לי לרחף ברמה כזאת גבוהה?

makron2

New member
סבלונות היא עניין מפתח

האם אתה כותב יומן חלומות?יומן עוזר לזהות מהו חלום ועקב ההבחנה בפרטים ששונים מהמציאות ניתן לזהות שמדובר בחלום. "עם המון חלומות" - זה כבר סימן טוב,לפי דעתי אתה צריך להמשיך עם שיטה שנוחה לך לפחות עוד מספר ימים. מורה רוחני שידריך אותי בשביל החוויה וניסגור את העיניין מה דעתך?אתה סתם תבזבז זמן כסף והיכולת בעיקר בגלל שפה זה המקום הנכון לשאול שאלות בנושאים אלו. - אני אישית מדבר מתוך נסיון,אני וחבריי הפורום עזרנו לדיי הרבה אנשים עם הבעיות והשאלות שונות. - אתה מוזמן לקרוא. "ביום שבת הורדתי את הפרק של נמרוד הראל" - זה שטויות במיץ עגבנייות - אתה מאמין למראה עניים?נמרוד הוא בסך הכול אומן אשליות(קוסם). "לרחף ברמה כזאת גבוהה?" - "הריחוף" זה תופעת לוואי של שיתוק השינה ולפיכך אתה אמור להיות במצב של שיתוק שינה לפניי חווית הריחוף,שלמען ההדגשה אני יציין שמדובר בחוויה פנימית בלבד ובמילים אחרות הריחוף הוא בדמיון בלבד ז"א אם מישהו יכנס לחדר שלך מתיי שאתה חווה את זה הוא בסך הכול יראה אותך יישן או שוכב עם עניים פתוחות.

lamlam27

New member
רגע רגע

אתה רוצה לומר לי שהריחוף הוא בכלל לא אמיתי וזאת הזייה? ומה עם הקטע שאנשים באמת אמרו שהם ראו דברים אמיתיים במקומות מסויימים כמו שהפרופסורית הזאת שעשתה ניסוי ועפה לה לאייסלנד אם קראת על זה... הריחוף הוא כן אמיתי זאת לא אשלייה... לא? בילבלת אותי לגמרי

למעלה