טיפ לכל אלה שלא אוהבים להתעצבן

Goggle Girl

New member
לאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!

בני בליעל! כולירעות!!! >הוסף תואר מעליב כאן< אני אמות לפני שאני אתן להם לקרוא לטראנקס טראנקסה!!! אני אלחם עד טיפת הדם האחרונה!!! אתם תראו מה זה, ג´יהאד זה יהיה!!! טראנקס: >.>;;;

G0nz0

New member
מה עם מקיטו?

או גוטנקסה ובטח הם יקראו לפריזה מקרר ולנייל מסמר ועוד שטויות.

king kazabubu

New member
אם לא יתרגמו את טראנקס

לא מטען אני אודה להם מאוד... יש כמובן עוד כמה... גארליק ג´וניור- שום צעיר סל- תא גוטן-לך תשתזף ויש עוד שאני לא זוכר כבר...

Son Gohan

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

חחחח זה עצוב אבל למה אני צוחק??? XDDDDDDDDDDDDDDDD

Gohan

New member
ne, kazabubu-sama..

הנה, כמו שרצית, מרוצה?
בכל מקרה, אתה צודק. אנחנו מוקפים במטומטמים, שלא יודעים מהחיים שלהם בDBZ. הפיתרון הוא פשוט להרים ידיים.. אל תנסה להכניס בהם שכל, כי זה לא יילך לך, ואתה יודע את זה. פשוט, תבליג.

haunter

New member
לא מבין

אני לא מבין, איך כולכם ראיתם את כל הסידרה? הרי זה לא שודר לפני כן בארץ, ראיתם את זה בחו"ל או משהו?

haunter

New member
אממ..

את מתכוונת להודרת כל הפרקים מהאינטרנט וצפיה בהם או קריאה של תמצות הפרקים באתרים?

Son Gohan

New member
הורדה of course

פעם היו לי די הרבה פרקים בפורמט RM וכל אחד היה איזה 12-14 מגה ביפנית עם כתוביות ובאיכות חרא אבל מחקתי את כולם

haunter

New member
פרקים

מה שאני לא מבין זה איזה פרקים אפשר להוריד? הרי הפרקים באנגלית מצונזרים וכל זה, ואני חושב שהרוב פה לא מבינים יפנית, אז באילו פרקים מדובר? באנגלית למרות הצינזור?

king kazabubu

New member
חחח חמוד (בצורה הסטרייטית)

גם הפרקים שביפנית מתורגמים למטה. כלומר שיש כתוביות. אני מעדיף את האנגלית. יותר קל למצוא אותם והם יותר ברורים

haunter

New member
איפה

איפה אני יכול למצוא את הפרקים המתורגמים ביפנית?

למעלה