טיפ לבעלי EGS

שחרלרט

New member
רגע,אני רוצה להבין משהוא

אניגו כמה עלה לך הפילטר בחנות אביזרי רכב?

enigo

New member
יחד עם פילטר אוויר לפיג'ו - 50 ש"ח

אחרי הנחה. לא יודע כמה כל אחד מהם בנפרד.

enigo

New member
וגם שווה לבדוק כמה עולה מקורי אצל..

שפס, המפיץ של צ'מפיון לאופנועים, שהם היצרנים לקטמ, כמו שאתה בטח יודע. נדמה לי שהוא אמר משהו בסביבות 60, רק שאני לא זוכר אם לפנימי או לחיצוני

enigo

New member
יש מצב למהנדסים ברוורס?

וגם אז - ייצור בסדרות זעירות (100 מסננים בשנה מקסימום, לא?) נראה לי שיצא יקר מאוד.

45degrees

New member
wala? אותו דגם מסנן?

יש בהחלט מצב לדברים מעניינים. קבל מסר

ransnow

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifבהחלט לא להתעסק עם תחליפי

אפילו הילפו. נתקלתי במשהו שאמר וה\והתהדר שספר את מספר הכנפיים במסננן התחליפי(=שטח פנים לסינון= לכאורה ספיקה) ומצא שיש שם יותר מאשר בפילטר במקורי. עדיין כפי שנאמר לא ניתן לחלוטין להסיק על ספיקת המסנן (=כמות ליח' זמן). גודל החרירים משפיע כמובן, ועקב הצמיגות הגבוהה של השמן, בשלב מסויים בו יש הרבה כנפוניי סינון, אך השטח שמפריד בניהם קטן (=צפוץ בפנים), הזרימה האפקטיבית \קטנה מאוד. התנהגות הזורם אחרת שמבנה מסנן אחר - עובדה. אז אם כל הראש מנוע טבול כראוי בשמן (או כל מקום אחר שלא סובל כללל מאספקה), אין בעיה של חום - ניחא, אבל אולי רק לאופנוע שאתה ידע שעוד שנה תמכור... בXR לדוגמא, שמאוד סובל משימון אפקטיבי בראש (התחממות גדולה מידי, וצניחת תושבות שסתומים ובלאי מואץ) - ודאי שרק מקורי. לדעתי לא כדי להקמצן/לחסוך בנושא הזה. פשוט לא שווה את הכסף. אגב עוד פרט חשוב: חשוב גם לדעת כיצד מתנהגת הזרימה+ספיקה, גם לאחר שהשמן מאבד מתכונותיו המקוריות לאורך זמן עבודת המנוע. יצרנים של תחליפיים יכולים לספק נתונים יבשים בתנאי מבדה, ותמיד יציגו רק את האופטימום הכלכלי עבורם, זאת את התוצאה הכי טובה שהיתה להם.

medwow

New member
מנצל"ש למישהו יש רגליות לנוסע

מאחור של LC4? מוכן לשלם כמובן.

r929

New member
יקר מאוד

תקנה משהו חלופי, קצת יותר מכוער אבל ניתן להורדה בקלות וקל יותר מהמקורי

enigo

New member
רגליות קומפלט או רג את הקצה?

משמע עם המשולשים שמתחברים לשלדה או רק את החלק המתקפל? כי החלק המתקפל סטנדרטי למדי. קנה חלופי.

medwow

New member
מנצל"ש. לוחיות רישוי לאופנוע...

איפה עושים אחת בלי לתזז למשטרה וכו'?

enigo

New member
כולל המשולש - איביי...

ולגבי לוחית -מה הקשר למשטרה? ניגשים למכון טסטים, בד"כ יש שם גם מכין מספרים, ואם לא, הם יודעים להפנות אותך לאחד. באים עם הניירות וגומרים עניין, אפילו לא צריך את האופנוע איתך. ובחזרה לאיביי - קליפר אחורי קומפלט -55 דולר, כולל משלוח לארץ. קיט בלם קדמי (קליפר + דיסק) לסופר מוטו, כמעט חדש, פריט מרוצים מקורי של קטמ, 153 דולר (נסגר עוד יומיים, למי שמעוניין). רגלית אמצע קומפלט עם הקפיצים והכל, חדשה לחלוטין, 36 דולר. יותר גרוע מאתרי סקס הדבר הזה!

KTM620SM

New member
יותר גרוע מאתרי סקס....

זה אתה - מה אתה מתאר לנו בחורות ערומות - או שתיתן תמונה (מק"ט ב-EBAY) או את כל הסרט (לינק).

enigo

New member
דיסקות ערומים זה חולרה!

קח, תאכל ת'לב. לא מתאים ל-LC4 סופרמוטו לפי מה שהם כותבים.

KTM620SM

New member
דומה עד כדי זהות

לקיט של ברינגר. ולא מתאים רק ל SM 2003 ואילך (מזלג 48 עם "אוזניים" אחרות לקליפר (וגם באים המקור עם קליפר BREMBO 4 בוכנות - כמו של שחרלרט). בקרוב בארצנו???

enigo

New member
אם תזמין אז כן...

לי אין כרגע 200$ לשים על זה, מה גם שנראה לי שהקיט הזה הוא קצת אובר-קיל בשבילי... מצד שני, אם תזמין אותו, אני מבטיח לך לקוח לדיסק הנוכחי שלך (אם הוא במצב טוב)...

KTM620SM

New member
כרגע בהזמנה

משהו לא הרבה פחות טוב ב 1/3 המחיר. הדיסק שלי 320, לא יתאים לך... בעצם, מאיפה קניתי אותו ???????? אני מוכן למכור לך בסכום "סימלי" של 750 ש"ח.

enigo

New member
אני צריך את ה-300 שיושב מושבת אצלך

כולו מסכן, עלוב וחסר שימוש...

enigo

New member
מניאק, אמרת שאתה שומר אותו!

לא נורא, אני אבלום לי פה בחושך עם דיסק עקום...

למעלה