המשך...
"כבר יודע שזה לא יעבווד אני כלכך חסר שליטה בריחופים שלי" - למרות שיש חוסר שליטה בגוף השרירים של העניים עדיין פעילים ואפשר לפתוח ולסגור אותם. - תנסה אולי לזוז פחות עם הגוף ויותר עם המחשבה בחצלולים עצימת עניים לזמן רב גורמת לפעמים להתעוררות מדומה - לכן מומלץ לבצע בדיקת מציאות בכל פעם שמתעוררים בלילה,אם מתעצלים אז לפחות לבצע את בדיקה לאחר המצב של הריחוף שאותו אתה מתאר. אני נתקלתי בדיי הרבה פעמים שאני מתעורר באמצע הלילה ישר בחדר(התעוררות מדומה)וסתם החלטתי לעשות בדיקה ושמתי לב שאני חולם על עצמי במיטה מנסה להרדם. - כמובן שפיספסתי גם הרבה חצלולים בגלל העצלנות וייתכן מאוד שההתעורריות האלו הם תופעות לוואי של מודעות יתר לתהליך השינה. "ניסיתי בחלום לחשוב על מקום" - להגיע למקום מסויים זה דיי קשה,צריך לשמור על מיקוד ולהתאמן,אני ממליץ על לגשת לדלת כלשהיא,לעמוד מולה ולדמיין את המקום/דמות שרוצים שיהיה מאחוריי הדלת לאחר מכן ילפתוח את הדלת ולסגור אותה כמה פעמים עד שתהיה התקדמות,אפשר כידוע להסתובב מהר והרבה במקום ולחשוב על מקום כלשהוא. "ניסיתי לעוף וזה לא עבד" - אפשר לקפוץ ו"לשחות באוויר" או לדמיין טילים במקום רגליים,עצם העובדה שנכשלת מצביעה על צלילות נמוכה(חשבת שאי אפשר ובחלום זה אפשרי)במצב כזה יש לעשות בדיקות מציאות או הגברת צלילות - דיי חשוב. "כאילו אני ממהר לאנשהו לא יודע להסביר את זה" אולי אתה חושב שעוד מעט תתעורר,סתם מנסה להספיק הרבה או צלילות נמוכה- אני ממליץ דווקא ההפך,עדיף לעשות דברים לאט ובגלל שיקול הדעת והסבלנות החלום נמשך יותר זמן - באופן תמוהה. נשמח לשמוע על כל התקדמות.