טיפ לכל אלה שלא אוהבים להתעצבן

king kazabubu

New member
טיפ לכל אלה שלא אוהבים להתעצבן

היי. אם אתם כמוני, חולים, עם חום ומחרתיים מבחן בפיזיקה הדבר הכי טוב לעשות זה לא להתעצבן. קל להגיד קשה לעשות. אני רואה את הפרק של דרגון בול זי. לא רק שהאידיוטים שינו את כל השמות של הדמויות האהובות עלי. הן גם שינו את כל שמות המכות שיש בסדרה. אז אני עצבני. סובל ועצבני. הולך לראות מה חדש בערוץ שש ובטור של מר נבות רם שהרבה על הסדרה לא יודע. ואני קולט עוד ערמת עובדות בדיוניות. אז אני נכנס לצ´אט להגיד כמה מסולפות העובדות שם. ואנשים לא מאמינים לי שאני יודע משהו על הסדרה. חושבים שאני ממציא הכל. לא מאמינים לי שיש כזה דבר פריזה. לא מאמינים לי לכלום. וכשאני מסביר להם בנועם הם אומרים דברים מטומטמים כמו מקיטה. בקיצור אם אתם במצב שלי... אז אל! וזה אומר לא! להכנס לאתר של ערוץ הילדים! בתודה מראש

Piccolo

New member
להשמיד את כולם!!

אתה תביא את המיני גאן, אני אחכה להם ליד הבית שיצאו!

king kazabubu

New member
למה לעזאזל

סיין בעל גאווה (בצורה הסטרייטית לחלוטין) צריך מיניגאן?? אני אשמיד אותם עם אצבע

Son Gohan

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה קטע נכנסתי שם לצ´אט ונזרקתי עקב הצפה!!!!!!!!!!!!! LMAO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דרך אגב קזבובו לאיזה צ´אט אתה נכנסת?

Goggle Girl

New member
אהם

אני אצטט סייאן אמיץ שכולנו אוהבים ומוקירים בליבנו: בושה, בושה!!!! (צחקתי כל כך חזק כשהוא אמר את זה... הוא נשמע כמו איזה סבא מתוסכל XD)

Goggle Girl

New member
וג´יטה אמר את זה

כשהוא ראה שגוקו גרם לו לדמם, אז זה "בושה, בושה!" שסייאן "נחות" יפגע בנסיך

king kazabubu

New member
שניכם צודקים....

בכל מקרה... זולגארד מי אתה? למה לא הצגת את עצמך כראוי? בוא, התקרב לאו הזרקורים זה הרגע שלך!!

G0nz0

New member
אהם אהם.

אני המנהל החדש של פורום דרגון בול בערוץ הילדים. תבינו שאלה ילדים בכיתה ג´-ו´ שבקושי מבינים משהו. אני אשתדל להכניס את הפורום לגיר ושהרמה שם תעלה. התחלתי לעבוד היום, אז אל תצפו לשיפור מיידי. וגם כן מה אתם מתעצבנים שהם לא ראו את דרגון בול זי עד הסוף. זה לא עושה אותם פחות שווים. וכשאני מסתכל פה ושם. אתם נראים פחות בוגרים, תבינו הם ילדים קטנים, והסדרה בערוץ היא בשבילם שיראו דרגון בול זי ויראו קצת אנימה. לא בשבילכם שתגידו עד כמה ערוץ הילדים סאקס. טוב, אז נבות מסלף קצת פרטים אבל בסה"כ אם הוא יציף ילדים קטנים במושגים הם לא יבינו על מה הוא מברבר. אז קבלו את זה שזה בשביל ילדים ולא בשבילכם, כי אתם לא צריכים את זה, כי לפי דעתי אתם יודעים יותר ממנו.

Great Vegeta

New member
לא ממש

כל מי שנמצא באתר של ערוץ הילדים וקורא את מה שהכתב האוויל שלהם כותב הוא ניובי שרואה את הסדרה יומיים וחושב שהוא מבין משהו. לך ולחברים הקטנים שלך מערוץ הילדים יש מה ללמוד מאיתנו, ולא ההפך !

G0nz0

New member
הי רגע.

תרגע, תאמין לי שאני מבין דבר או שניים. ולא אכפת לי אם אני מבין יותר או פחות ממך. לא רציתי להיות מנהל הפורום פשוט הציעו לי, אז הסכמתי בתקווה להעלות את הרמה. נבות ועוד איך מסלף דברים ואני צועק עליו על זה. חוצמזה אני רואה גם שאר סדרות אנימה, אז תפסיקו להתייחס אליי כמו ניובי, כי אני לא. אני רק אומר, שאתם לא צריכים לצפות לרמה גבוהה כמה פה בפורום ערוץ הילדים!!! מה אתם תוקפים אותי?!?!?!

Great Vegeta

New member
אני יודע שאתה לא...

אני יודע שאתה לא ניובי מפני שקראתי כמה מההודעות שלך. אבל עדיין, רם נבות הזה סופר ניובי. ואתה בא לכאן ואומר שאנחנו סנובים, אז אל תצפה ליחס טוב.

G0nz0

New member
לא אמרתי סנובים

אמרתי שאל תצפו לרמה גבוהה ואל תרדו על ילדים קטנים, כי הם קטנים.

king kazabubu

New member
אם אתה המנהל של הפורום שם

אתה יכול לעשות שינוי. דבר ראשון אתה יכול לשלוח אנשים שמבינים משהו לפה. ככה לפחות הם ישארו מבינים משהו. אני לא מזלזל בך בתור מנהל הפורום. גם כשאני פתחתי את הפורום פה לא ציפיתי שיהיו פה אנשים שראו את כל הסדרות. ציפיתי להרבה מאוד נובים. אבל אני רואה שדווקא מסתדרים פה. גם הנובים וגם הותיקים יותר... (מה ההפך של נובי?) אנחנו לא ילדותיים בכך שאנחנו מתעצבנים ממה שרואים שם. אני מאוד כועס על העובדה שמבלבלים את המוח שם וילדים יאמינו לזה אחר כך. ואז אי יהיה אפשר לשנות את דעתם בנושא. תחשוב על זה שאתה נגיד מבין בהיסטוריה. ויודע הכל על מלחמת העולם השניה. ואז מתחילים לשדר תוכניות בטלויזיה על זה. ואתה רואה שיש המון סילופים שם. אז נגיד זה מרגיז אבל אתה אומר לעצמך בסדר לא נורא.. מה אכפת לי אני יודע. ואז בא איזה ילד שמתחיל להסביר לך את כל העובדות הלא נכונות ואתה צריך להסביר לו שמה שהוא ראה זה בולשיט. והוא לא מאמין לך. זה מעצבן אותי

G0nz0

New member
צודק

אבל מאוחר יותר הם יראו את הסדרה עד הסוף והם יבינו.

king kazabubu

New member
עד שהם יראו את כל הפרקים

אני חושב שאני אהיה מינימום בן עשרים ואחת. זאת אומרת עוד ארבע שנים. דבר שני... הם לא יבינו כלום. אם התרגום של הסדרה עד עכשיו כל כך גרוע מי יודע מה יהיה בהמשך. ישנו למתקפות שמות... לאנשים שמות... מי יודע מה יהיה בהמשך?! בטח לטראנקס יקראו טראנקסה או משהו כזה...

למעלה