טיפ ללימוד מילים

ur shak

New member
טיפ ללימוד מילים

זה נכון שמלמדים בקורסים ליצור אסוציאציות ושרשראות וכל מיני סיפורים.אבל מנסיוני השיטה הטובה ביותר זה לדמיין בראש איזו תמונה הקשורה למילה (לדוגמא "קרפיף"-שטח מגודר.כל אחד ואחת פה עשו לפחות כמה שמירות במסגרת השירות הסדיר.אז מה תגידו על זה -"קר" "פיף"(קול של נשיפה) ודמייני את עצמכם עומדים בלילה קר ליד הגדר של הש"ג).דוגמא נוספת זה לזכור לפי הצליל-לדוגצא המילה "שיסה"-יצר קונספירציה.במילה יש אות "ש" ו"ס'" מה שמזכיר קול של נחש,ועכשיו תזכרו בנחש שפיתה את חווה לנגוס בפתוח.....קיצור מקווה שהבנתם אותי ובהצלחה לכל הניגשים בפברואר!!!

שלום86

New member
אבל יש גם מילה שיסע ושיסף שיש בהן

אותן אותיות, אז אפשר להדבלבל
.

ur shak

New member
חחחחחח

"שיסף"-מזכיר מילה סיף שזה חרב קצרה (פגיון,שלח,שבריה) ולכן קל לזכור אותה כי מישהו ששיסף סביר להניח שהשתמש במכשיר חד......

ur shak

New member
ומה עוד...

.......עוד אני אגיד לך וזה לדעתי דבר הכי חשוב-כל מילה ומילה הרי בני אדם כמוני וכמוך עמדו מאחורי הכנסתה לשימוש אז נסה להבין מה הנחה אותם בהתקניית משמעיות למילים.אני אישית הצלחתי לפענח ככה מלה מלים ואחר כך זה כבר לא קשה לזכור אותם.ועוד טיפ קטן-נסה לחבור למישהו שגם לומד לבחינה ותרגל איתו את המילים החדשות שלממדת-תכניס אותם לשימוש היומיומי (רק בבית אחרת יחשבו שנפלת על כל הראש).

gggilad13

New member
אם אתה "מדבלבל"...

אם אתה "מדבלבל" אני לא ממליץ לך בכלל לגשת לפסיכומטרי.

harbor

New member
לשיטה שלך קוראים

אסוציאציות זה בדיוק מה שאומרים לך לעשות בקורסים..

למעלה